Take place after the Queen have been killed.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 The fury is rising.

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: The fury is rising.   Søn sep 05, 2010 10:17 pm

Det var ved at være sent. Alt for sent - Ivertfald alt for sent for Sukii at være udenfor, efter Logan's mening ivertfald. Blot tanken om at hun var så sent ude, med drenge, fik hans hjerte som ellers havde stået stille de sidste par 98 år, til at springe i hans bryst af ren raseri, vrede, bekymring... Jalouxi? Han rystede hurtigt på hovedet - Nærmest for at ryste den uvelkommet tanke af sig og gik videre hen af broen med solide, faste skridt en efter den anden, og med de mørkegrønne øjne rettet stædigt ligeud. Han ville finde Sukii og få hende væk fra de drenge, og det skulle være nu. Det var ikke svært at se ansigtet på personerene som han gik forbi, selv om natten var hele London oplyst - Og hvis Logan ikke havde været optaget i at være sur over at Sukii var så forsinket som hun var, havde han nok stoppet op for at beundre smukke London endu engang. Personerene som han gik forbi vendte sig om for at få endu et glimt af den yderst tiltrækkende mand som Logan nu var - Men han lagde ikke det mindste mærke til det, selv ikke da det var nogle unge damer som sendte ham nogle flirtende blikke. Han ville have fat i Sukii, og det skulle være nu. Han var iført et par sorte jeans som sad lettere stramt om hans lettere lange ben, og en hvid løs skjorte om hans muskeløse overkrop, og de første par 4 knapper på den hvide skjorte, var åbent, hvilket nogenlunde gav et godt kig på hans muskeløse brystkasse. Det lignede nærmest som om at han svævede over jorden som han kom tættere og tættere på Big Ben, og da han endelig var blot få meter fra Big Ben, stoppede han op og lod sit blik glide hen over de få personer som gik rundt - Natten var smuk i london, især ved Big Ben, så der var mange par som gik rundt på disse tider, helt uvidne om hvor farligt det rent faktisk kunne være.. Med en som Logan så tæt på dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Søn sep 05, 2010 10:34 pm

Sukii havde mødt en veninde og havde helt glemt tiden, da hun opdagede hvor sent det enlig var havde hun selvfølgelig prøvet at ringe hjem.. men nok for første gang nogen sinde, var hendes mobil gået ud! hun viste hvor vred at Logan ville blive, så hun havde rejst sig og var bare løbet.. hun skulle hjem og det nu.. dog havde hun, da hun løb fra klubben ikke opdaget at en af hendes normalt gode venner var fuldt efter hende.. en ting var at hun ikke havde drukket noget, men det havde han.. og han havde fået godt fast i hende.. hun kommer stille gående med blikket nede i jorden og drejer om et hjørne ved Big Ben.. hun opdager ikke engang hun enlig er på vej mod Logen.. hun havde fået slået sin ven ned, havde fået ham på hospitalet og var så smuttet hurtigt igen.. hun har sin store paryk nede i sin taske, så hendes normale smukke gyldne hår flagre i vinden.. hun har stadig sine kontaktlinser i, så hendes øjne er stadig brune.. hun har sine cowboy bukser på, hendes tops ene lettere tykkere top var desværre blevet ødelagt af hendes ven, så man kan hendes hvide bh-strop.. hvilket vil sige.. mange fyre, for ikke at sige mænd som er langt ældre end hende, kigger efter hende.. hun har blanke øjne og er så utrolig bange for hvad Logan vil sige når hun kommer hjem, især til de rifter som er omkring hendes hals og der hvor den ødelagte strop burde havde siddet..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Søn sep 05, 2010 10:49 pm

Det tog ikke lang tid før han endelig fik øje på hvad han havde ledt efter - Sukii kom gående mod ham, nok helt uvidne om at han blot var få meter fra hende - Hvilket fik hans øjenbryn til at hæve sig ganske stille over de smukke øjne. Da han dog fik øje på stroppen, og skrammerene på hendes krop blev begge øjenbryn skudt til vejrs og bekymringen kom til overfladen, druknede nærmest hver en vred følelse på dens vej op i hans øjne. "Hvad fanden, Sukii!?" Udbrød han pludselig ud af det blå, med den rå, og dog smukke stemme som ville kilde så behaeligt i hver et menneskes øre, til trods for at han havde råbt op. Alle øjnene rettede sig overrasket mod Logan som nu var på vej mod Sukii, med faste og bestemte skridt - Og dog selvom hans krop var anspændt i en truende mine, strålede bekymringen fra hans øjne, som stirrede hen mod Sukii ligenu, som han kom tættere på. Han stoppede endelig op forean hende, og det første han gjorde, var at glide 2 fingre ned under hendes hage så han kunne hæve hendes blik op på hans, hvorefter han lod sine to hænder glide hen over hendes krop, for at tjekke hende for skrammer. Det så ikke alt for alvorligt ud, men det pissede ham stadig noget så frygteligt af. Han tog tilsidst fat på hver hendes skulder og bukkede sig ned så de var i samme højde, så han kunne direkte ind i hendes øjne "Hvad skete der dog?" Mumlede han og løsnede det ene greb om hendes skulder, så han ganske blidt kunne stryge sin håndryg hen af hendes kind, hvorefter han rettede sig op igen og rakte hende sin hånd - Alt vreden fra før var forduftet med vinden som havde sat hans hår i bevægelse da han havde taget de drastiske skridt hen mod Sukii for at gå hende i møde, de var væk, langt bag ham. "Kom, så går vi hjem. Så kan jeg se på de sår.." Sagde han nærmest blidt, og lod stille to fingre glide strejfende hen over hendes hals, hvor to rifter kunne ses. Hvem end der havde gjort hende ondt ville betale for det - Ikke med blod eller noget i den stil, men han, eller hun, ville ikke komme billigt ud af det. Han mente skam heller ikke at de skulle betale penge - En lille snak med dem ville være nok for at få dem til at fortryde hvad de havde gjort, for resten af deres liv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Søn sep 05, 2010 11:19 pm

Sukii stopper på da hun høre sit navn, hendes blik kommer meget hurtigt op og fordi hun ikke ser ham i øjnene, ser hun kun hans siluette komme mod sig, som udstråler vrede.. hun ser meget hurtigt ned og knuger nærmest sin taske ind til sig.. hun ved hun har skuffet ham, at hun ikke har været kommet hjem til tiden.. hun bider sig hårdt i underlæben, hun er jo kun kommet forsent hjem engang før.. og der nåede Logan ikke engang at straffe hende før hun var blevet smidt op på sit værelse, med en måneds husarrest af Miss Megan, hvad hun så ikke viste var at nogen vampyre havde været efter Miss. Megan og hun derfor enlig beskyttede hende.. hun mærker de to fingre under sin hage og kan ikke andet end at se op på Logan.. hans øjne, hun han se at vreden er væk, hvilket er en stor lettelse for hende.. hun tøver lidt da hun mærker hans fingre glide over hendes sår, men ligger så stille sin hånd på hans.. hendes hud er jo utrolig varm, i forhold til hans men alligevel så har hun altid nydt hans berøring.. "Jeg har det fint Mr. Logan.. det.. det var ikke noget.. han var fuld og... faldt.." kommer det stille over hendes læber.. ikke just sandheden, men han var jo fuld, så hun vil ikke ha' der sker mere ved det.. han vil jo nok alligevel ikke kunne huske det.. "jeg.. er ked af jeg ikke kom hjem til tiden.. jeg ville havde ringet.. men min mobil gik ud.." kommer det stille over hendes bløde læber.. en tydelig sorg og skam er i hendes øjne, det er jo langt fra fordi hun ønskede at komme for sent hjem..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Søn sep 05, 2010 11:35 pm

Han trak tøvende sin hånd tilbage til sig da hun havde lagt sin hånd over hans - Ikke fordi at han ikke kunne lide at mærke hendes varme hud, det var lige på grund af det, at han trak sin hånd tilbage igen. Det føltes lidt for behaligt, han ville ikke træde over grænsen af... Behaligheden. Hans kæbe låste sig nærmest vredt da han hørte at denne dreng som havde gjort det til hende, havde været fuld. Han blinkede få fange med øjnene og tog så en unødvendig indånding - Det hjalp ham med at fokusere. "Gjorde han dig mere end det?" Spurgte han så og nikkede kort mod sårene som hun havde her og der. Han sukkede da hun undskyldte, men nikkede så kort "Det er okay... Så længe du er okay." Mumlede han så - Og da hun ikke så ud til at ville tage hans hånd ligenu, lod han med få hurtige, drastiske bevægelser sin ene hånd glide bag hendes ben, og den anden hånd om hendes ryg - Og havde bukket sig ned så da han rettede sig op igen, var hun i hans arme. "Vi går hjem nu. Jeg vil se hvor slemt det er med de sår." Sagde han og begyndte så stille at gå med hende i sine arme. Måske skulle han fortælle det til Megan?... Nej, en lille fejl kunne vel godt være imellem ham og Sukii. Ligenu ville han bare gerne hjem så han kunne tjekke hende og sørge sig for at hun virkelig var okay. Han havde været så nærvøs for at hun havde kommet noget til, eller for at en af drengene, havde fået hende til at gøre noget... Han bed ned i sin læbe blot af tanken, som pludseligt havde gjort hans blik helt fjern - Og dog gik han helt perfekt hen af broen, hen mod deres hjem - Han kendte vist London lidt for godt. De grønne øjne rettede sig efter kort tid i tavshed ned mod hende igen i et ulæseligt blik, før det ganske stille blev spørgende da de to øjenbryn rynkede sig ned mod de flotte øjne "...Du drikker ikke... Vel?" Spurgte han så letterw lavt, usikkerheden tydelig i hans stemme - For han vidste jo slet ikke om hun gjorde eller ej, hvilket føltes som en kæmpe stor fail for ham, ikke at vide hvad der skete med Sukii. Det gav ham en virkelig dårlig følelse - Men han blev ved med at gå, med hende i sine arme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Søn sep 05, 2010 11:52 pm

Sukii rystede stille på hovedet da han spurte om hendes ven havde gjordt hende mere, det havde han jo ikke, normalt drak den fyr sig aldrig fuld, sådan rigtig.. så hun forstod ikke hvad der var sket, siden han var blevet så fuldt.. hun kan ikke lade vær med at smile da han siger det er okay.. en vægt som har ligget på hendes skuldre, som nattens dræbende stilhed, når Logan er ude for at spise af andre, hvis nu han har glemt at spise i noget tid og han ville havde dræbt hende hvis hun blev hans måltid.. den forsvinder.. hun bliver meget overrasket da hun pludselig kommer sådan op i hans favn.. hendes slanke fingre griber fast i hans trøje som hun faktisk også ganske kort gemmer sit ansigt ind til ham.. hun blev meget overrasket over det.. hun havde knuget sine øjne samme men åbner dem stille og ser op på ham, da han spørg om hun driller.. hun glemmer enlig meget hurtigt hvad han spurte om og at svare.. at være så tæt på ham, hun nyder det virkelig.. skønt hans hud er så is-kold.. hun ligger stille sit ansigt ind mod hans skulder, at kunne ligge så tæt ind til ham, at han åbenbart faktisk var bekymret for hende.. hun finder det så utrolig vidunderligt.. dog kommer hun efter lidt tid i tanke om hans spørgsmål.. "nej Mr. Logan.. det gør jeg ikke, det højeste jeg har drukket var en rom og cola, som nok mere var cola, cola og rom.." siger hun ganske stille og ser op på ham.. "hvorfor?" spørg hun dog så tøvende.. var det forkert? altså hun er kun 16.. men i det mindste drikker hun ikke hjernen ud..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 12:15 am

Det så ud til at han lyttede virkelig hårdt med, da hun svarede hans spørgsmål. Hans blik var frosset på hende mens han blev ved med at gå, han havde ikke tænkt sig at kommentere det første hun havde sagt - Så da hun spurgte ham hvorfor, blev de to øjenbryn rynket endu mere ned mod hans grønne øjne, og blikket blev vendt ligeud igen "Skulle jo bare.... Vide om jeg havde en eller anden alcoholiker at tage mig af.." Mumlede han så lavt under sin vejrtrækning - Okay, så han ville ikke indrømme at han bekymrede sig for at der ville ske hende noget - Og han besluttede sig for at det var en ganske normal reaktion... Var det ik? Han ville bare ikke virke alt for.. Blød. Hvad ville det også få hende til at tro om ham? Han rystede igen på sit hoved for at ryste tanken af sig, og blev tavs ved med at gå. Der var efterhånden ikke lang tid til at de ville komme hjem - Og så kunne Logan endelig tage det roligt efter han havde tjekket hendes sår. Han forholdte sig stille gennem hele turen hjem, holdte hende tæt indtil sig og prøvede at fordæmpe den behaelige følelse som spredte sig i hans krop hver gang hendes hud rørte hans på en eller anden måde - Om det var på hans hånd, hals eller brystkasse - Hver en berørning føltes underlig, alt for behalig. Huset kom endelig til syne og han åbnede døren ved blot at give den et lille spark, hvilket fik de grønne øjne til at skule mod døren "Jeg skal virkelig få ordnet den.." Mumlede han lavt for sig selv, men fortsatte så ind i sit lille kontor med hende. Kontoret var ikke meget stort - Der var et bord Og en hel masse af papir på bordet - I hjørnet var der en slukket computer, og ellers stod der en reol op af væggen, en telefon på det rodet bord, og et billede hist og her på væggene - Og et af de billeder, var et billede af Sukii, hvilket han også havde hvilende på bordet i en ramme. Han lukkede døren til kontoret bag dem ved hjælp af sin fod og stilte sig så med hende forean det rodet bord. Han flyttede lidt på hende i sine hænder, satte hende så hun havde hvert et ben på hver hans side om hans talje, og satte hende derefter ned på bordet som han stod lænt op af, forean hende. Han lod kort sit blik glide ned af hende og tog så fat i hendes trøje "Undskyld mig." Mumlede han og trak så hendes trøje af hende så det blottede hendes overkrop, og lod undersøgende sit blik glide hen over hende, søgende efter sår som han skulle rense.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 12:32 am

Hun sagde ikke rigtig mere på vejen hjem, men lod på et tidspunkt forsigtigt sin ene hånd ligge sig omkring hans hals.. den var så utrolig kold, så tiltrækkende i hendes øjne.. hun havde jo også levet med ham i snart seks år og havde fundet ud af, at blot fordi huden er kold, så betyder det jo ikke at der ikke er en blid mand inde bag ved.. det har hun jo set nogle få gange.. hun ser dog lidt frem for dem, som de kommer hjem og ind på hans kontor.. hun lader sig blive sat på bordet og ser stille op på ham.. først forstod hun ikke hvad han mente med : undskyld mig, ikke før han trak hendes top af hende.. hun vender hurtigt sig ansigt væk.. hendes kinder blusser op.. hendes hjerte begynder at slå hurtigere.. og blodet må lyde som et vandfald, hvis altså man er et væsen som kan høre den slags.. hun samler ganske stille sine hænder ligt foran sine bryster og har dem faktisk liggende ind mod sin kavaler gang.. hun vil jo enlig gerne ha' hans opmærksomhed, så ganske stille ser hun op på ham, med sine blussende kinder og de brune øjne.. "Mr. Logan?" kommer det stiller over hendes bløde læber.. "..en af drengene.. sagde jeg.. så godt ud.. h-havde en.. lækker krop..... har jeg det?" spørg hun stille som hun ligger sine hænder samlet i sit skød.. og skønt det ikke virker til at være med vilje kommer hun 'desværre' til at presse sine velformede bryster lidt sammen.. hendes bh er en hvis en hun købte sammen med Miss. Megan.. som sidder lavt og har små blonder som nærmest kærtegner hendes hud, hvilket gør der er en blid gåsehud over hendes bryster..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 12:45 am

Han kunne tydeligt høre hvordan hendes hjerte pumpede mod hendes bryst, men tog sig ikke yderliger af det, da han var i fuld gang med at tjekke hendes overkrop for sår. "Mh?" Mumlede han som svar da hun sagde hans navn, og lod ganske stille sin hånd stryge hen af starten af hendes bryst, hvor et sår var riftet ind i hendes hud. Han stivnede helt ved hendes næste kommentar, og det tog ham nogle gode sekundter før han kunne hæve sit blik op mod hende i et forbløffet blik over hendes spørgsmål. Han lod derefter undrende sit blik glide ned over hendes krop, lagde nu mærke hvor meget denne dreng faktisk havde ret... Hun så... Virkelig godt ud. "Ehm...." begyndte han lavt, mens han prøvede at få hendes ord til at give mening i hans hoved. Om hun havde en lækker krop. Ja, det havde hun jo, men kunne han virkelig sige det? Hans blik fandt op mod hendes øjne igen og han rynkede en anelse på sine øjenbryn og slugte så en klump "Uhm..." De grønne øjne landte igen på såret lige over hendes ene bryst - Det blødte lidt. Han trak den hvide skjorte op over sit hoved så hans muskeløse overkrop kom til syne, og tørrede så ganske blidt blodet væk - For det var sådan set det første som han kunne få fat i ligenu. "Well.. ja, det.. har du vel." Mumlede han, og så ud tl at være dybt fokuseret i at tørre blodet væk - Hvilket han dog slet ikke var. Han vendte sit blik op mod hendes ansigt igen da blodet var væk og han bed kort ned i sin læbe "Er der flere sår, som du kan føle?" Spurgte han hende så undrende -Nu måtte han tage sig sammen, han gjorde jo det her for at rense hendes sår, ikke for at stirre på hendes krop... Selvom det var ret så svært ikke at gøre det, hun så jo virkelig fantastisk ud...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 1:01 am

Skønt hans svar ikke sagde; Hell year!! så blev hun nu alligevel ret glad over at han sagde at det havde hun vel.. hun ville jo gerne ha' ham til at forstå det.. sidst troede han hun var gået forkert fordi hun var træt.. doh'!! hun stryger ganske forsigtigt lidt at sit hår væk fra sit ansigt og kan ikke lade vær med at lave sine øjne glide ned over hans overkrop.. hans så utrolig lækre overkrop, som hun næsten drømte om hver nat.. hun opdagede ikke engang han prøvede at se hende i øjnene, først da han spørg hende om hun har sår andre steder ser hun ham op i øjnene.. "hmm.. jeg vred lidt om på min fod da jeg løb.." kommer det stille fra hende.. hun ved ikke om hun har et sår.. men hun ved man ikke kan hive op i hendes meget stramme bukser.. kun ned i dem.. hvilket enlig også er det hun vil.. måske kunne det åbne hans øjne med at hun ikke er en lille pige mere, eller det mener hun jo ikke at hun er.. men hun er jo også blevet voksen hurtigere i hovedet efter det der skete den gang han fandt hende..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 9:11 pm

Hans blik blev opmærksomt rettet mod de stramme bukser som hun havde på da hun sagde noget om hendes fod som hun mente at hun vred lidt om på. Han satte sig ned i hug og prøvede at smørre de stramme bukser op - Fandt dog ud af, at det ikke virkede. Han sukkede kort og rejste sig så op igen, skænkede de stramme bukser et sidste blik og lod så stille sin ene hånd glide hen til knapperene på hendes bukser "Undskyld mig." Mumlede han atter og fumlede så med knapperene til de endelig besluttede sig at blive knappet op. Han tog en dyb indånding - Huskede sig atter på at han ledte efter sår, selvom det var noget så svært at fokusere sig på nu, da hun lige havde spurgt indtil hendes krop - Nu var han jo opmærksom på, hvor godt hun virkelig så ud. Hun var jo alerrede 16 år. Han bed sig i læben og lod med nærmest, alt for blide bevægelser sine hænder stryges ned af hendes lår - Og trak dermed ned i hendes bukser som hans fingre havde fat i. Han satte sig igen på hug da han strøg bukserene ned af hendes ben - Passede på med ikke at gøre hende ondt, siden hun jo mente at hun havde vredet sin fod om. Han fik endelig hendes bukser af som han smed til siden og lod sit blik glide op på hende igen - Fik nu øje på de hvide trusser hun havde på - Hvis han kunne, havde han rødmet. Han rejste sig op igen og hostede kort akavet før han med små, hurtige bevægelser skubbede papirene på bordet ned på gulvet. "Lig dig op på bordet, på ryggen." Sagde han så og ventede på at hun ville ligge sig, så han kunne se bedere på hendes fod.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 9:27 pm

Sukii blev meget overrasket over at han ren faktisk begyndte at rode ved knappen, hun havde jo bare troet at hun ville blive sat til selv at tag dem af og at hun vel skulle tag sin top på igen? men ikke engang det bad han hende om.. hun kunne mærker hvordan hendes bukser glider ned omkring hendes ben og forsvandt helt.. dog da buksebenet forsvandt omkring hendes højer ankel, kom en ordenlig hudafskrabning til syne.. dog bløder det ikke særlig meget, det er kun ganske små dråber.. hun ser lidt på al det papir han skubbede ned fra bordet og ser så ganske stille op på ham, da han beder hende om at ligge sig.. hun tøvede enlig lidt, nok fordi hun aldrig havde forventet at høre de ord fra hans læber.. dog gør hun som han siger og ligger sig ganske stille ned.. hun kan dog alligevel ikke lade vær med at løfte hovedet og se lidt på ham.. de brune øjne er spørgende, nærmest nysgerrige, som om der ligger andet bag dem, end bare det med hendes ankel.. hendes ene hånd ligger stille ved henes side, men den anden fumler nærmest lidt ved hendes bh, altså mellem hendes bryster nederst, så hendes hånd enlig ligger hen over hendes mave..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 9:48 pm

Han gik om på den anden side af bordet og satte sig derefter ned på kontorstolen som sad helt urørt forean bordet. Han lod stille sit blik glide hen af hendes ben, før de grønne øjne blev rettet mod hendes ankel, hvor han kunne se hudafskrabningen. Han trak tøvende hendes skadet fod hen mod sig og lænte blot en anelse hendes fod i møde, så han kunne ligge lidt nærmere på såret. Han strøg ganske blidt 2 fingre hen af såret og vendte straks sit blik op mod hendes ansigt, for at se hendes reaktion til det. Han vendte derefter sit blik tilbage mod hendes ankel og lod så sin tunge glide hen af de to fingre som han før havde strøget over såret, så de blev våde, og strøg dem så endu engang over såret, så de få dråber blod som havde samlet sig der, forsvandt. Han betragtede såret få sekundter mere, kiggede på det fra forskældige vinkler, og gav så tilsidst slip på hendes fod. Han lænte sig tilbage i den sorte kontorstol og betragtede hende tavs - Så virkelig ud til at tænke, især da hans albue hvilte mod stolens armlæn, og hans knyttet næve lå mod hans læber - Samt var hans øjenbryn rynket ned mod hans grønne øjne som var rettet ulæseligt mod Sukii. Han fjernede knytnæven fra sine læber idet hans øjenbryn rettede sig op på deres sædvanlige plads igen, og hans blik blev rettet mod hendes øjne "Det er ikke for slemme sår." Startede han ganske stille og hævede ganske kort begge sine øjenbryn før hans blik landte på hendes trøje og bukser som lå på gulvet "Det vil nok gøre ondt en dag eller to.. Men ellers vil det nok gå hurtigt med at heale, så længe du sørger for ikke at gøre for vilde ting som kan gøre det værre.." Mumlede han og nikkede så mod hendes tøj "Du må gerne tage dit tøj på nu..." Mumlede han så lettere tøvende rent faktisk - Og vendte så nærmest skulende sit blik hen mod hende igen - Han håbede rent faktisk på at hun havde lagt mærke til muligheden han havde sat i hans ord. At hun gerne måtte tage sit tøj på, betød jo ikke at hun behøvede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 10:01 pm

Sukii knuger faktisk sine øjne sammen da hans fingre rør hendes ankel, den er begyndt at hæve.. da hun gik på sin fod, kunne væsken jo ikke samle sig, men det gjorde den da han løftede hende op og frem til nu.. dog da han fjerner sine fingre igen åbner hun sine øjne og ser på ham.. hun har nærmest haft drømme der minder omkring dette, ud over at i hendes drømme, flåede han tøjet af dem begge så de lå helt nøgne på hans bord og.. ja.. det værste er at drømmene nærmest køre i hendes hoved, så hendes krop reagere selvfølgelig.. hendes nippels begynder at kunne anes på hendes bh og skønt hun begynder at blive fugtig er det ikke nok til at det kan ses i hendes trusser - heldigvis!! eller hvad?.. hun sætter sig forsigtigt op da han siger at der nok kun vil gå nogle dage før det ikke vil gøre ondt mere.. hun høre også det med tøjet, hun tag det enlig lidt osm i hun skal tag det på, men vil prøve at trække det lidt ud.. "så.. hvis jeg.. bliver hjemme.. hos dem i weekenden? så burde min fod.. ha' det fint mandag?" spørg hun ganske stille som hun ligger hovedet stille på skrå.. dette gør at den ene side af hendes hals bliver blottet.. men hun tænker enlig ikke selv over det.. det eneste hun rigtig har i hovedet er at hun gerne vil gøre ham lykkelig.. mere end bare med blod..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 10:15 pm

Han nikkede ganske kort til hendes ord og tog en dyb, unødvendig indånding før han skildte sine læber så han kunne snakke, "Ja - Hvilket sådan set passer meget godt.." Mumlede han og lod sit blik finde hendes øjne, og prøvede for en gangs skyld, at se streng ud, selvom han ikke var ret sikker på hvor godt han gjorde det, "For du har stuerrest." Fortsatte han efter kort tavshed - Noget var han da nød til at gøre efter hun havde kommet så sent hjem, ikke kun det, men hun var kommet til skade. Det kunne have været værre, men hun skulle stadig få sin straf på den ene eller den anden måde. Den rå grimasse blev dog hurtigt ødelagt da hendes hals blev blottet - Det fik hans krop til at reagere alt for unormalt, alt for vildt. Han kunne nærmest høre hvordan hendes blod fossede rundt i hendes åre, han kunne dufte det. Han sagde ikke mere ligenu, forholdte sig tavs som han sad der og stirrede på hendes blottede hals - Han prøvede at beherske sig selv, men det gik ikke ligefrem godt. Hans krop blev hævet til han tilsidst stod op, og derefter gled han hen at sidde på hendes side - Nærmest helt ufokuseret. Hans krop havde nærmest sin egen hjerne. Det tog ham noget tid før han igen reagerede - Og denne gang reagerede han på en helt ny måde. Han lænte sig tættere på hende til han tilsidst kunne presse sine læber mod hendes blottet hals - Han bed ikke, kyssede blot hendes hals, med hans iskolde læber. Han kunne føle varmen af hendes hud, varmen af blodet bag dette hud. Han kunne høre hendes hjerte, han kunne føle hendes varme - Hun var så tæt på og han havde langt fra noget imod det, han ville rent faktisk have hende tættere på. Hans hånd gled omkring hendes liv og han flyttede hendes krop tættere på sin, og havde stadig sine læber presset mod hendes varme hals.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Man sep 06, 2010 10:26 pm

Sukii så stille på ham og sukkede lettere opgivende over at han prøvede at være streng, han har aldrig været god til det, det har altid været Miss. Megans arbejde.. at sådan rigtig opdage hende.. men alligevel har hun den aller største respekt for Logan om så han ville give hende en måned for at komme et minut forsent.. så ville hun acceptere det.. hun nikker blot stille og skulle til at spørger om hvor længe.. om to uge var okay eller om det skulle være længere, da han pludselig sad ved hendes side.. hun vender sit hoved let, men kan se at han kigger på hendes hals, så hun vender stille hovedet tilbage igen.. hun vil ikke stoppe ham hvis han er sulten.. da hun første mærker hans læber lukker hun sine øjne og forveter at hun snart vil kunne mærke hans tænker bore sig ind i hendes hals.. men efter nogle sekunder, hvor hans arm ligger sig omkring hendes liv og trækker hende tættere, forstår hun hvad der enlig sker.. det er et kys.. hun rødmer og lukker sine øjne ganske stille sine øjne i.. hun nyder det virkelig og føler sig så utrolig tryk ved det..hun ligger stille sin ene hånd oven på hans arm og ligger så sin anden hånd stille oven på hans ene lår.. hun kan mærke hans kolde brystkasse, som hendes side og det yderste af hendes ryg enlig ligger op af.. hun fatter det ikke, og hun tror et sted at det helt bestemt er en drøm.. en utrolig vidunderlig drøm.. men hun er ligeglad.. hun nyder det for meget til at tænke over det særlig længe..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Tirs sep 07, 2010 2:11 pm

Han forholdte længe sine iskolde læber mod hendes hals - Havde dem blot trykket mod hendes hals mens han sad musse stille, med sin ene hånd omkring hendes liv, som ganske blidt trykkede hendes krop indtil hans. Hans øjne var åbne, og dog lukkede de sig i, idet hans læber skildte sig fra hendes varme hud - Og dog kun for at plante endu et kys på hendes hals, og endu et længere oppe, endu et - Længere oppe, og blev ved. Ind imellem hans kys op af hendes hals tog han nærmest helt ophidset indåndinger hver gang hans læber var skildt fra hendes bløde hud - Nærmest som om at hans krop blev utilfreds, når han ikke var i fysisk kontakt med hende ligenu. Hans læber landte på hendes kæbe, og ligeså hurtigt som det tog ham at komme op på bordet, havde hans hånd gledet om hendes kæbe og vendt hendes ansigt mod ham - Så han drastisk kunne presse sine læber mod hendes. Et lyn af velbehag skød igennem hele hans døde krop, som nu havde et fast greb om Sukii, så han uden nogen form for besvær kunne trække hende op at sidde på sit skød - Stadig med sine iskolde læber presset mod hendes bløde, varme læber som nærmest varmede hele hans krop. Han forstod selv ikke hvad han gjorde ligenu, det var nærmest som om at hans krop bestemte hvad han skulle gøre, og ikke hans hjerne. Selvom han var sikker på at hans hjerne langt fra ville sige hans krop imod ligenu - Selvom det nærmest var som om at kysse sin egen datter... Tanken fik ham på en måde til at føle virkelig dårlig, skammende over sig selv at han virkelig holdte hende så nær, rørte hende på den måde, kyssede hendes læber... Han havde jo fundet Sukii som 10 årig, og han havde opvokset hende i sit hjem.. Hun havde altid nærmest været som en datter for ham - Og aligevel sad han nu med et solidt greb om hende og sine læber presset mod hendes, og han kunne godt lide det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Tirs sep 07, 2010 2:28 pm

Sukii ture ikke røre sig mere end hun allerede havde gjort med sine arme, for.. hvad hvis det ville få ham til at trække sig væk fra hende, det ville hun ikke kunne bære, hun ville blive så ulykkelig hvis han ikke ville hende, nu var han jo enlig begyndt at vide åbenbart.. hun åbner ret hurtigt sine øjne da han slipper kysset og hun bliver godt overrasket da han kysser hende igen.. og igen.. hun kan ikke lade vær med at smile lykkeligt, især som han ligger armene meget tættere omkring hende og at hun ender ned at sidde på hans skød.. hun kan mærke hvert hjerte slag, og kan mærke en hel særlig rus som er kommet ind over hende.. hun åbner sine øjne det mere da hun pludselig mærker hans læber mod sine.. det er som om hendes hjerte kommer helt ud af takt og er ved at holde helt op med at slå.. men samtidig spreder sig en følelse af himmelsk nydelse sig i hendes krop.. hun lukker ganske stille sine øjne i og nyder at mærke hans bare overkrop ind mod sin.. meget forsigtigt, lader hun sine hænder glide op af hans brystkasse og lader så stille sine hænder ligge omkring hans hals.. hun har mange gange tænkt om hun enlig ville kunne dette, han har jo været som en far for hende meget tit.. men hendes kærlighed for ham er blevet ved med at udvikle sig.. og lige nu nyder hun enlig bare at han enlig vil røre hende..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Tirs sep 07, 2010 4:07 pm

Han holdte kysset, den lettere pres mod deres læber. Han mærkede hendes hænder glide op af hans brystkasse og omkring hans nakke - Og han lod ganske blidt sine hænder glide helt omkring hendes ryg som han fjernt kærtegnede. Han nød så meget, at være tæt på hende, mærke hendes varme hud mod sin. Han kunne mærke hendes krop mod hans bare overkrop, og det føltes nærmest helt uvirkeligt - Og på den anden side, helt og utydeligt fantastisk. Kysset blev sluppet noget efter, og igen bevægede hans læber sig i kys ned langs hendes hals - Han sagde intet, for ord behøvede han ikke for at vise hende hvad han følte, eller ville ligenu. Hans greb om hende blev en anelse strammet, så han mærkede hendes overkrop endu mere tydeligt indtil hans. Han var ikke sikker på hvad han følte ligenu - Men han vidste at det var stærkt, og at det ikke var noget som man følte hver dag. Hvorfor han dog kun havde lagt mærke til det nu, undrede han sig noget så meget over. Hvis han ikke havde lagt mærke til det før, hvorfor så nu? Fordi at hun var halvt nøgen? Han bed sig kort i læben i en af de korte pauser fra kys til kys, og plantede så endu et kys på slutningen af hendes hals. Han havde ikke lyst til at stoppe. Han blev ved, bevægede sine kys længere ned, og så ikke ud til at ville stoppe, hvilket han sådan set heller ikke havde lyst til. Han prøvede dog at huske sig på at hun kun var 16, havde hun overhoved prøvet noget lignende? Entelig håbede han at svaret til det var negativt - Han vidste ikke om han havde kræfterene, til at tænke på hende, sammen med en anden. På en måde, vidste han rent faktisk at det ville ødelægge ham på en eller anden måde, indeni - Men hvordan, og hvorfor han vidste det, ville han ikke engang tænke over. Ligenu kunne han kun fokusere på hvad der skete - Ham og hende. Ligenu. Han tog en dyb indånding før han blev ved med sine kys - Hun duftede så utrolig godt, det paralyserede ham nærmest hver gang han indåndede hendes fantastiske duft.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Tirs sep 07, 2010 4:32 pm

Sukii nyder det virkelig og kommer enlig med et lille klynk da han slipper kysset på hendes læber.. det havde han bestemt ikke fået lov til!? eller for at være ærlig var hun jo enlig bare bange for at han ville trække sig væk.. hun bliver dog helt lettet da han begynder at kysse hende på halsen igen, at han ikke trækker sig væk.. hun åbner stille sine øjne og kan ikke lade vær med at se på ham så godt hun nu kan, især som kyssende kommer længere og længere ned.. dette er hvad hun har drømt om i nogle få år nu.. enlig begyndte hun at kunne li ham på denne måse da hun var omkring 14 og nu er hun jo 16.. hun har aldrig været sammen med nogen anden før.. eller hun har siddet og kysset med en til en fest.. men ellers så har hun aldrig været gået længere.. hun begynder ganske stille at lade sin ene hånd glide op i hans hår og lader sine fingre lege rundt i det.. hun nyder virkelig at han rør ved hende.. "..Logan.." kommer det meget stille over hendes læber.. enlig uden hun tænker over det.. normalt kalder hun ham jo ALTID Mr. Logan, eller fader på skolen for at lærende ikke skulle tro at hun tænkte sådan omkring ham.. hendes øjne er blide, kærlige og at hun nyder det han gør er skrevet i hendes øjne som et digt.. hvor meget hun faktisk lyster dette.. et genert smil er over hendes læber og en stille rødmen er over hendes kinder.. hun fatter ikke at dette endelig sker..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Tirs sep 07, 2010 8:06 pm

Han tog ganske blidt fat om hendes lår og vendte hende som han ville mod sig, så hun sad med fronten mod ham, på hans skød - Med hvert et ben på hver hans side, og igen gled hans hænder omkring hendes hofter så han kunne presse hende indtil sig mens kyssene bevægede sig ned af hendes hals. Han plantede tilsidst et kys ved hendes kavaler gang, men stoppede så der. Han var ikke sikker, på hvor langt hun ville tillade ham at gå med det, så han rettede derfor istedet sit ansigt op igen så han kunne flytte sine læber i møde med hendes. Idet deres læber endu engang rørte, følte han endu et lyn af behag glide igennem hele hans krop - Han havde aldrig følt sig så godt i sit liv, som han følte sig ligenu. Og dog kunne han ikke lade være med at tænke, hvad der ville ske imorgen. Imorgen når de ville vågne op og huske på hvad der lige var sket. Ville de blive ved som normalt, eller var der virkelig ved at ske noget mellem dem nu? Og hvad ville Miss. Megan ikke sige til det? Hans ene hånd gled nu stille fra hendes ryg og op af hendes slanke side, op af hendes ene velformet bryst og videre op til hendes hals hvor den tilsidst hvilte sig. En trang til at bryde kysset og spørge indtil hvad der ville ske imorgen dukkede op i ham, men han brød ej kysset - Ville ikke bryde kontakten mellem dem, og ord ville bare ødelægge det. Han kunne dog ikke lade være med at smile mod hendes læber da hun sagde hans navn - Det var på en måde meget rart at hun kaldte ham Logan, og ikke Mr. Logan, eller fader som hun nogle gange kaldte ham på skolen, det skulle jo nødigt se forkert ud. Hans hånd gled videre op til hendes kæbe hvor den igen stoppede og forblev, følte hendes varme hud mod hans iskolde hånd, og han nød hvert et sekundt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: !!! [IFSS] !!!   Tirs sep 07, 2010 8:17 pm

Sukii bliver noget overrasket da hun pludseligt sidder med fronten mod ham, mest af alt fordi hun ved.. at der ikke er langt mellem deres underlig.. ikke mere end en centimeter måske.. hvilket tænder hende mere end hun nogensinde har prøvet før.. hun nyder hans berøring, nyder at mærke hans hånd glide op over hendes bryst i sær fordi hun selv indser hvor meget hun er tændt.. for.. hun kan mærke hvor stiv hendes ene nippel er.. og.. så er den anden det nok også.. hun lukker stille sine øjne og nyder igen at mærke hans læber mod sine.. den kontakt, hun finder den så ubeskrivelig.. det er så meget nydelse at hun virkelig aldrig har prøvet noget linene før.. hun rykker ganske forsigtigt lidt på sine ben, men dette gør at hun kommer helt tæt.. så hendes underliv er lige over hans, eller okay han har bukser på og hun trusser, men i teorien.. hun kan mærke hvor våd hun enlig er blevet.. selv hendes trusse er nærmest helt gennemblødt, lige der omkring hvor hende skede er.. hun tøver lidt, men ganske forsigtig og enlig lidt prøvende, putter hun sit underliv ned mod hans.. hun har jo aldrig lagt op til noget før.. så at ligge op på den måde, til at hun har lyst til ham, det finder hun liiiidt pinligt.. for hvad hvis han ikke vil gå så langt ?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Tirs sep 07, 2010 8:45 pm

Idet han mærkede hendes underliv mod hans vækkede det straks hans lem som fik en bule til at vise sig på hans bukser - Og dermed også hvile mod hendes underliv. Han hævede en anelse sine hofter så hans underliv blev presset mod hendes og et lettere tilfreds suk gled over hans læber som var presset mod hendes. Hans hånd som var omkring hendes ryg gled ned af hendes side og ganske blidt ned af hendes mave til han tilsidst kom til starten af hendes trusser. Han lod nærmest prøvende sin hånd glide længere ned så han tilsidst kunne stryge sin pegefinger hen over hendes skede udenpå trusserene for at se om hun var våd - Hvilket hun tydeligt var. Et lidt drillende smil spredte sig over hans læber da han ganske kort pressede sin pegefinger mod det våde på hendes trusser, hvorefter hans hånd lagde sig omkring hende igen og hans underliv blev igen presset mod hendes. Han uddøb kysset og lod nu sin tunge strejfe hendes læber - Bedte nærmest om at få adgang. Han havde aldrig troet at det ville gå sådan her, men nu hvor det gjorde - Var der vel ingen grund til at stoppe det. Begge hans hænder lagde sig nu omkring hende, og han valgte at ligge hende ned på bordet igen, sørgede dog for at han stadig lå imellem begge hendes ben da han lagde sig ind over hende - Han lå nu nærmest på alle 4 over hende, og han holdte kysset. Han sænkede sine hofter som han trykkede op mod hendes underliv til trods for at han stadig havde sine bukser på, som strammede ret så meget ligenu. Hans ene hånd lå på hendes side, og hans anden hånd var begravet ind i hendes bløde lokker - Det her var både fantastisk og underligt på samme tid. Fantastisk for helt nye følelser overfor hende sprang op i ham, og underligt for disse følelser var stadig helt nye for ham, og han vidste ikke hvordan han skulle kontrollere dem - Og han vidste ikke om hvad han gjorde ligenu, var okay eller ej, for alting var simpelthen så forvirrende - Men på en god måde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Tirs sep 07, 2010 9:00 pm

Sukii regnede enlig ikke med at det kunne blive da hun pludselig mærkede hans ene hånd bevægede sig.. om på hendes mave og.. før hun kunne nå at tænke over hvad der skete, kommer der et virkelig nydende støn over hendes læber som endnu var mod hans.. han.. han rørte mig? han rørte mig virkelig.. tænker hun stille som en dyb rødmen glider ind over hendes kinder.. hun kæmper ikke det mindste imod da hun mærker at hun igen bliver rykket rundt og ender med at ligge på bordet.. hun kan ikke lade vær med at smile lykkeligt mod hans læber.. hun kan mærke hvordan hele hans krop er over hende, dog uden at al hans vægt er det.. hun mærker hvordan han presser sig underliv ned mod hendes igen, hun vipper hovedet en lille smugle, men det er ren refleks som et støn kommer over hendes læber.. hendes læber er nok ikke mere end en halv centimeter fra hendes, men det er jo nok enlig lige meget når alt kommer til alt.. hun åbner meget forsigtigt sine øjne og ser op i hans.. hun er lidt nervøs for hvordan hun vil reagere.. men prøver at tag det roligt..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: The fury is rising.   Tirs sep 07, 2010 9:33 pm

Et smil spredte sig over hans læber da stønnet gled over hendes læber - Deres læber var ikke mere end en halv centimeter væk fra hinanden, så han kunne tydeligt mærke hendes varme ånde. Hans vejrtrækning var tung og ustabil, som han ganske blidt strøg hendes bløde hår om bag hendes øre og strøg hende ganske blidt ned over kinden, som hans øjne stille fandt sin vej op mod hendes "du er så smuk..." Hviskede han ganske lavt, efter den lange stilhed idet hans læber havde rørt hendes hals. Han pressede igen sit underliv mod hendes og bed sig en anelse i læben - Han ville utrolig gerne have hende, men han var ikke sikker på om han gik for hurtig eller ej, derfor ventede han tålmodigt på at se hvad hun ville gøre. Han betragtede tavs hendes smukke ansigt som varmede hans krop - Hun var så utrolig smuk, han havde aldrig rigtig lagt mærke til det, men nu hvor han gjorde... Hun var virkelig noget at det smukkeste han nogensinde havde set i hele sit liv. Han strøg ganske blidt hans ene hånd op af hendes lår og pillede ganske stille ved kanten af hendes trusser mens han forholdte sit blik på hendes ansigt. Hans bukser strammede stadig af bulen i hans bukser, men han ignorerede det for nu, ville fokusere sig på hende og på hvad hun ville have. Alting andet omkring dem var helt stille - Mørket var for længst faldet og værelset var derfor lettere mørkt - Hvis det ikke var for den lille lampe på enden af bordet, ville det være helt mørkt. Hans hånd strøg ganske blidt hendes kind endu engang og endu et kys blev plantet på hendes læber - Han ville slet ikke have noget imod at kysse hendes læber hver dag, det ville være som en drøm for ham. Igen tænkede han på hvad der ville ske imorgen, og dog skubbede han så hurtigt han kunne tanken væk igen - Ligenu skulle han tænke på hende, og kun hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: The fury is rising.   

Tilbage til toppen Go down
 
The fury is rising.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 3Gå til side : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Queen Of The Damned :: England :: Big Ben-
Gå til: