Take place after the Queen have been killed.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 Logan Roger Kepler

Go down 
ForfatterBesked
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Logan Roger Kepler   Søn sep 05, 2010 8:51 pm

Grundlæggende:


- Fulde navn: Logan Roger Kepler.

- Kaldenavn: Mr. Logan, Logan.

- Alder: 121 år.

- Fødselsdag: født: 3/5 1909, Bidt: 15/6 1932.


Udseende og Personlighed:


- Øjnfarve: "beskidt" grøn - Dvs. en slags kombination af en lidt mørkegrøn farve, med en mindre dominant grå farve.

- Hårfarve: "Dirty" blondt, sidder for det meste lettere uglet - Ser dog altid utrolig chamerende og nærmest perfekt ud.

- Hudfarve: Som nok de fleste vampyre - Bleg, dog en tiltrækkende bleg, som sådan set passer godt ind med resten af hans udsende.

- Kropsbygning: Logan er sådan set meget godt bygget - Han er både tynd og muskeløs, og sådan set lige noget at savle over. Han er de 1.86 højde, og vejer omkring 87. Logan har både det fine udseende, som kommer meget til overfladen når han har jakkesæt osv. på - Og på den anden side, har han også det rå udseende som er til at se på hans ansigt og krop når den er bar, for det meste.

- Tøj stil: Logan har altid været ret fin i det, nærmest en anelse gammeldags. Dette hjalp ham sådan set lidt da han blev "adopteret" af Miss. Megan da hun ville have at han skulle være formel i hendes tilstedværelse - Selv hvis det blot var en skjorte. Og dog er Logan også opdateret med moden, går derfor med hvad han vil hjemme hos ham selv - Lige fra skjorter, til t-shirts og til absolut ingenting. På hans overkrop, altså.

- Personlighed: Logan er for det meste den lettere rolige type, som tænker over ting før han udføre dem. Han er meget klog, ved hvad han gør og ved hvad han vil - Og når han vil have noget eller gøre noget specielt, så går han virkelig til den. Han ligger dog desværre ikke alt for meget til sine følelser - Siden han nogengange er lidt for optaget, i hvad andre vil og hvad andre føler. Og dog er han heller ikke den bedste til at forstå hvad andre lige precist vil, især ikke piger - Men på den anden side, hvilken normal dreng, er virkelig det? Overfor Sukii er Logan meget overbeskyttende - Af en eller anden grund hader han virkelig når han ser andre flirte med hende, og han trækker hende derfor så hurtigt væk som muligt, når han altså har chancen at gøre det. Af hvad Logan tror, har han meget faderlige følelser overfor Sukii, selvom han dog ikke forstår hvorfor han så føler sig så utilpads når han ser hvordan de andre drenge kigger på hende - Han mener at det er normalt at føle sådan... Men måske er det aligevel, bare noget som han prøver at bilde sig ind i? Miss. Megan har Logan altid elsket som en mor, hun havde taget sig af ham, og elsket ham som sin egen søn - Og han har aldrig været mere taknemlig overfor en person, som han er overfor Miss. Megan. Ikke kun det, men hun hjælper ham også med Sukii, hvilket han overhoved beundre hende for - I hans øjne, har Miss. Megan altid været den mest fantatiske person på hele jorden.


Baggrund:


- Baggrund ~ Menneske: Året var 1909. Det var nat, og alting var stille... Lige indtil klokken slog 2 om natten ivertfald...
"Kom nu Rose, du kan godt!" heppede en blondthåret mand - Tydeligt stresset af hele siturationen. Han vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv, så han stod blot ved siden af sengen og heppede på sin kone, som lå med en læge på sin side - Med spredte ben og sveden løbende ned af hendes pande, og gjorde dermed det brune hår lettere fugtigt. Et skrig udslap hendes læber og hun sendte hendes mand et irriteret blik, før hun greb frem for at få fat i hans venstre hånd som hun knugede så hårdt hun kunne - Begravede neglene ind i hans hud, og befriede, begravede neglene ind i hans hud, og befriede - Og gjorde dette igen og igen og igen, hvilket endelig fik den blondt håret mand til at tie stille, og blot stå og se spændt til, selvom han havde det som om at han skulle til at besvime. Eller idet mindste brække sig af alt blodet som pludselig viste sig.
"Kom så Rose, bare lidt mere, pres." Mumlede Lægen som stod ved hendes side. Tårrene gled ned af Rose's kinder og hun rystede på sit hoved, tog en dyb indånding og pressede sine læber sammen "Jeg.. Jeg kan ikke, det gør ondt." kvækkede hun, og hendes mand strøg hende over håret. "Jeg ved det, men du skal bare presse en gang mere og så er det ovre, kom nu Rose, du kan gøre det." Hun tog endu en dyb indånding og nikkede så. Hendes øjne blev lukket og hendes tænder blev bidt sammen - Og kort efter var en gråd hørt, og Logan var endelig født -Og dog så der ud til at være et problem. Rose's hjerteslag faldt drastisk, og hun nægtede at åbne sine øjne igen - Kommenterede at hun var for træt, at hun ikke kunne føle sin krop. Lægen behandlede hurtigt på hende, og forlod hendes mand til at tage sig af den nyfødte Logan. Efter blot en halv time, trak Rose ikke vejret længere, for hun var død.
At opvokse uden en mor var både hårdt og let for Logan. Hårdt, for alle andre havde en mor, og han havde ingen. Men let, for han havde ikke nået at elske hende, og han savnede hende derfor ikke - Og han var glad med sin far, som også så ud til at være glad. Logan voksede godt op, han var en meget klog dreng, som kunne opnå virkelig store ting, og hans far kunne ikke være mere stolt af ham.
Som 18 årig flyttede han efter mange tanker hjemmefra - Hans største ønske var at være læge. Rede mennesker som havde brug for ham, og han vidste at han ikke ville stoppe til han fik sit ønske.
Som 23 årig fik han endelig sit ønske, året var 1932 - Han blev læge, og en meget god læge enda. Og dog havde han også store problemer. I hans process til at blive en læge havde han brug for godt med penge - Og han havde derfor lånt af et mafia. Han havde ikke penge nok til at give dem tilbage endu - Men han var ikke for bekymret, selvom han nok skulle have været det.
Det var en almindelig dag for ham - Det var hen på aften og solen var alerrede gået ned. Han var smilende og fløjtende på vej hjem fra sit arbejde, og valgte at gå ind i en gyde for at komme hurtiger hjem. Idet han drejede ind i gyden blev han dog omringet af nogle af Mafia medlemmerene som kom truende mod ham.
"Hvor er vores penge?" Mumlede den ene af dem hæst - Den største af dem. Logan prøvede at virke rolig, selvom han dog var sikker på at frygten var malet i hans ansigt "Jeg... Jeg har det ikke endu." stammede han usikkert, og et grusomt smil spredte sig på hver deres ansigt. Han nåede ikke at sige mere, før en af dem havde slået ham i maven så han faldt til jorden, og straks begyndte de at sparke til ham. De tævede ham så hårdt de kunne, og på et vis punkt, blev han bevidstløs. Han vågnede op til skrig, og han kunne høre et par fødder som løb hen over asfaldet. Han kiggede med meget besvær op, og han kunne se en kvinde. En smuk kvinde, en virkelig smuk kvinde. Og dog vidste han at det nok var sidste gang han ville se hende, han følte sig så svag, han var sikker på at han ville dø hvert sekundt nu. Og så lænte hun sig ned over ham... Og bed ham.

- Baggrund ~ Vampyr: Året var 1932, og han var blevet bidt af Miss. Megan, og hermed blevet til en vampyr. Det var en ny verden for ham, en ny verden som han følte mig så fremmede til, men på den anden side, så velkommen i. Miss. Megan havde "adopteret" ham, og hun havde ladet ham bo ved hende. Denne vampyr kvinde som han først havde set som det mest smukke væsen på jorden - Det væsen som han nok ville have spurgt ud hvis hun ikke havde været hans "skaber", var nu som en mor for ham. Han lærte hurtigt af Miss. Megan, hvad han måtte og hvad han ikke måtte, og hvordan han skulle håndtere sig med sin sult, styrke og hurtighed.
En nat havde han fulgt efter et... Mord kunne man kalde det. Han havde langt fra deltaget i det, han havde bare lyttet til det, og ventet på at det skulle stoppe så han kunne gå ind og se om der var overlevende - Han vidste at hvis han gik ind før de gik ud, ville han ikke have en chance for at beskytte sig selv. De var to og han var en. De to vampyre tog deres tid med at myrde hvem de kunne, og da de endelig var ude trådte han ind i huset. Han kunne dufte blodet, den dejlige duft af blod som borrede sin vej gennem hans næsebor og gjorde det ubehaeligt for ham. Han kunne ikke se nogen form for levende mennesker i huset, så han var ved at vende om igen, da han fik øje på den lille pige, som kort havde fået øje på ham, og så løbt væk igen. Han vidste at dette var en dum idé, men han kunne simpelthen ikke lade hende være der alene, med hvad hun lige havde set. Han bevægede sig hen mod skabet hvor hun havde gemt sig, åbnede døren og betragtede tavs den lille pige, som han kort efter løftede op og forsikrede hende med blot et blik, at han ikke ville gøre hende ondt.
Han valgte at tage sig af den søde lille, forældreløse pige. Han viste hende til Miss. Megan som hun også tilbragte meget tid sammen med, siden det jo ikke var den bedste idé at være sammen med en dreng hele tiden. Logan holdte mere end meget af den lille pige som han havde kaldt Sukii, hvilket han stadig gør af hele sit hjerte, som havde stoppet med at banke, for lang tid siden.

- Familie:
Mor: Rose Alexandra Lexys.
Far: Richard Jasper Lexys.
"Mor": Miss. Megan.
"Værge" til Sukii.

Hurtighed: 7

Styrke – fysisk: 7

Styrke – physisk: 5

Syns evne: 2

Hørelse: 5

Lugte sans: 4

Empati: 4

Tempramang: 4

Ydre skønhed: 7
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Logan Roger Kepler   Søn sep 05, 2010 9:04 pm

~ GODKENDT ~

Velkommen til siden Logan.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Logan Roger Kepler
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Queen Of The Damned :: Profil info. :: Accepted Char's-
Gå til: