Take place after the Queen have been killed.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 Miss. Megan - Qeensway 31.

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Miss. Megan - Qeensway 31.    Ons sep 08, 2010 6:07 pm


_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Welcome - I think?   Ons sep 08, 2010 8:38 pm

Hun var rendt afsted i en utrolig stram top på, hvor stropperne er noget tykke og sidder ude omkring hendes arme, så man tydeligt kan se hendes små fine hvide stropper fra hendes bh.. hendes top er hvid og der står med gotiske bogstaver : Vampire lover.. hun havde helt stramme, meget smukke, mærke cowboy bukser på, som fremhæver hendes røv som hendes top fremhæver hendes barm, den smukke bløde velpassende barm.. hun har en lille fin taske over sin ene skuler og en ring på sin ene finder.. en hvidguld ring hun havde fået af Miss. Megan.. og det var hvad hun var rendt afsted i da solen var oppe.. nu er det kun de sidste stråler som ligger på himmelen, som hun går op af trapperne.. hun åbner den ene store dør ind til villaen og holder den for Toby som de kommer ind.. hun lukker den meget tæt og vender sig roligt, så hun står måske med en meter til døren bag sig frø.. "Mr. Logen!! Miss. Megan!! jeg er hjemme med Mr. Toby.." kalder hun.. enlig ikke så højt som man skulle tro hun ville, men self. hvis man ikke lige tænker over det er vampyre hun kalder på, så er det klart at det virker underligt.. hun hænger i mellemtiden sin taske op på en knage og s kigger på Toby.. "Miss. Megan har virkelig glædet sig til du kom.. og jeg er sikker på at Mr. Logan også har.." kommer det roligt fra hende.. som hun igen ser sig om.. hun håber snart Logan kommer.. hun har savnet ham selv om hun ikke har været væk længe.. hun har et lille smil over sine læber, men beholder sin paryk samt kontaktlinser i lige nu..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre sep 10, 2010 2:39 pm

Toby kom stille gående ind af døren. Fødderne bevægede sig langsomt og forsigtigt. Han var ikke 100% tryk ved stedet, for han syntes det så lidt spøgelses agtigt ud med mørket omkring dem hvilket fik hans hjerte til at sætte sig helt oppe i halsen på ham selv. Hans blik var om Sukii og holdte lidt øje med hvad hun gjorde før at han lod sit blik vandre rundt i ingangen de var kommet i og kunne ikke lade være med at stå og glo lidt før at han igen bevægede sig fremad. Stedet var ikke helt som han havde håbet, men tænkte at man sikkert kunne vende sig til det efter et par måneder konstant rendene rundt der inde, og helt slappe af kunne han jo ikke for der var sikkert en masse ting som skulle gøres og især i weekenderne. *jeg kunne godt bruge et kort over stedet kunne jeg* tænkte han og gik hen ved siden af Sukii og så op på loftet "det her er godt nok stort.. og en smule uhyggeligt" sagde han hvor han mumlede det sidste og trådte lidt ind til Sukii for at føle sig bare lidt tryk ved situtationen. Og at han ikke kunne se Miss Megan fik mundvigen til at hænge lidt for han havde faktisk virkelig savnet at se hende igen og høre hendes varme stemme i hans øre igen, og se hendes smukke udseende igen. Den tanke fik nu helt varmen i ham til at blusse op og modet steg også en god del hvor han fik rettet sig op og så rundt "Hr. Logan og Miss Megan??" sagde han også højt og håbede nu på lidt svar fra dem af men man vidste jo aldrig om de lige nu var igang med deres skønheds søvn og sikkert så ikke ville forstyrres.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Søn sep 12, 2010 5:41 pm

Første gang deres navn blev kaldt fra Sukii forblev huset så stille, så dødt som det havde været da de først havde trådt ind, det ville nok føltes som om, at der ingen var hjemme. Hvilket dog langt fra var rigtigt. Da drengens stemme var hørt tog det kun få sekundter før en svag lyd af et par fødder som blev trukket hen af gangen oppe ved trapperene blev hørt - Og kort efter slyngede en yderst smuk mandelig vampyr sig om gelænderet så han kunne træde ned på det første trin - Som førte ham et skridt tættere på Sukii... Og Toby. De grønne øjne hvilede gennemtrængende på den fremmede dreng, før de rettede sig mod Sukii hvor de frøs. Hvad havde hun dog på, ved siden af den dreng?! Logan's kæbe blev utilfreds låst og han svævede nærmest resten af sin vej ned af trapperene - Og så perfekt ud som altid. Det dirty blondte hår sad pjusket og dog tiltrækkende på hans hoved, og ansigtet som ville få hver en pige til at savle var trukket ud i en intenst grimasse da han tog fat i Sukii's arm på sin vej og trak hende med sig lidt væk fra Toby, Logan var ikke tryk at hun stod så tæt på ham, især med det tøj hun havde på. Han lagde sin hånd omkring hendes hofter og trak hende indtil sig så hun ville være nød til at stå indtil hans side, og hans grønne øjne landte igen på Toby "Velkommen til... Jeg håber at du finder hvad du leder efter her.." Hævede han så stemmen som musikalskt dansede gennem stilheden som havde spredt sig i hele huset. Hans blik vendte sig derefter ned på Sukii og han skar endu en utilfreds grimasse "Hvordan er det lige at du går rundt, med en dreng? Tag noget tøj på dig, vil du ik nok?" Mumlede han, tydelig utilfreds, tydelig.. Jaloux.
Han tog derefter en dyb indånding, han skulle nok gemme den her snak til senere - Nu skulle han byde Toby velkommen så han ikke ville føle helt udenfor, og bagefter kunne han tage sig af om hun havde et eller andet med ham eller ej. Eller om hun prøvede at have noget med ham eller ej. Han fangede igen sig selv i at skule ned mod Sukii og hvad hun havde på, hvad troede hun for sig selv? At drenge ikke ville stirre efter hende hvis hun havde sådan noget på?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Søn sep 12, 2010 6:29 pm

Sukii smiler blot varmt til Toby.. "det er kun fordi der ikke er liv lige nu, du må regne med at tjenerne samt kokkende er taget hjem for længst.." siger hun ganske roligt som hun høre nogle føder blive slebt.. hun kan ikke lade vær med at smile, hun er virkleig glad for at se ham.. hans dejlig grønne øjne, hun ved godt han måske ikke vil være lykkelig for Toby, men hun er sikker på at han ville vil overreagere.. Miss. Megan har jo snakket med ham og forklaret ham alt, lige som hun har med Sukii.. og Sukii er enlig bare glad for at få en god ven efter som.. hun ser enlig på Toby med et smil og skal til at sige noget da hun blivr trukket væk.. "åh.." kommer det enlig ret overrasket fra hende.. hvad er det dog Logan laver? hun kommer til at stå helt ind til ham og ser ret spørgene op på Logan, men kan ikke lade vær med at smile hen til Toby da Logan siger velkommen, som i : se, han er god nok.. men hun høre så hans ord og ser op på Logan.. "ehm.. mit... tøj?" spørg hun nogt forviret og ser ned af sig selv.. den her slags har hun jo gået i i snart to år.. og hun har noget der er langt værre? hun forstod ikke helt hvad der fik ham til at reagere sådan.. havde deres hede nat gjordt så meget intryk på Logan? hun ser op på ham igen og ser hans skulende blik.. det gør enlig ondt i hendes hjerte og hun ser skamfuldt ned.. "..undskyld Mr. Logan.." kommer det meget stille fra hende som hun enlig ligger sine arme ganske stille omkring sig selv.. hun føler virkelig hun har gjordt noget forkert.. som om hun er kommet ti timer for sent hjem og har knallet med fem fyre som ikke var Logan eller noget i en stil.. hun føler sig virkelig lille og det er tydeligt.. meget tydeligt.. hun ser forsigtigt op på Toby.. meget undskyldende.. hun ville jo ikke give den mindste form for problemer..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Søn sep 12, 2010 8:01 pm

Toby så rundt, han var stadigvæk vildt fasineret af stedet og alt det fine der var rundt omkring. Han hørte selv de skridt der kom og så så op på den blonde vampyr der kom ned af trapperne. Han hævede et øjenbryn til ham og syntes han så ret underlig ud af en vampyr at være *plejer vampyrer ikke være mere 'goth' agtige???* tænkte han undrende og kløede sig lidt i nakken undrende men besluttede sig for bare at smile til ham og være vendelig. Det var trods alt første gang de møddes og sikkert ville gå skævt af hinanden. Han bukkede let høfligt for Logan og smilte varmt, "det håber jeg også, men det kan vist kun blive bedre.." sagde han og så så undrende på Logan da han trak Sukii væk fra Toby. *hvad er der dog med den gamle mand!?* tænkte han undrende og rynkede så brynene da han så at han klagede over hendes tøj. "hvorfor klager du dog over hendes tøj? hun ser da flot ud? i forhold til dig i hvert i fald" sagde han hvor det sidste bare var for at drille lidt. Eller nok mere hen af at provokere. "Troede vampyrer var lidt mere 'goth' agtige men du mere... sonny boy sunshine" sagde han og gloede lidt på ham hvor han så trak på skuldrende, "det er vel ikke at du og sukii er kærester er det?" sagde han ham så og smilte lumsk til ham og var virkelig kommet i sit provokere hjørne efter han hørte det med hendes tøj. Han syntes jo hun så 'knald hamrende godt ud' i mens han virkede som det var total forbudt at gå så blottet hvilket han syntes var lidt groft undertrykkende for stakkels Sukii. "forresten hvor er Miss Megan henne?" spurgte han undrende og så rundt imens han havde taget armenen om nakken og ligesom sukii gik han jo også lidt blottet med sin tanktop der viste lidt bryst og arme. Det var et varmt blik han havde i øjnene, han glæde sig til at se Megan igen og det var tydeligt at se på ham.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Søn sep 12, 2010 10:25 pm

Han tog en unødvendig indånding gennem munden og så ud til at holde luften han havde trukket til sig, derinde - Siden hans brystkasse stoppede med at bevæge sig og hans læber var presset hårdt sammen. Han pustede dog luften ud igen da hun så ud til at blive.. Såret?.. Af hans ord. Han lænte sig ned og berørte hendes hår med sine læber, i et ganske kort, strejfende kys mod hendes hovedbund for at sige undskyld, da disse ord ikke skulle glide over hans læber når Toby var så tæt på. Logan rettede sig op igen og vendte opmærksomt sit blik hen mod Toby som begyndte at snakke - Og det var tydeligt at hans ord gjorde noget i Logan. Hvor vovede den lille mide at kalde ham... Grim? Han vendte kort sit blik mod Sukii da denne Toby-gut vist havde fået det indtryk at Logan ikke syntes at Sukii var flot, hvilket Logan rent faktisk fandt morsomt. Hvis den Toby bare vidste. Han vendte sit blik tilbage mod Toby med et uprovokeret smil over hans læber, og lod sit hoved glide blot en anelse på skrå, "Jeg sagde skam ikke at hun ikke var smuk, det er hun jo. Det eneste jeg prøver at fortælle hende, er at de fleste drenge i din alder ikke kan kontrollere sine hurmoner. Men det er jo ikke jeres skyld, det er jo som at i ikke kan kontrollere alle de der bumser som i får overalt, jeg kan se at det alerrede er begyndt på dig, hva? Nå, men tilbage til vores emne. Jeg siger bare at noglegange kan deres udseende snyde jer siden jeres opmærksomhed er så fokuseret på at holde jeres pik nede hver gang i ser dem; De kan tage helt blottende tøj på og i vil tro at de er ude på at forføre jer, selvom de faktisk ikke har den mindste interrese i jer, what so ever." og med dette sluttede hans talestrøm, med et bekræftende nik og et stadig, uprovokeret smil om hans læber. Han hævede sit øjenbryn af hans næste ord og lod så sit hoved glide til den anden side, de grønne øjne var fokuseret på ham og hans arm var stadig om Sukii "Intressant. Den information skal nok gå direkte til Miss. Megan, så kan vi se hvordan hun har det med at blive kaldt 'Goth'... Men dette viser vel kun hvor uviden du er om vampyre. Vi kommer fra en anden tid, ikke en anden verden. Tror du virkelig at der var 'Goth's' og 'Emo's' Og alt det, da mig og Miss. Megan først blev vampyre? Tænk lige lidt over det, før du åbner din mund. Du må jo stadig huske at du er i selvskabet af en ægte vampyr." Sagde han så og lod endu et smil røre hans læber. Hans blik blev dog vendt ned mod Sukii igen da han spurgte indtil ham og Sukii - Men undgik at svare på det da han spurgte hvor Megan var, hvilket igen fik hans blik til at vige op mod ham "Du kan da lede efter hende. Du er velkommen til at prøve, at fare vildt i huset i din søgen." Sagde han så med det samme smil og lavede en gestus op mod de store trapper.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Søn sep 12, 2010 10:51 pm

Sukii som igen så ned, kunne mærke kysset hun fik fra Logan i sit hår, hvilket var rart.. dog da hun høre hvad Toby siger med; sonny boy sunshine er hun enlig tæt på at grine.. hun har aldrig tænkt på Logan på den måde og ville nok heller aldrig gøre det.. dog holder hun det tilbage, som hun ser ned og ligger en hånd for munden for ikke at grine.. dog kommer en stille rødmen over hendes kinder.. og den bliver kun større da Logan begynder at snakke, da han jo enlig kalder hendes smuk, bare med nogle andre ord.. hun finder det virkelig rart og nyder da bestemt også at stå så tæt på ham.. og tænker ikke rigtig over det skænderi som er under opsejling mellem dem.. men hun høre godt Toby's spørgsmål om de er kærester og flytter stille sin hånd, et kærligt smil er over hendes læber sammen med en rødmen.. da Logan ikke svare på det.. han siger ikke at de er kærester.. okay.. det er de måske ikke.. men kunne han i det mindste ikke sige noget med at han var hendes vært eller.. at hun var hans? det mindste som gjorde det klart at hun enlig ikke var ledig.. jo Toby var noget så sød, det var da ikke det.. men.. hun havde mistet sin mødom til Logan for under tre dage siden.. og nu... vil han ikke kendes ved hende? hun kan mærke at tårerne prøver at trænge sig på, men hun holder det bare tilbage og ligger armene omkring sig selv.. men da Logan begynder med at Toby jo bare kan prøve at finde Megan, trækker Sukii sig faktisk ud af hans arm.. hun står ikke langt fra ham, men sår med siden til ham og sin anden side til Toby.. "De ved udmærket godt at han ikke vil kunne finde rundt.. han har ikke engang fået en eneste rundvisning.." kommer det enlig noget vredt fra hende og det er også tydeligt i hendes øjne at hun er skuffet som hun står med øjnene over kors, før hun ser hen på Toby.. "jeg er sikker på Miss. Megan kommer om lidt.. hun står sikkert bare midt i noget som hun ikke kan ligge fra sig sådan bare lige.." siger hun så roligt..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Søn sep 12, 2010 10:57 pm

Toby stod lidt og gloede bare på Logan og havde et godt løftet øjenbryn til ham, hvor han så efter at logan havde gjort gestus fniste lidt bag sin hånd hvor han så rømmede sig "what so ever???" fniste han med en pige agtig stemme "that so gay!!" kom det leende fra ham og gik så let over mod ham og stalte sig lige foran ham og roede kort i hans hår før at han så bare så på ham. "det godt det der blondi men nu må du huske på, i det mindste er der noget vi kan få op og stå som IKKE er dødt" sagde han og blinkede til ham hvor han så lod som om han var en fin dame "og husk nu blondi du er efter Megan, så du kan ikke rigtig sammenligne hende med dig" sagde han med en let bitchy stemme og lavede lette lussinge slag foran hans hoved "slap, slap, gay prank" sagde han med sin bitchy stemme hvor han så gik over og stalte sig igen der hvor han ellers havde stået før. "og det kan godt være du ikke sagde hun ikke var smuk..." sagde han og rynkede brynene og fik nu en alvorlig tone på sin stemme, "men du nedsagde hende samtidig ved IKKE at sige hun så smuk ud når hun faktisk havde gjort noget ud af sig selv.. Det er utilgiveligt!!" sagde han med en fast og høj stemme imens han pegede mod Logan. "du burde kølhales fra et hangardskib 30 gange for det sagde han og nikkede bestemt, selvom han nu ikke helt lige mente det med hanggard skibet. Han viftede let med armene "og det kan godt være jeg måske ikke er så gammel endnu men jeg ved tydeligvis mere i kulptur for vampyrer end dig blondi-gay-vamp" sagde han og havde et hævet øjenbryn mod Logan og var tydeligvis ude på at provokere ham så meget som han nu kunne, rigtig overtræde Logans grænser. Og samtidig syntes han det var syndt for Sukii at hun skulle trækkes rundt af ham sådan som han opførte sig lige nu. Og han kunne nu godt forestille sig at Sukii blev ked af det at det næsten føles at han glemmer hende på den måde. Han så stille på Sukii og nikkede "hun er der garanteret snart" sagde han med et let smil *retter det håber jeg nu* tænkte han med et skævt smil og så stille mod Logan.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tirs sep 14, 2010 7:04 pm

Logan rynkede på øjenbrynene da Sukii trak sig væk fra ham og blev vred over Logan's lille, uskyldige kommentar. Så, hun blev sur når han "jokede" men hun blev ikke sur når Toby var en skid overfor Logan? Han var vist ret vigtig for hende - Tanken gjorde tydeligt noget i Logan. Han var både såret og sur. Såret over at Sukii rent faktisk havde været på grænsen af at grine da Toby havde gjort grin af Logan - Hvilket Logan slet ikke fandt sport sjovt. Og sur for først og fremmest var Toby alt for kæphøjet og næsvis overfor Logan, hvilket viste at Toby ingen form for respekt havde overfor Logan - Som rent faktisk ikke havde startet alt det her. Det eneste han havde gjort var at trække Sukii lidt væk og kommentere hendes tøj da han ikke syntes om at hun gik for blottet ved siden af Toby - Det var jo rent faktisk Toby som begyndte med de kække kommentare. Så at Sukii blev sur på Logan, gjorde ham også sur. Nu gik Toby over stregen. At kalde ham Gay, og Blondi accepterede Logan ikke. Vreden strålede nærmest ud af hans grønne øjne da han tog et truende skridt tættere på Toby, velvidne om at Sukii var imellem dem "Det er Mr. Logan og Miss. Megan for dig, din lille mide... Hvis jeg var dig, ville jeg godt nok passe på med dine handlinger.. Du er i selvskabet af en vampyr. Det her var mit hus før det var dit, og jeg er Sukii's værge. Hvilket mener at hun er min, så hvis du vil forblive i hendes selvskab har du bare at holde din store, næsvise mund, og holde dine møg beskidte hænder til din egen møg irriterende krop." snappede han efter ham, og spændte frustreret i de tydelige muskler - Hvis Toby ikke begyndte at opføre sig ordenligt, ville Logan helt sikkert skade ham, han gjorde dog sit bedste for at holde sig tilbage, selvom det var nemt at se at det var svært for ham. Han stod helt stille med spændte muskler da Toby kom op forean ham, og hans ord fik hans ene øjenbryn til at hæve sig "Nu hvor vi snakker om gay - Er det ikke på tide at du kommer ud af skabet? Altså jeg mener, det har jo varet længe nok i din lille hemmelighed.".
Han hævede atter sit øjenbryn af det næste han sagde, han opførte sig barnligt og kæphøjet. Det var slet ikke værdigt nok af Logans selvskab. "Sikke et pattebarn.. Du opføre dig som en 6 årig - Ej ups! Det er du jo også, undskyld." Han kiggede nu ned mod Sukii "Men på en ting har du nok ret, møgskid... Sukii er utrolig smuk.. Ligemeget hvad hun har på.." Han så ud til at være helt væk i få sekundter som han stod og kiggede på Sukii - Men da Toby igen snakkede blev hans blik vendt mod ham igen i et vandtro blik - Før han brød ud i et provokerende grin. Aha, Toby vidste mere i kulptur for vampyre? Yeah right! "Siger den lille dreng som tror at alle vampyre er 'Goth'.. Jeg er vampyr lille ven. Og du er blot et lille sølle menneske. Føde for mange andre vampyre.. Du ved sådan set ikke den mindste skid, om kulptur for vampyre, så kom ud af din lille dagdrøm." Og her stoppede han da han lod sit blik glide op af trapperene - De havde jo nok ret, hun kom nok så snart hun kunne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tirs sep 14, 2010 7:36 pm

Megan havde været i bad, hun var vågnet lidt sent, men havde nægtet at komme ned, stadig med blod forskellige steder efter at havde spist.. med et står hun på det næst sidste trappetrin.. hendes lange brune hår er stadig vådt og er red tilbage, så hendes ansigt virkelig bliver fremhævet.. hun har sin silke morgen kåbe omkring sig, som sidder utrolig tæt ind til hendes krop, grundet vandet.. hendes nippels er dog ikke til at se.. "sikke pænt alle taler til hinanden.. det er jo en ren fryd at ha' min familie i MIT hus.." siger hun meget bestemt, hun havde hørt det med det var Logan's hus før Toby var der.. så det skulle gøres klart at det var hendes.. men hun havde enlig hørt mere end man skulle tro.. hendes blik lander først på Toby.. "unge mr. Toby.. jeg skammer mig over dem! jeg troede vi havde snakket omkring deres opførsel da jeg var hos dem.. omkring hvordan de skulle være i mit hus! vover de at kalde mig Megan igen så ville de ønske at de var blevet der hjemme.. jeg er glad for at Miss. Sukii er blevet deres ven.. men de har ingen ret til at tale sådan til MIN søn, Mr. Logan! er det forstået!!" kommer det meget vredt fra hende før hun ser på Logan.. "og dig barn! du er den voksende.. JEG gav Sukii den trøje for at jeg viste hvilken trøje hun havde på, for at Mr. Toby skulle kunne genkende hende.. ja hun er deres pige, de er hendes værge.. men hun er en ung kvinde som har brug for et socialt liv ved siden af.. vi ved begge at de har opdraget miss Sukii til at lære folk af kende før hun gør noget dumt!" hendes blik køree let mellem dem.. et blik som er noget vredt, men skuffelsen er tydeligt.. hun ser så på Sukii.. "og de unge frøken! griner af en fremmed drengs ord... ord omkring deres værgt! nej det hav sagde var bestemt ikke pænt.. han kunne heller ikke finde rundt første gang.. men jeg troede de havde en større respekt for deres værgt!" kommer det meget bestemt fra hende som hun ser faktisk vredt på Sukii.. "kom her pige barn!" siger hun meget bestemt og venter på at Sukii kommer hen til hende.. "Miss. Sukii.. jeg er skuffet.. jeg tag mig af dem senere og deres straf!" kommer det bestemt fra hende som hun ligger en hånd på hendes hoved..

_________________


Sidst rettet af Miss. Megan Tirs sep 14, 2010 7:39 pm, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tirs sep 14, 2010 7:37 pm

Sukii ser på Toby og efter ikke såå lang tid, begynder hun virkelig at syns at han strammer den.. hun elsker jo Logan og syns bare han var lidt sjov før, men nu.. det var for meget.. det var tydeligt det ikke længere var for sjov fra nogens side.. og det var jo ikke meningen.. hun får en dårlig fornemmelse.. som om der snart vil ske noget.. hun er ikke sikker på hvad men.. det er som om en kulde spreder sig.. hun ser dog op på Logan da han siger at Toby har ret i at hun er smuk.. en rødmen glider over hendes kinder og hun kan mærke en lille lykke inden i sig selv.. og selv om det lød mandschauvinistisk det han siger med at hun er hans på den måde.. så kan hun enlig godt li det for hun vil jo rigtig gerne være hans.. ha' at de er mere end.. ja.. hvad man nu engang kan sige der er imellem dem nu.. hun bider sig lidt i underlægen og der lidt mellem dem.. "..." hun spreder stille sine læber for at sige noget.. da hun høre Miss. Megans stemme.. hun ser hurtigt hen på hende og ser skamfuldt ned.. det her kunne ikke ende godt.. hun syns at Miss. Megan virkelig lød vred, noget der ikke skete tit, for både hende og Logan viste jo godt at de skulle overholde reglerne hvis de ikke ville ha' ballade.. hun samler sine hænder foran sig og vrider nærmest lidt i sine fingre af bare nervøsitet.. da der bliver snakket til hende.. hun ser op.. rødmen er væk og hun kan mærke hvor ondt det gør det Miss. Megan siger.. da hun snakker om det med Logan, ser hun op på ham, virkelig med et undskyldende og skamfuldt blik.. det var jo ikke sådan ment, at det hele skulle ende sådan.. dog ser hun så hurtigt hen mod Miss. Megan igen og løber hurtigt der hen.. hun ser ned.. hendes straf? hun er ikke blevet straffet i så lang tid.. så det gør virkelig ondt at føle at hun har skuffet, ikke kun Miss. Megan men også Logan.. hun mærker hånden på sit hoved og lukker stille sine øjne som hendes hoved endnu er bukket frem af og hendes hænder er samlet foran hendes skød.. "Undskyld Miss. Megan.." kommer det meget stille over hendes læber..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tirs sep 14, 2010 7:55 pm

Han fik et kæmpe chok over Megan. Han havde slet ikke regnet med at hun var kommet nu, da han havde haft travlt med at være rasende på Logan, og havde virkelig lyst til at hoppe i flæsket på ham. Hadet havde virkelig bare vokset siden at Logan havde fået ordet igen og tænderne skar nærmest imod hinanden imens de knyttede næver så de var blevet total blege. Men alt det havde han næsten allerede glemt da Megan havde fået ordet lige foran hans næse. Han sank en dyb klump og stod lettere og begyndte at se skamfuldt ned. Han løftede let hovedet og bed sig i læben "men han er jo totalt mandschauvinistisk!!" udbrød han protesterende og skar tænder af Logan med et hadefuldt blik. * jeg skal nok få ham på et eller andet tidspunkt vampyr eller ej* tænkte han og spændte hænderne igen. Han kunne dog ikke lade være med at smile lidt sejerherrer agtigt da hun kom til Logan og syntes han havde mere end bare godt af det og fryde sig næsten over endefulden han fik. Men at Sukii også var indeblandet kunne han ikke helt lide og syntes det var lidt synd for i prensippet var det hele jo gået ud over hende i enden. Han skulede mod Logan og krydsede sine arme hvor han så væk. "den mandschauvinistisk blondine" mumlede han utilfredst og vrikkede let med foden stampende imens han ventede på at få sin straf. Han havde jo gjordt noget galt men ifølge ham syntes han at det hele var Logans skyld og at han godt kunne stoppe med at være en sur gammel gnavpot med det blonde hår. Han sank nu også en lille klump. Han havde svært ved at holde øjnene fra Megan, han kunne ikke lade være med at se på hende *men skønt vreden... wow... hun ser godt ud* kom det i hans tanker og stille bed han sig i læben men så hurtigt væk igen. Han ville ikke virke svag, og overgivende, ikke endnu. Han sank en klump og blev stående fast og urokkeligt... indtil videre altsår.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tirs sep 14, 2010 8:23 pm

Det kom som et chok for Logan da Megan's stemme pludselig skar igennem de spydende kommentare som Logan og Toby smed fra den ene til den anden, som om de var en bombe som ville eksplodere hvert sekundt nu. Han forholdte sit ansigtsudtryk glat da hun skældte Toby ud, selvom han virkelig havde lyst til at fryde sig over de hårde ord han fik kastet over sig. Han vidste dog godt at han skulle respektere Megan's tilstedværelse, samt ord - Så han forblev stille og kiggede på hende, mens han ventede på at hun ville vende sig mod ham. Han kunne dog ikke holde op med at lade et skarpt blik vende sig mod Toby da han udbrød at Logan var mandschauvinistisk, dette måtte Logan simpelthen kommentere. "Jeg er Sukii's værge. Det vil sige at Sukii er min. Jeg må være så mandschauvinistisk jeg vil være når det andgår Sukii - Så hvis jeg vil have at hun er i dit selvskab, så vil hun være i dit selvskab. Men hvis jeg ikke vil have at hun er i dit selvskab, så er hun ikke i dit selvskab - Og det må du acceptere." Sagde han med en flydende, uprovokeret stemme. Når Megan var i nærheden, var der altid en form for ro over Logan. En ro som kunne berolige ham, ligemeget hvor sur han var. Nu blev hans blik vendt mod Megan og han tog hendes ord med et nik før han skildte sine læber så han kunne snakke, "Jeg ved godt at Sukii må have et socialt liv.. Men jeg ser virkelig ikke meningen i at hun vil spilde sin tid på en, med sådanne lave manere. Ja, jeg ved at han ikke har haft et let liv. Ja, jeg ved at det er svært. Og ja, jeg ved at han nok skal lære at respektere hvad vi har her. Indtil siturationen overhoved vil være tæt på det, har jeg retten til at bestemme hvor meget Sukii kan være sammen med ham. Ikke sådan?" De grønne øjne gled hen over de alle tre - Og selvom han virkede rolig var irritationen, vreden, stadig på overfladen. Han blev dog overrasket da hun pludselig vendte sig om mod Sukii og skældte hende ud - Og ville enda give hende en straf. Sukii var jo den sidste som havde gjort noget forkert. Ja, hun havde såret Logan, skuffet ham.. Men hun havde intet gjort galt. Han kunne ikke lade Megan straffe Sukii, det kunne han bare ikke - Ligemeget hvor skuffet, og såret han var. Logen trådte hurtige skridt hen til dem, så han kunne stoppe op ved Sukii's side og ligge sin hånd løst om Megan's armled, og rettede med et nærmest bedende blik de grønne øjne op mod Megan "Please, nej... Sukii gjorde ikke noget, det var mig og Toby som opførte os som idioter.. Jeg ber dig, slip hende... Please, mor." De grønne øjne var bedene, uimodståelige og helt og addeles bedårende som han stod der med et nærmest sørmodigt blik gemt og dog tydelig bag det bedende blik. Han ville ikke have at hun skulle straffe hende - Det ville gøre alt for ondt, at vide at han kunne have stoppet det men ikke gjorde det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tirs sep 14, 2010 9:06 pm

Megan kan mærke en vrede vokse inden i sig.. at de ikke lytter til hende, at de bliver ved med at skændes til tros for hendes ord.. og så at Logan kalder hende mor foran andre.. hun sender ham et dræbende blik og ser så dræbende på Toby.. "flyt.. den.. hånd.. Logan!!" kommer det meget vredt fra hende som hun stadig ser på Toby.. foir hun ved hun har svært ved at stå fast ved de øjne, når han ber om noget.. "Mr. Toby... de er ude og svømme hvor de ikke kan bunde.. de har lige sået rengørings tjansen i hele huset!! i to uger!! hver dag!" kommer det meget vredt fra hende før hun ser på Logan.. "og dem! ja.. de er hendes værgt.. men hvem var det der sikrede det!? hvem har været hendes mor siden den dag!? og så nu hvor hun er i MIT hjem.. har jeg ingen ret til at rette på hende!! jeg er din værge.. jeg er hendes.. og jeg er den der bestemmer i dette hus! i opføre jeg som små børn... jeg havde så store forventninger.. til min voksne søn.. - " hun vender der efter hovedet mod Toby.. "og den dreng jeg så i parken.. men åbenbart så har jeg intet mere af sige? er det det!?" kommer det vredt fra hende som hun ser ned på Sukii.. "du stiller her til efter skole i morgen.. så ser vi på din straf der.." siger hun stille og fjerner sin hånd fra hendes hoved.. hun ser så mellem Toby og Logan igen... "nogen spørgsmål?" spørg hun tydeligt vredt..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tirs sep 14, 2010 9:16 pm

Sukii kan ikke li det hele og syns bare det bliver værre og værre.. men da hun høre Toby sige mandschauvinistisk.. det får hende til at spærre sine øjne op.. Logan er ikke mandschauvinistisk, måske kunne han være streng og kold.. og måske var han ikke den bedste til følelser, faktisk meget langt fra.. men han var ikke en der så ned på kvinder.. Sukii kender jo Logan og ser hvordan han er over for Miss. Megan.. hun høre ikke engang at Logan prøver at gøre så hun slipper for straf.. hun føre ikke engang at Miss. Megan siger noget til hende.. hun retter sig bare op og vender sig mod Toby.. hun tøver lidt, men går så hen foran ham.. hendes øjne er blanke og hendes blik er nærmest uforstående.. "...en ting er du måske ikke bryder dig om ham.. og det var sødt at dig at tag mit parti med blusen.. men en ting skal du dog vide dit egnorate lille røvhul.. Mr. Logan er ikke en mandschauvinistisk.. han har beskyttet mig i 6 år af mit liv! og hvis du nogen sinde taler sådan til ham.. så skal du ikke forvente at jeg hverken er sød eller pacifist længere.. jeg vil gerne ha' en ven.. du er en sød fyr.. men sådan skal du ikke tale til ham!" kommer det meget vredt fra hende som hun ligger sine arme over kors og ser ham lige i øjene.. det er tydeligt at lige det skulle han ikke havde kaldt Logan..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tirs sep 14, 2010 9:32 pm

Han sank en klump og bed sig hårdt i læben, rengørings mand i hele huset i to uger!? det meste han havde rengøret var hans eget værelse !!! Han så rundt og fattede ikke at han lige var blevet sat til at skulle gøre hele det hus rent i hver en krog af huset. Han blev nu ret irriterret men valgte nu at holde sin mund så det hele ikke blev forværret, selvom da det om meget kort til blev. Han så at Sukii kom mod ham, og med hendes blik tyde det nu ikke godt. Han tænkte at enden ville hun falde ind til ham eller også ville hun give ham jordens største lussing, hvilket han nok gættede på det sidste. Han havde ikke rigtig oplevet andre som ville sige ting til ham direkte ud over hans eks og Megan og Logan for øjeblikket selvom han vidste at Logan ikke lige frem vidste så meget om ham. Han så på Sukii med store øjne og kunne mærke hvordan en tung sten faldte for hjertet over at høre Sukii's vrede ord mod sig og indså nu at hun virkelig var glad for Logan uanset om han havde været så gnaven. "jeg... jeg....." kom det stille fra ham hvor han bed sig i læben hårdt og kunne nu faktisk mærke tårende presse sig på, hvilket var tydeligt at se. Han havde ikke oplevet den slags af sine nærmeste venner og det her gjorde faktisk ret ondt efter det Megan havde sagt til ham med hendes vrede stemme. Han trådte et skridt bagud hvor han så bukkede foran hende og for Megan og så imens han rettede sig op vendte han sig og gik mod døren som lettere blev flået op og smækket igen bag ham hårdt. Han gik nu ikke væk. Men sad faktisk bare ved siden af døren på numsen og med armene om benene imens han så ud over den mørke himmel, "jeg burde sove nu.." mumlede han og lagde hovedet ned i benene så håret gled ned og dækkede for ansigtet. "lorte start.." bed han sammen og sukkede dybt mens han begyndte at få ro på sine nærver og prøvede at holde op med at ryste "lorte mig" mumlede han stille... "hvordan er Logan mund ellers over for Sukii?" mumlede han stille og regnede nu med han var god over for Sukii normalt og det sikkert var derfor hun kunne lide ham. Han trak på skuldrende og sukkede dybt og lod blot øjnene glide i og ville ligge sig til at sove der ude i det fri.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre sep 17, 2010 4:12 pm

Han flyttede sin hånd da hun så ud til at blive sur, og det dræbende blik som hun havde rettet mod ham bekræftede blot hans tanker. Hun var rasende sur, men det gjorde blot Logan endu mere stædig. Sukii skulle ikke lide af nogen form for straf, siden det langt fra havde været hendes skyld. De grønne øjne låste sig fast i Megan's øjne, i et stædigt blik som strålede informationen, at han ikke ville give op på det her. "Jeg fandt Sukii. Jeg redede Sukii den nat hendes forældre blev dræbt. Ja, du har været en mor til hende siden hun først lagde øjnene på dig - Men jeg har været der for hende, nogle timer mere end dig. Sukii tilhøre mig, men du er også en stor del af hendes liv. Så jeg er også sikker på at jeg er en stor nok del i dit liv, at jeg kan bede dig om at stoppe med at skade en som jeg holder af, og at du vil adlyde mine ord som jeg har adlydet hvert et ord af dine, alle disse år." Og med dette stoppede han, hans talestrøm men forholdte det seriøse blik i hans mors øjne. Han havde aldrig været så ligeud med Megan som han var ligenu - Men tanken om at Sukii ville blive straffet over noget som hun ikke engang havde gjort, vækkede alting i hans ellers døde krop.
Hans kæbe blev låst da Megan sagde at hun ville se til Sukii's straf imorgen, hvilket nærmest automatisk fik Logan til at træde et skridt frem "Sukii møder ikke op i dette hus imorgen - Hvis det er for at få en straf som hun ikke engang har fortjænt." Sagde Logan med et stædigt blik - Hvis Megan havde tænkt sig at få Sukii herhen imorgen for at straffe hende, så ville Sukii ikke være tilladt til at træde ind i dette hus indtil Megan dropper hendes straf.
Den seriøse facade blev dog hurtigt overrasket da Sukii trådte væk og var på vej over mod Toby, og Logan skulle til at føle endu en af de stikkende fornemmelser, i troen at hun stadig mente at hans ord havde været sjove. Hendes udbrød blæste dog næsten Logan væk af ren overraskelse. Han blinkede forvirret, forbløffet med øjnene over Sukii's ord, hun var vred. På Toby. På grund af hans ord som han havde sagt over Logan. Hans blik blev derefter vendt mod Toby som blev overvældet af hendes stærke ord, og kort efter forsvandt han bag døren som blev smækket efter ham. Logan slugte en klump og vendte så stille sit blik mod Megan "Miss. Megan.. Jeg tror at han har brug for dig.." Sagde han så ganske stille da han roligt gik op på Sukii's side, og lagde nærmest beskyttende sin hånd omkring hendes liv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre sep 17, 2010 4:44 pm

Megan kan mærke hvordan hendes vrede stiger.. hun fatter ikke at Logan vover at sige hende imod.. ikke nok med at det er i hendes eget hus hvor hun har lavet ham bo i så mange år og beskyttet ham.. man at han vover at sige hende imod foran to andre.. og især når det er Sukii og Toby.. hun ser efter Sukii da hun går hen mod Toby.. enlig er hun ikke vred over at hun råber af Toby, for han dummede sig.. men at det virker til hun ikke høre det mindste efter hvad Megan enlig også havde sagt til hende, gør ikke hendes humør bedre.. hun ser efter Toby da han løber og kan mærke hvor dårligt hun får det over det.. at Toby nu stikker af igen.. lige som den aften hun var kommet hjem til ham.. hun er virkelig bage for at han løber langt væk igen og kommer tilskade.. hun vågner lidt af Logans ord og ser på ham som han har vendt ryggen til hende.. "..Mr. Logan.. de har fra denne dag intet at gøre i mit hjem!! de har ingen ret til at komme her, før jeg giver dem min tilladelse.. at de er sunket så dybt og ikke kan snakke med deres skaber under fire øjne, i stedenfor at prøve at gøre hende til grin er utilgiveligt.. Miss Sukii kan stadig komme her.. men de har intet at gøre her længere.. tag deres ting og forsvind!" siger hun drøbende og det gyldne lys i hendes øjne er meget tydeligt.. hun vender sig og forsvinder ud af hoveddøren om hun smækker efter sig.. dog indser hun hurtigt at Toby sidder op af døren.. hun ligger morgenkåben tæt omkring sig og sætter sig ved hans side, som hun blot ser frem for sig.. "..Toby.. hør.. Sukii mener det ikke så slemt.. ikke at jeg tror han selv rigtig har indset det endnu.. men hun har været forelsket i ham i snart to år.. så hun er meget beskyttende omkring ham.." siger hunstille, vender sig ansigt mod Toby og ser noget undskyldende på ham.. "..Mr. Logan vil ikke længere komme her.. men Sukii er endnu velkommen.. så hvis du ønsker at se din ven er du velkommen til det.." siger hun ganske blidt og stryger ham stille over håret, før hun blidt kysser ham på kinden.. "..og.. jeg har fortalt dig.. at du ikke skal kalde mig Megan når der er andre.." siger hun stille, men ser faktisk lidt undskyldende på ham..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre sep 17, 2010 4:57 pm

Sukii ser efter Toby da han løber.. hun får det virkelig dårligt over det.. hun plejer jo aldrig at råbe af folk! hun ser stille ned og ligger armene tæt omkring sig selv.. hun høre ikke hvad der ellers sket omkring hende.. men hun kan godt mærke den kolde hånd som ligger sig på hendes liv.. og der går ikke længe før hun har vendt sig om og gemmer sig virkelig tæt ind til Logan.. tåre begynder at løbe ned af hendes kinder som hele hendes krop er begyndt at små ryster.. hun fatter ikke hvordan hun kunne råbe af så sød en fyr som Toby.. han havde jo enlig bare prøvet at stå op for hende, fordi hun ikke selv ture sige til Logan at hun følte sig pæn i den.. og han havde kaldt hende smuk! men hun havde grinet af Logan.. den mand.. ehm.. vampyr som hun elsker højere end sit liv.. hun løfter forsigtigt sit hoved og ser Logan i øjnene.. hendes øjne er helt blanke og det er tydeligt hvor ked af det hun er.. hvor dårligt hun har det med det hele.. "..undskyld Mr. Logan.. de må ikke hade mig.." hvisker hun helt stille, med gråd i sin stemme..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre sep 17, 2010 5:33 pm

"Love for ever, love is free, Let's turn for ever, you and me, windmill windmill..." sad han og sang stille imens han hørte Megan kom ud til ham. Han havde tydeligt hørt hendes stemme bag døren og rystede en smule i kroppen. Han følte virkelig det var hans skyld at alle var blevet vræde og sure og følte hele flokken hadet ham. Selv Sukii han havde prøvet at forsvare. "hmp!" kom det stille fra ham da hun snakkede om Sukii og Logan. Han hadet virkelig Logan, han skulle ikke prøve at tage Sukii og isolere hende. Men blikket blev vendt til nærmest vandtro på hende hvor han så fornærmet så væk og satte sig med ryggen mod Megan. Han sad lidt og roede ved græsset før at han kralvede faktisk lidt tættere på hende, og lidt tættere og lidt tættere til at han sad med ryggen op af Megan. "Megan? du ser godt ud" sagde han stille og smilte lidt for sig selv hvor han strammede grebet lidt om hans ben. Men hvis hun ville ligge arme om ham eller lignene ville han heller end gerne slippe. Han tænkte på hvad Sukii havde råbt til ham, hvad der var som gjorde så ondt i ham "fuck..." kom det stille fra ham hvor han bed sig i læben lidt hårdt, og nok til der kom et lille hul hvor lidt blod gled ned, "tror du... de hader mig fra nu af?.. alle sammen?.." hviskede han stille, faktisk med en bange stemme hvor han sank en klump, imens blodet gled ned af hans læbe og ned om hans kind og stille gled ned af halsen på ham i en lang dråbe. Han vendte nu stille hoved mod hende og så på hende et stille og kærligt blik hvor hun så nu ville tydeligt kunne se blodet, "tror du at du vil kunne lide mig igen?[b]" hviskede han stille til hende og sank en stille klump imens han så ind i hendes øjne med sine i et varmt og kærligt blik.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tors nov 18, 2010 10:52 pm

DENNE TRÅD ER SLUTTET

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Tors nov 18, 2010 11:01 pm

Hun vågner ganske stille i sin meget store seng hvor der i hverfald er plads til tre hvis ikke fire personer.. hun strækker sig langsomt som hun sætter sig op i sengen.. hun kan mærke der er lidt køligt, hvilket vil sige det er nat.. hendes dag.. hvor månen står højt og får hendes blege hud til at lyse som stjernerne selv.. hun har vist Toby kælderen for få dage siden.. han har snart været der i to måneder og ville jo gerne vide hvor hun sov.. så det har hun givet ham lov til at vide.. hun har givet ham en nøgle der ned til, som dog kun passer ind til hendes værelse.. hvis nu der skulle ske ham noget, eller han havde brug for hendes hjælp.. hendes krop er blottet, hun sover altid nøgen, der vænnede hun sig til efter Logan var flyttet sammen med Sukii.. hun lader sig falde tilbage i sengen.. hun er faktisk træt i dag? hendes lange glatte hår ligger omkring hende, dynen dækker kun lige hendes underliv og ned efter og hun tænker ikke engang på om der er andre eller ej.. det er jo hendes værelse.. og Toby er begyndt at lære reglerne.. det lærte han efter at havde måtte undvære alle sine musik ting i over en måned.. men faktisk.. så har hun også en overraskelse til ham i dag.. de tegninger han viste hende, af nogle guitare som han selv havde designet.. hun har fået dem lavet og hun ved de vil komme i nat.. men først senere..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 6:53 pm

Toby's krop var træet i det, musklerne ikke varmet op endnu og hjertet slog stille og udmattet i brystet. Vejrtrækningen var tung og benene bevægede sig halvt slæbende over gulvet. Øjnene var næsten helt i og han lignede noget man ikke ville møde en sort nat med stjerneskær. Tænderne klaprede let og hele kroppen rystede svagt af kulde, og han virkede også som om han virkelig frøs ret meget som han gik der. Og frøs havde han også, rigtig meget endda. Hele hans værelse havde været som det modsatte af en savna, som en tur på nordpolen.. "k-k-koldt" mumlede han meget stille imens han så rystende tog sig nøgle ud, den selv samme nøgle han havde fået af Megan hvis han skulle komme i problemer eller noget. Og lige nu så så han det som et ret stort problem at han slet ikke havde noget varme i sit værelse og i forvejen frøs som en isbjørn uden noget pæls over hovedet. Han bankede så forsigtigt på døren, det føltes som små spidse nåle der for igennem hans knor, fordi han frøs så kraftigt. Han bed sig let i læben for hvert slag han gav døren. Stille stak han så nøglen i og drejede. Det var lidt lettere end at slå og meget mindre smertefuldt. Tankerne gik ikke om hvad han ville møde der inde, ingen tanker om hvordan Megan faktisk lå og sov når hun normalt sov sådan hvor kun Toby var i huset. Det eneste der gik igennem hans hoved lige nu var *VARME!!!!!!*. Klikket kom så fra døren da han havde fået drejet nøglen helt rundt, og stille trak ned i håndtaget med sin kolde hånd hvor han så åbnede den ganske normalt. "M-M-Megan d-d-er er is k-k-oldt i v-v-ærelset" sagde han klaprende ud af munden. Han havde intet andet end sine bokser på lige nu og strømper der var trukket godt op. Der var hønsehud hele vejen op af hans arme og ned af sideren og godt rundt på benene så det var tydeligt at se at han faktisk havde det ret så koldt. Han skyndte sig over til hendes seng uden at nærmest åbne øjnene "m-m-å j-jeg i-i-ikke n-nok v-v-arme m-mig h-h-er h-h-hos d-d-dig?" spurgte han klaprende og kastede sig ned i hendes seng uden videre og havde kun nået til hendes bedækkede ben hvor han havde lagt sig lidt ind til. Ikke nok med at frøs, så var han også vildt træt, så han lagde ikke mærke til meget til omkring sig hvilket ikke gjorde ham så meget. Han frøs og var søvning nok til at han var helt ligeglad om hvor meget blottet Megan var lige nu selvom han heller ikke havde set på hende endnu. Hvilket nok var ret godt i hans tilfælde.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 7:08 pm

Megan låg ganske stille da hun hørte at der blev banket på døren.. hun sætter en albue i sengen, løftede sin overkrop ligt og hev dynen op over sig.. mest af alt en vane fordi Logan normalt aldrig havde lyst til at se på hendes krop når han kom der ind.. hun var jo hans 'mor'.. hvilket kort minder hende om hvor meget hun savner Logan.. men hun kan ikke lave vær med at smile da hun ser Toby i sine boxer.. hun finder det enlig ret sødt at han liner en lille pinvin.. hun sætter sig op og rykker sig lidt da han kaster sig ned i sengen, med et har hun fået sin morgenkåbe på, hun går stille ud på sit badeværelse hvor hun tænder for vandet i boblebadet, det varme vand, hvor efter hun går hen og tænder på pejsen, som enlig liner et bål, på et sten bord, med en lille udugning overst til røgen.. hun går så stille ind til ham igen og får ham op i sin favn.. hun er jo langt fra svag.. hun kommer ud i badeværelset igen hvor hun stille ligger ham ned i det varme vand, dog så han sidder i sædet, hvor hun så stille stryger ham over den ene kind.. hun sidder på kanten og ser blot på ham med sine rolige mørke øjne.. hun er små sulten nu hvor hun kan dufte ham på så kort afstand, men har ikke tænkt sig at skade ham eller noget andet.. hun trykker roligt på en knap, hvilket gør at der begynder at komme bobler i vandet.. og bålet skaber hurtigt en vidunderliv varme.. ikke at hun kan mærke det så meget, men det genere hende enlig ikke særlig meget.. "jeg får en til at se på varme anlæget senere.. du skal ikke fryse sådan.." kommer det ganske roligt fra hende..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    

Tilbage til toppen Go down
 
Miss. Megan - Qeensway 31.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Queen Of The Damned :: England :: Boliger-
Gå til: