Take place after the Queen have been killed.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 What would it take, for things to be quiet?

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 5:12 pm

Big Ben var noget af det smukkeste om natten. Alting omkring Big ben blev lyst op om natten, og dette var somreglt tiden hvor alle de forelskede par kom ud - Gik ture hånd i hånd, snakkede, smilede, grinede. Og alting gjorde de sammen. Da, kunne man tit se de mange par stoppe op for at stramme grebet om deres partners hån d, kramme eller læne sig mod hinanden for at plante et kys på deres partners læber. Men det var ikke kun natten som var smuk, den sene eftermiddag var også meget smuk - Og dette var tiden som tog sted ligenu. Solen var blot en halv time før solnedgang, og de mange personer var ved at finde deres vej hjem - De fleste, efter en lang og udmattende arbejdsdag. Og selvom de fleste gik for sig selv efter deres arbejdsdag, kunne man stadig se nogle par her og der. Logan var gået udenfor for at nyde lidt af Englands smukhed - Big Ben havde altid været et af hans favorit steder i hele England. Det var smukt, romantisk og beroligende. Dette var dog ikke den eneste grund til at han var draget derud, smukheden af Big Ben's omringelser beroligede hans sind, og tog ham væk fra alle de ting som forstyrrede ham ligenu - Han havde længe tænkt over hvad der havde sket hos Megan. Toby havde lavet den værste første-udtryk på Logan, og Logan var ej sikker på at han nogensinde ville syntes meget om drengen. Sukii havde også fået Logans humør til at lande på jorden - Hun havde grint af Toby's hjerteløse jokes af Logan, og selvom hun bagefter havde stået op for Logan, gjorde det stadig ondt. Og Megan som altid havde været som hans mor, havde bortvist ham fra hendes hjem, og fra hendes liv - Og Logan var hjerteknust. Han elskede og savnede sin mor, og hun ville ikke have ham i hendes liv, på grund af en eller anden ny dreng, som hun fortrak frem for Logan - Hendes søn som havde passet på hende, respekteret hende og elsket hende hele hans liv, og hun fortrak en dreng som hun havde mødt få uger før. Logan var sur, og såret og hjerteknust - Og han vidste ikke om han overhoved ville tilgive Megan, eller sig selv nogensinde. For nok havde han opført sig dumt, men Toby havde ikke opført sig det mindste dummere, og stadig foretrak Megan, Toby.
Logan var iført et par stramme jeans og en knappet skjorte som vinden ganske blidt blaftede lidt med på hans overkrop - Så det gerne så ud som om at han trak vejret. Hænderene var begravet ind i hans jeans lommer, og fødderene blev en efter en trukket hen over jorden - Han kom langsomt tættere og tættere på Big Ben. Hans blik var rettet ligeud, han kunne ud af sin øjenkrog se hvordan pigernes blikke fulgte efter ham - Selv pigerene som gik forbi ham med deres partners hånd i sin. Nogle af dem sendte smile, blink og blikke hen mod ham. Logan forholdte sit kønne ansigt blank. Han stoppede dog op idet en pige stoppede op forean ham med et smil om hendes læber som hun snakkede, lavt men bestemt; 'Undskyld mig? De ved vel ikke hvad klokken er, vel?' Han kastede et blik på hende - Hun var ung, nok i hendes 20 år. Ikke alt for lav - Hun havde langt, sort hår som gik hende til midten af ryggen og var helt glat, og hun havde intet pandehår så hele hendes ansigt var synlig. Et par krystal blå, skinnende øjne var rettet direkte mod hans ansigt, og et par fyldte læber som var smurt ind i en anelse lipgloss trak hendes ansigt ud i en munter mine da smilet tog sted på hendes ansigt. Hendes hud var helt glat, bleg. Hun var iført en sort tanktop og et par stramme jeans bukser, samt et par sandaler på hendes små fødder. Hun var en køn pige, sukkersød. Et skævt smil gled hen over Logans læber og han skævede ned mod hans højre hånd som han derefter hævede for at vise hende at han intet ur havde om håndledet "Undskyld, jeg har intet ur." Sagde han - Et par perlehvide tænder blev borret ned i hendes læber idet han havde sagt dette, men kort efter spredte smilet sig igen på hendes læber, hendes ansigt lyste straks op; 'Oh... Når, det gør ikke noget, tak.' Sagde hun så og smilet blev blot bredere - Men hun flyttede sig stadig ikke fra stedet, vippede blot kort på sin fod og lod nærmest akavet de krystal blå øjne glide rundt omkring hende - Det så ud som om at hun havde mere at sige, Logan flyttede sig derfor ikke fra stedet endu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 5:59 pm

Sukii er ude med fire af sine venner, som alle er i forhold med hinanden, altså.. hun er ude med to kæreste par, det ene fra hendes klasse og det andet fra hendes parralklasse.. hun kan ikke lave vær med at grine.. en af fyrene går foran alle de andre, han går baglæns og går og efteraber en af deres lære i noget tid.. hvor så han begynder at snakke om at solen er ved at gå ned.. og så kommer jokens.. omkring hvordan pigerne skal passe på at vampyrerne ikke kommer og bider dem og en masse andet.. Sukii ryster blot stille på hovedet, hun ved jo bedre end de andre.. hun har jo en egen vært.. men det er der ingen af dem der ved.. Sukii har sin røde parryk på og kontaktlinserne der gør at hendes øjne bliver mørkebrune og utrolig hundehvalps øjne-agtige.. hun har stadig sin skole uniform på, for hun havde glemt sit skiftetøj.. så hun har små sorte laksko på med meget lange hvide strømper inden under som stopper lige over hendes knæ.. en hvis kort nederdel, med to hvide striber næsten nederst.. en helt hvid skjorte og så sin sorte jakke med skolens logo hængende over sin ene arm.. hun har sin taske på ryggen, som passer fint ind i hendes tøj.. de kommer hen forbi Big Ben som de går og snakker og ved et rent sammentræk kommer hun til at kigge af modsatte vej af hvad de skal.. og der ser hun det blonde hår og de så velkendte øjne og.. en fucking luder!!! eller det er hvad pigen straks er i Sukii's hoved.. han havde da ikke tænkt sig at bide hende, havde han.. hun var jo hans? hun ved ikke hvorfor, men mest af alt har hun lyst til at løbe hen og overfalde tøzen og prøve at banke hende.. men hun gør det ikke hun er blot stoppet op og står og ser hen mod dem.. hun er jo også kun 16 år, så hun er nok ikke stærkere end kvinde.. og hun er bange for hvad Logan vil tro.. eller hun er jo forelsket i ham så det er klart hun ikke kan li det.. men efter de havde været sammen.. hun har været blevet meget nemmere jaloux.. og normalt ville hun bare se væk og prøve at glemme det.. men det har hun virkelig svært ved nu.. dog bliver der pludseligt højt kald.. "SUKII!!! kom nu!" hun ser hurtigt over mod sine venner.. de skulle jo enlig ind og se en film og de havde pludselig opdaget at hun var stoppet op.. hun ser lidt ned, tøvende.. da en af hendes venner kommer over til hende.. en fyr med mørkebrunt hår, som ligger sine arme på hendes skuldre.. spørg om der er noget glt.. men Sukii ved ikke helt hvad hun skal svare..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 6:45 pm

Den sorthåret pige stod og sendte akavede blikke rundt få sekundter mere, før hun tilsidst beslutsomt vendte sit blik tilbage mod Logan, og pressede kort de fyldte læber sammen før de atter blev skildt så hun igen kunne snakke; 'Jeg er forresten Alice.' Sagde hun, og smilet som kort før havde været bestemt, var nu lettere nærvøs som hun ganske kort svejede i retningen af ham - Det så nærmest ud som om at hun midstede balancen lidt, og dog endte hun tilsidst med at stå solidt på hendes fødder igen, med et lidt mere sikkert smil på hendes læber, nu hvor hun havde sagt hendes navn - Det så dog stadig ud til at det ikke var det eneste hun havde at sige. "Logan." Svarede han hende efter kort tid, kort og roligt - Han var ikke det mindste sikker på hvorfor han overhoved fortalte hende hans navn, han havde ingen rigtig form for interrese overfor denne pige. Nok var hun køn, og hendes blod duftede himmelsk - Men han var verken sulten, eller lystende efter denne pige. Grunden til at han snakkede med hende, var så nok blot for at aflede hans tanker fra alt andet som truede at tage over ham - Tanker som Megan og Toby, selv tanker om Sukii som han havde haft meget på det sidste. De havde været sammen, ham og Sukii - Og efter den gang, havde de ikke været sammen igen, på den måde. Sukii var som hans datter, og tanken om at være sammen med hende fik både en glæde, og en slags kvalme til at vokse i ham. Det var jo ikke normalt at en far ville være sammen med sin datter, men på den anden side - Sukii var jo ikke virkelig hans biologiske datter. 'Logan..' Mumlede Alice med et smil om hans læber, tyggede på navnet og lod så endu et smil røre hendesd læber, da hun accepterede at det var et navn som både passede ham, og var flot. Uviden om at Sukii ikke var ret langt væk fra ham selv, blev Logan ved med at lytte til Alice siden han intet bedere havde at lave ligenu. Hun var 21 år gammel, boede 3 gader væk fra Big Ben. Hun havde boet i England 2 år nu, hun havde før disse 2 år boet i Paris, hvilket var grunden til den tydelige accent. Hun arbejdede på en bar lidt udenfor London, fik meget lidt penge ud af det, men hun havde det godt. Logan smilede af hver en sætning hun sagde, og svarede få gange informationen om hende som hun fortalte ham, med et forstående nik; 'Så, Logan... Som jeg sagde, jeg bor ikke ret langt væk herfra, og jeg tænkte-' Hun blev ved med sin sætning, så ud til at forklare sig selv med akavede bevægelser med hendes hænder, og hendes blik var spændt rettet mod hans ansigt - men efter disse ord, lød hendes sætning blot som en svag mumlen i baggrunden - En anden sætning havde stærkt fået Logans opmærksomhed; 'SUKII!!! Kom nu!'. Logan kiggede hurtigt rundt omkring sig - Hans pludselig søgen rundt stoppede straks Alice i midten af endu en sætning, og hendes perfekt formede øjenbryn rynkede sig undrende ned mod hendes krystal blå øjne; '..Logan?' Mumlede hun, og lide dá, fik han øje på personen han havde ledt efter. Sukii var ikke langt væk fra dem, hun var iført hendes røde parryk og hendes mørkebrune kontakt linser. Hun var smuk, som altid. Han lagde ikke mærke til de andre personer hun var sammen med, han var fokuseret på hende ligenu - Skulle han gå hen til hende? Han ville ikke forstyrre hende, hun havde jo brug for hendes sociale liv... Ik? Logan vendte sit blik hen mod Alice da hendes hånd endte på hans skulder, blikket i hans grønne var pludselig ufokuseret; 'Logan?' Prøvede hun igen og bed ned i sin underlæbe, Logan stirrede på hendes ansigt, "Jeg er nød til at gå.." Svarede Logan tørt før han vendte sig om og var på vej hen mod Sukii - Hans skridt var hurtige og beslutsomme, han ville hen til Sukii. Det tog ikke lang tid før han med en elegant bevægelse endte op på hendes side og lod en hånd glide omkring hendes talje, og trak hende med et smil om hans læber indtil sig, hans blik var vendt mod hendes venner. "Godaften." Hilste han venligt, før han med det samme smil vendte sit blik ned mod Sukii, og igen blev hans blik vendt op mod hendes venner "Jeg undskylder hvis jeg forstyrre, men Sukii har alerrede planer for i aften. Vi skal ud og spise, jeg håber ikke at i har haft alt for vigtige planer." Sagde han så med et smil, og havde stadig sit blik vendt mod hendes venner - Han vendte ej sit blik tilbage på Alice som havde et forvirret blik vendt mod Logan, han var ikke intresseret i hende. Med et skuffet blik hen mod Logan, gik hun videre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 7:22 pm

Sukii's ven bliver ret overrasket da Sukii nærmest bliver hevet sådan væk og ser meget hurtigt og tøvende op på Logan.. det er tydeligt han ikke ved hvad han skal sige eller gøre.. der er jo ingen der har mødt hendes 'far'/værge.. så der er ingen af hendes venner der ved hvem han er.. de andre venner kommer hurtigt der over tøvende.. men Sukii som slet ikke havde forventet at han ville komme hen til hende kan ikke lade vær med at se smilende og rødmende op på ham.. hendes venner ser lidt på hinanden og det er tydeligt drengene nærmest ikke tør sige noget, for det er jo tydeligt han er stærkere end dem.. da en af pigerne begynder at tale.. "vi skal ind og se den nyeste saw film.. men Sukii har været lidt trist over at hun skulle sidde som den eneste uden en kæreste.. og det til tros for der er flere fyre der gerne ville tag med hende, men sjovt nok sagde hun nej.." pigen der taler er en der hedder Camilla, men bliver kaldt Milla.. hun er den eneste veninde Sukii nogen sinde har haft med hjemme.. og den eneste Sukii har stolet nok på til at fortælle at hun var lun på en, men aldrig hvem.. dog før at Logan nok kan nå at sige noget har Sukii lagt en hånd under hans hage, stille vendt hans ansigt og kysser ham utrolig kærligt på munden, med sine egne øjne lukkede.. alle er ved at tabe kæben.. og Milla står lidt tøvende.. "men Sukii..... er han ikke?" Sukii slipper kysset og bliver ved med at se på Logan.. "..han fandt mig da jeg var meget lille og har passet på mig siden.. det er derfor han er min værge når jeg er på skolen.." siger hun stille som var det intet.. drengene er ved at tabe kæben, mens Milla bare smiler og begynder at hive sin kæreste med sig og det samme gøre den anden pige.. da de er gået lidt væk ser Sukii tøvende ned "..jeg viste ikke vi skulle spise sammen i aften.." kommer det meget stille fra hende..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 7:44 pm

Logan sendte et strålende, uimodståeligt smil hen mod hendes venner som så ud til at tøve med at komme i kontakt med Logan - Han forstod dem nu aligevel godt. Logan var jo ældre end dem, hvilket tydeligt kunne ses, og han var helt sikkert også meget stærkere end dem, og han var og ville altid være en fjende i hver en mands øjne. Logan kunne få hver en pige han kunne få - Om hun var single, havde en kæreste eller var gift. Men Logan var ikke ude efter at få hver en pige, og han havde rent faktisk kun hele sin opmærksomhed rettet mod en meget speciel pige. Nemlig, hans Sukii. Den lille pige som han fandt nogle år siden, den lille pige som han havde passet på alle disse år. Den lille pige, som ikke længere var så lille. Den lille pige som han havde været sammen med, på den måde som en far aldrig overhoved skulle drømme om, at være sammen med sin datter. Men Sukii var jo ikke rigtigt hendes datter, og Logan troede ej at han kunne holde sig væk fra hende, ikke ret længe af gangen ivertfald - Og han var ikke sikker på at Megan ville sige til det, hvis hun overhoved ville vide det engang. Hun var jo ikke intresseret i at have Logan i hendes liv.
Et overrasket blik blev vendt ned mod Sukii som han havde sin arm omkring idet ordene forlod pigens læber, Sukii var trist fordi at hun ville være den eneste som ville sidde uden en kæreste i filmen? En glæde steg i Logan idet pigen informerede ham om at hun havde sagt nej til hver en som ville tage med hende - En glæde som straks fik ham til at føle sig som en dårlig person, det var forkert af ham at være glad på grund af det. Han kunne dog ikke lade være med at smile.
Han skulle til at sige noget - Men før han nåede overhoved at skilde hans læber fra hinanden, havde Sukii lagt sin hånd under hans hage, vendt hans ansigt mod hendes, og så var hendes læber trykket mod hans. Følelsen af hendes læber mod sine var overvældende og han måtte indrømme - Overraskende. Det tog ham dog ikke alt for lang tid, før han lukkede sine øjne og gengældte kysset utroligt ømt og kærligt, og hans anden hånd havde hævet sig op for at stryge hendes kind. Han kunne mærke de stirrende blikke på dem, og han kunne faktisk ikke være mere ligeglad. Det her var for fantastisk. Hendes veninde snakkede endu engang og kysset blev sluppet - Og idet det blev sluppet, blev hans blik igen vendt hen mod hendes venner, og han forholdte sig tavs - Han ordnede sådan set tankerene i hans hoved ligenu, hvad skulle han nu sige, eller gøre? Hendes lærer måtte ivertfald ikke se dem sådan her, det ville være en katastrofe, de troede jo at han var hendes far. Siden Logan var løbt tør for ord lod han blot endu et af hans uimodståelige smil røre hans læber, og lyttede til Sukii's ord. Han var overrasket over at hun fortalte, hvad hun fortalte dem ligenu. Han havde forventet at hun ville præsentere ham som hans far når han engang ville møde hendes venner - Men det her kunne han ivertfald også leve med. "Farvel." Sagde han med et smil før pigerene trak deres kærester væk, og vendte derefter med et skævt smil om hans læber, sit blik ned mod Sukii, som nu havde vendt sit blik ned mod jorden - Hans hånd gled ind under hendes hage og han vendte hendes blik op mod ham igen, det skæve smil over hans læber var yderst chamerende "Det vidste jeg heller ikke... Er du sulten?" Han lænte sig med det samme skæve, chamerende smil ned mod hende, så afstanden mellem deres ansigte langsomt blev kortere og kortere - Og stemningen blev nærmest mere og mere intenst jo tættere hans læber kom på hendes, og blikket i hans øjne fik den svage undertone at drilleri.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 8:08 pm

Hun lader ham blot løfte sit ansigt og kan mærke hvordan en rødmen glider over hendes kinder og det er tydeligt at det er ham der har den indvirkning på hende og intet andet.. "..lidt.." kommer det meget stille og lettere tøvende over hendes læber som hans ansigt kommer tættere og tættere på hendes.. hun kan mærke et sus der går igennem hendes mave, hele hendes krop.. selv hendes underliv.. hun ligger meget forsigtigt sine hænder på hans bryst kasse og føler sig meget lille.. men på en god måde.. hun bider lidt lidt i underlæben, som hun ser på hans læber.. de var altid så bløde.. så fængende.. og når hun først havde mærket dem var det virkelig svært for hende ikke at ville ha' mere.. hun ser så stille op igen.. ser ham i øjnene.. ".....undskyld.. a-at jeg.. fortalte dem.. det... men..... jeg....... undskyld.." kommer det meget stille fra hende.. hun har sådan lyst til at kysse ham igen.. men grunden til hun nok også kyssede ham før, var at hun ville sikre sig, at hvis den luder var i nærheden, så ville hun se at hun ikke skulle prøve at få Logan.. hun ville helt stille dele ham, altså hvis hun kunne få ham for sig selv.. hun tøver en del før hun stille spørg.. "....er du sulten?... jeg..... jeg så dig stå med.. en kvinde..." kommer det meget stille fra hende.. som hun igen ser ned.. det er virkelig tydeligt at hun ikke kunne li at han havde stået med en anden kvinde som hun ikke viste hvem var.. eller hvad de lavede.. og man kan også høre at hun ikke ville ha' at han bed andre.. at hun havde været lidt.. jaloux?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 9:11 pm

Da hans læber var blot få centimeter fra hendes stoppede han og lod det skæve smil brede sig en anelse på hans yderst kønne ansigt, da han hørte hendes svar. Hun havde tøvet med hendes svar, hvilket morrede ham en anelse - Siden det nærmest viste at hun var en anelse nærvøs med hendes ord. "Skal vi så gå ud og spise?... Jeg kender en resturang ikke langt væk herfra..." Hans ord blev sagt lavt, og hans stemme var smuk, musikalsk som altid. Hans læber forblev få centimeter fra hendes så han kunne føle hendes ånde mod hans iskolde læber, og hans hånd forblev under hendes hage, og smilet forblev på hans læber. Han glemte helt at de var omringet af nok, mange flere personer - Han glemte at han var og så meget ældre ud end hende, og at det nok ikke ligefrem var alt for normalt at en mand på hans alder ville stå sådan med en på hendes alder - I sådan et sted, som var propfyldt med mennesker. Der var jo den store risiko at en fra politiet ville ligge mærke til det, og det var jo sådan set uloveligt for dem at være sammen, siden hun kun var 16 år - Og dog kunne Logan faktisk ikke være mere ligeglad med loven.
Smilet blev bredere over hendes undskyldning, hun var så sød at hun undskyldte på den måde, det havde jo faktisk ikke gjort ham noget, og aligevel undskyldte hun. Den iskolde tommeltot blev strøget hen over hendes kind og hovedet blev lagt en anelse på skrå, de grønne øjne var rettet op mod hendes brune, "Intet at undskylde over, det er okay..." Sagde han roligt - De skulle bare passe på at lærene ikke ville vide om det, ellers ville det nok ende galt. Han forholdte sine læber få centimeter fra hendes, og kort efter lænte han sig endu få centimeter mod hendes, og da han blot var ca. 2 centimeter fra hendes læber spredte smilet sig bredt over hans læber, og med en lav leen trak han roligt sit ansigt tilbage og rettede sig op.
Hendes næste kommentar fik tydeligt nyssgerigheden vækket i ham, "En kvinde?" Spurgte han og begyndte at tænke tilbage på hvilken kvinde hun dog mente - Kvinden han havde snakket med havde jo været så ligegyldig for ham, at han rent faktisk havde skubbet hende langt væk fra hans tanker. Idet han dog huskede på den sorthåret pige med de krystal blå øjne som han havde snakket med før, slog det klik for ham, han havde det dog svært med at huske hendes navn, hvad var det nu hun sagde at hun hed? El.. Nej ikke noget med E... Al... Alex? Nej.... Alice? Ja, der var den, hun hed Alice. Informationen som hun havde fortalt ham om hende stormede pludseligt ind i hans hukommelse; Hun hed Alice, hun var 21 år gammel, boede 3 gader væk fra Big Ben. Hun havde boet i England 2 år nu, hun havde før disse 2 år boet i Paris, hvilket var grunden til den tydelige accent. Hun arbejdede på en bar lidt udenfor London, fik meget lidt penge ud af det, men hun havde det godt. En leen forlod hans læber og han rystede stille på sit hoved "Jeg er ikke sulten... Hun spurgte mig om jeg ved hvad klokken er, jeg sagde nej - Jeg blev ved med at stå og snakke med hende for jeg havde brug for at få mine tanker væk fra alt andet. Hun spurgte vist om jeg ville hjem til hende hvis jeg ikke tager fejl, men jeg ville jo self. hellere hen til dig." Sagde han med et smil og lod efter kort tid et drillende blik rette sig mod hende "Hvorfor?... Er du Jaloux?" Og nu følte hun vel, hvad han havde følt når han havde set hende sammen med Toby, det var jo ikke ret rart når man selv følte det, men så ville hun da vide hvad han følte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 9:34 pm

Hun kunne næsten ikke tag hans drilleriger, det tændte hende faktisk, så tæt han var på hende, hans stemme.. måden hans iskolde hud rørte hendes.. det var virkelig pirrende efter hendes mening og hun kan mærke hvordan hendes hjerte styrter afsted, især da han siger det er okay, at hun ikke skal undskylde.. men da han kan huske kvindens navn.. og begynder at snakke om at hun havde ville ha' ham med sig hjem, så slår det enlig klik for hende, hun høre nærmest ikke det sidste han siger med at han hellere ville hen til hende.. hendes øjne bliver blanke og hun ser ned i jorden.. det gør virkelig ondt.. det var værre end første gang han bed hende.. værre end da hun så sine forældres.. rester? hun høre dog godt at han spørg om hun er jaloux, som hun så ser op på ham med de blanke øjne.. "..hvorfor skulle jeg være det.. bare fordi der står en kvinde langt ældre og smukkere end jeg og snakker med den første og eneste jeg nogen sinde har været sammen med.. hvor efter alt nærmest var normalt igen.. og jeg er blevet egnoreret flere gange siden jeg fik en ven som skulle bo hos Miss. Megan.. hvorfor skulle jeg blive jaloux bare fordi ham jeg har været forelsket i, i flere år ikke ser det mindste til min side.. ikke før jeg sidder nøgen foran ham?" hun ligger sine arme over kors og ser vredt væk.. men.. Logan burde vide at hun altid virker sur eller vred, når hun enlig er ked af det.. for hun hader at græde.. det har hun ikke gjord meget siden hendes forældre døde.. "......jeg har været jaloux i mange år.. og især efter du endelig rørte mig.. men du har aldrig set det.. du har aldrig lagt mærke til mig.... jeg er bare... Sukii..." mumler hun stille, som en lille tåre glider ned af hendes ene kind..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 10:08 pm

Logan rynkede undrende på sine øjenbryn da hendes øjne pludselig blev blanke, havde han gjort noget forkert? Han besluttede sig for at lytte til hende, og jo mere hun sagde, jo mere gjorde det faktisk ondt i ham. Ondt fordi at han tydeligt kunne høre at hun havde ondt, hvilket han jo slet ikke ønskede - Og ondt fordi at hver et ord hun sagde, faktisk skar i hans døde hjerte, for hvad hun stod og sagde var jo nærmest at han ikke engang lagde mærke til hende, hvis hun intet tøj havde på. De havde kun været sammen en gang, og ligenu havde hun jo tøj på hele hendes krop - Og hun sagde aligevel at han nærmest var ligeglad med hende? Han pressede sine læber sammen og lod slapt sine hænder hænge hen af hans sider, han prøvede virkelig ikke at vise at hendes ord faktisk gjorde ondt på ham - Men aligevel følte han at det strålede fra hans øjne. Det tog ham godt med tid før han var sikker på at han kunne få ord ud af hans mund, "Jeg vil starte med at sige, at jeg var 100% ligeglad med den kvinde du så mig sammen med.. Selv hendes blod var jeg ligeglad med." Han havde den største trang til at være sur, at vise hende at hun tager fejl, på flere måder. Men istedet for at udbryde alt hvad han ville sige, trådte han et skridt tættere på hende og lagde beskyttende de stærke arme omkring hende, hun havde brug for det mere end hun havde brug for lektioner ligenu. "Tro mig at jeg ligger mærke til dig selv når du har tøj på... Og måske lagde jeg ikke mærke til det de sidste par år, men jeg havde bare altid set dig som min datter, jeg troede ikke engang at jeg kunne have... Sådan nogle.. Følelser for dig.." Han bed ned i sin læbe og sukkede så dybt ud, og strøg ganske blidt hendes bløde hår "Du er ikke bare Sukii... Du er alting for mig... Du er grunden til at jeg stadig vil leve.. Du er hvad der laver mit uendelige liv så smukt, du er alt hvad jeg skal og vil have... Og.." Han bed ned i sin læbe, han havde længe tænkt over hvad der var han følte overfor Sukii. Det var stærkt, mere end stærkt. Det var noget han aldrig kunne ændre, noget han ikke ville ændre. Det var noget han havde hørt så meget om. "Jeg elsker dig..." Mumlede han lavt efter lidt tavshed. Ja, han elskede Sukii. Han elskede hende mere end nogensinde, hun var hans liv, og han elskede hende. Endu engang sukkede han, "Men jeg bliver altså også Jaloux hver gang jeg ser dig med en kort nederdel og en lav trøje og du er tæt på en dreng. Jeg er Jaloux når jeg tænker på at du bruger din tid sammen med den Toby dreng. Jeg er sur når jeg tænker over at du grinte når han gjorde grin af mig, og at du blev sur når jeg prøvede at stå op for mig selv. Jeg er glad når jeg tænker over at du stog op for mig bagefter... Men jeg er skuffet over at dig og Miss. Megan tilgav Toby så hurtigt men blev ved med at være sur og vred og ked af det på grund af flere ting som jeg gjorde." Han kiggede op i himlen, den var ved at få de orange nuancer af solnedgangen. "Min mor gider ikke at have mig i hendes liv, Sukii... Hun fortrak at have Toby i sit liv istedet for mig. Hvordan tror du at jeg har det? Den Toby dreng tog nærmest over mit liv - Han fik min mor, han var ved at få dig, han fik nok også mit værelse og resten af hvad der var mit i Megan's hus. Jeg vil ikke have at du vil tro at jeg vil tilgive ham så let, han ødelagte mit liv, Sukii.." Sukkede han dybt, og efter endu en tavshed trak han sig en anelse væk og sendte hende et smil "Vil du få noget at spise?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 11:02 pm


hun sukker stille før hun forsigtigt ser op på ham.. "..jeg elsker dig Logan.. det har jeg altid gjord.. og jeg gjorde også klart over for Toby at jeg ikke ville ha' at han talte sådan omkring dig.. men jeg har ikke fortalt ham hvad du er for mig.. for jeg viste ikke engang hvad du ville kalde os.." siger hun ganske lavt som hun ser ned, vender sig stille og begynder stille at gå.. det er tydeligt hun har det dårligt med at hun har såret ham så meget..

(mindre computer problem, er derfor teksten er sådan)
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 11:25 pm

Han trak sig faktisk kun væk fordi at han ville se Sukii's smukke ansigt - Det ansigt som han holdte så meget af. Sukii var den smukkeste pige Logan nogensinde havde set, og Logan havde set mange piger i hans liv. Hun var så smuk, at det direkte kunne gøre ondt. Hun var så smuk, så smuk... Og hun var hans, hun var virkelig hans - Og han håbede faktisk inderligt at han også kunne sige, at han var hendes. Han bed kort ned i sin læbe da hun sagde at han havde midstet appetitten, men sagde intet da hun snakkede videre. Hans øjenbryn skød dog overrasket til vejrs da hun sagde at hun tydeligvist havde gjort ham vred - Han troede da selv at han havde gjort et rigtig godt arbejde med at skjule hans vrede som aligevel ikke var alt for stærk i ham, "Kæreste Sukii" Sagde han med et smil da han blidt rakte ud for at tage fat i hendes hånd, han snakkede videre, "Ja, jeg indrømmer at jeg er vred, og ja, jeg blev såret over hvad du og han gjorde.. Men jeg vil ikke have at du går, og jeg vil ikke have at du har skyldfølelse over hvad der er sket.. Sket er sket, og selvom det er sket, ændre det ikke det mindste på hvad jeg føler overfor dig." Han bed ned i sin læbe da han huskede på at hun havde sagt at Miss. Megan savnede ham... Nej, det gjorde hun nok ikke... Hun gad nok slet ikke at have ham i hendes liv. Han rystede på sit hoved "Miss. Megan hader mig... Hun hader sin egen søn, hun vil ikke have mig i hendes liv... Du hørte hvordan hun skreg af mig, jeg er den værste søn nogensinde..." Han havde lyst til at græde, til at slå et eller andet, til at dræbe, dræbe, dræbe. Han havde lyst til at flå og ødelægge, sparke og slå, græde og dræbe. Dræbe. Han havde lyst til at græde, græde længe og meget for hans mor ville ikke have ham i hendes liv, og hun fortrak at dele sit liv med en dreng som hun kendte et par måneder. Men Logan var en stærk mand, og han vidste hvordan han kontrollerede hans vrede, sorg og skuffelse. Dette ville ikke røre hans ydre ligenu. Logan bed kort ned i sin læbe af hendes næste sætning, og han nåede ikke at svare før hun vendte sig om og begyndte at gå væk fra ham. Det tog ham blot sekundter før han var bag hende igen, havde taget fat i hendes arm og vendt hende mod sig "Sukii, hvornår fanden vil du forstå at jeg ikke vil have at du går væk fra mig? Hvornår vil du forstå at jeg er helt over hovedet vild med hver en lille ting i dig? Hvornår vil du forstå, at ligemeget hvor meget du vil såre eller skade mig, vil jeg altid være her for dig når du har brug for mig? Hvornår vil du forstå, at jeg elsker dig ligemeget hvad? Jeg elsker dig ligemeget om du går med korte nederdele, lange bukser, mavetrøjer, tanktoppe, hoodies eller hvad end du vil gå med, ligemeget om du hader eller elsker mig, sur eller glad. Jeg elsker dig." Sagde han, ligeud, bestemt, ærligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Fre nov 19, 2010 11:42 pm

Sukii blev noget overrasket da han tog fast i hende på den måde og vendte hende.. alle hans ord.. de gjorde på en eller anden måde ondt.. var hun virkelig så dum? fattede hun virkelig intet.. det var sådan det føltes og alligevel var hun lykkelig over hvad han sagde.. at han holdt hende fast på den måde.. som om hun virkelig var hans.. som om hun kunne kalde ham for sin, uden der var noget galt med det.. hun bider sig lidt i underlæben, før hun forsigtigt ligger sine hænder på hans brystkasse og kysser ham utrolig kærligt på munden.. hendes øjne glider stille i og det er tydeligt hvor meget pasion der er i kysset.. hvor meget hun faktisk virkelig elsker ham.. hun holder kysset i noget tid før hun slipper det og ser ham lidt i øjnene som det meget stille kommer over hendes læber.. "jeg var hjemme hos Miss. Megan og Toby forleden dag.. jeg ville prøve at snakke med hende.. for dig.. fordi jeg kan se hvor trist du er..... og.. Logan..... hun græd.. hun sad med en eller anden underlig lille bamse og holdt den helt tæt som hun græd.. den havde en underlig lille busket hale.. jeg tror hun græd fordi hun savner dig.. jeg tror bare det kom i vrede.. for... du.... du sagde hende jo imod.. og... vi ved begge hvor meget hun går op i at man ikke skal rette hende hvis der er andre.." kommer det meget stille fra hende.. dog tag hun så blidt fast omkring hans liv med sine arme og kramme sig helt tæt ind til ham.. "....jeg elsker dig... min Logan..." hun tøver lidt ved ordet min.. for de er jo ikke rigtigt i et forhold, men hun håber lidt at han vil tillade det..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 12:06 am

Blot dette kys kom som en overraskelse for ham - For dette var nyt. Han havde aldrig i sit liv haft sådan nogle stærke følelser overfor nogen, og det var overvældende, og dog utrolig dejligt. Kysset var vidunderligt, lidenskabeligt, elskeligt. Et kys mellem to som elskede hinanden, og som vidste at de elskede hinanden så meget som de nu gjorde. Kysser blev holdt lidt tid, og da det blev sluppet lyttede Logan opmærksomt til hendes ord mens han tavs betragtede hende. Ordene som gled over hendes læber sank langsomt ind i hans hoved og lagde sig nærmest helt elegant på plads i hans hoved, det var nærmest som om at hvert et ord hun sagde var som endu en brik som blev sat ind for at bygge et pudslespil. Megan... Savnede ham virkelig. Hun havde stadig bamsen som Logan havde vundet og gevet hende... Hun holdte stadig af hendes søn. De smukke, grønne øjne blev blanke idet hendes ord endelig blev accepteret i hans hoved, og det var blot sekundter efter, at den første tårre befriede sig fra hans øjenkrog - Den stærke Logan græd virkelig. Han græd, for Megan holdte stadig af ham, og han havde virkelig troet, at dette aldrig nogensinde ville ske efter den måde hun skreg af ham. "Jeg...." Han kunne ikke finde ord, ingenting. Alle ordene han ville sige var taget fra ham idet han havde forstået hendes ord. Endu en tårre befriede sig fra hans øjenkrog, og han hævede blot en anelse rystende sin ene hånd så han ganske stille kunne tørre tårrene væk fra hans kinder, og lade et smil røre hans læber - Fantastiske Megan. Fantastiske, dejlige, elskelige Megan. Hun holdte stadig af ham, hun var stadig hans mor. Han lagde sine arme omkring hende da hun trak sig indtil ham og han begravede kort sit hoved indtil hendes hår, kunne ikke lade være med at smile af hendes ord, det lød så godt. Hendes Logan. "Og jeg elsker dig... Min Sukii." Han fjernede sig hoved fra hendes hår igen og smilede blidt ned til hende, lod kort sit blik glide rundt - Det var ved at blive en anelse mørkt, men ikke sent. Alting var nok stadig åbent. "Hvad vil du så gøre nu? Spise? Drikke? Shoppe?" Han lod et kort, drillende smil rette sig mod hende, nu skulle de op med humøret igen, og han undrede sig over om hun var blevet sulten igen. De kunne jo også bare gå hjem hvis det var hvad hun ville.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 12:21 am

Hun kan ikke lade vær med at smile lidt over hans blanke øjne.. hun ved jo at han er en der bare aldrig græder.. og hun ved at alle de følelser som kommer op i ham er grundet Megan.. og det er nok enlig kun fordi det er Megan at Sukii ikke bliver jaloux.. for den kvinde ser hun jo også selv lidt som en mor.. hun ligger armene omkring hans hals og holder ham godt tæt ind til sig så han virkelig ved at hun er der.. hun kan dog ikke lade vær med at rødme utrolig stort og små fnise da han kalder hende for 'sin sukii' det har hun virkelig haft brug for at høre meget længe.. hun ser stille på ham og kan ikke lade vær med at grine da han begynder igen med om hun er sulten.. "sig mig.. prøver du at fede mig op? er jeg ikke tyk nok i forvejen?" spørg hun med et kærligt smil som hun stryger ham over den ene kind.. "shoppe.. jeg vil gerne ha' en smugle nyt tøj.. og der er en ny butik, den er næsten lige åbnet.. den hedder; Dirty heart.." siger hun stor smilende.. hvad Logan nok bare ikke ved.. er at det er en lingeri butik - en undertøjbutik, som for det meste er fra 18 og op efter.. men hun vil gerne ha' noget nyt og nogle nye bh'er.. og hvis hun kunne finde noget han kunne li.. så ville hun bare blive glad.. hun tag bliver hans hænder og begynder ganske forsigtigt at trække ham med sig.. "pleas Logan? du skal nok få lov til at bestemme om jeg må få det eller ej.." siger hun og er alt for uskyldig ud i forhold til hvad hun nok enlig burde..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 1:01 am

Han lo langtrukket af hendes ord, om at han prøvede at fede hende op, og om hun ikke var tyk nok. Sukii var langt fra tyk, og hver en anden ville nok sige det samme som Logan; Sukii var perfekt, smuk - Og slet ikke tyk. Han lænte sig smilende ned for ganske blidt at presse de iskolde læber mod hendes pande, hun var den fantastiske pige han nogensinde havde haft æren blot at kende, "Du er måske tyk i dine drømme. Du er nød til at forstå at du er perfekt, i den virkelige verden." Sagde han med et mildt smil, og lod stille sit hoved glide på skrå da hendes behaelige varme hånd strøg ned af hans kind, og hans ene øjenbryn hævede sig en anelse af hendes ord. Navnet af butikken som hun ville se mindede ham om hende i de små trøjer og nederdele - Så længe hun ikke gik ud af huset med tøjet hun ville købe ligenu, ville Logan med glæde købe hende hver en ting hun kunne lide derfra. "Dirty Heart... Det lyder spændende." Sagde han med et lidt drillende smil, lod hende trække ham lidt og smilede af hendes ord "Men hvad er det så for en butik?" Spurgte han med et smil og betragtede hende roligt. Den smukke pige som han elskede.
Han tav kort før han med et smil trak hende indtil sig, kyssede flygtigt hendes læber og tog så fat i blot en af hendes hænder "Okay, du viser vej, jeg betaler for hvad du vil have." Sagde han med et smil - Logan havde langt fra problemer med penge, han var en læge, og han var en god læge - Og han fik derfor mange penge på grund af hans arbejde, som han også elskede rigtig meget. Logan havde hele sit liv ønsket at være en læge, og i starten var det hårdt på grund af blodet som han skulle leve med hver eneste dag. Men han havde vendt sig til at det kun var Sukii's blod som han drak, og ingen andens.
Logan begyndte roligt at gå med hende - Solnedgangen malede stadig dens røde, orange og gule farver hen over den store, åbne himmel. Der ville ikke gå lang tid før solen ville gå helt ned og det ville blive mørkt - Ikke at det var et problem for Logan, for han var jo en vampyr og natten var jo langt fra et problem for dem, men det ville aligevel blive mørkt snart. Parene som gik rundt ved Big Ben var ved at komme til syne rundt omkring, og nu var Logan og Sukii en af disse par. Blot tanken fik et smil til at sprede sig på Logan's ansigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 1:21 am

Hun kan ikke lade vær med at fnise over hans reaktion på navnet og sender hm blot et frækt blik, som i at sige at det aldrig er godt af vide hvad det er for en butik.. "åh!!" kommer det meget overrasket fra hende da hun bliver trukket ind til ham på den måde og en stor rødmen glider over hendes kinder som hun gengælder og kommer med et lille klynk da han slipper kysset.. hun nyder dog at mærke sin hånd i hans og går stille videre.. der går lidt tid mens de går, hvor hun enlig bare går og finder vej og smiler kærligt til ham, da.. "....Logan... jeg har noget jeg gerne vil spørger om...." kommer det ganske stille over hendes læber.. mest af alt fordi hun ved der ikke er nogen der vil kunne høre hende, altså ud over ham.. "..vil du... har du nogen sinde.... overvejet at få en... permanent partner.. altså... en... anden vampyr?" spørg hun stille og ser spørgende på ham.. hun har jo overvejet nogle gange hvordan det mon er at være vampyr.. men hun har aldrig ville spørger, for hun ville ikke ha' at han spiser fra andre end hende.. hun vil være hans eneste.. så hun også er sikker på at han ikke render og laver andre ting! hun er jo jaloux anlagt, dog ikke noget man sådan videre kan se på hende.. ikke før at hun er så jaloux at hun er ved at dræbe den anden kvinde..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 1:51 am

Han blinkede mod hende over hendes blik som i at han forstod hvad hun prøvede at sige med dette blik - Han måtte vel bare vente og se hvad det var hun tænkte på. Logan kunne ej lade være med at smile da hun så ud til at være overrasket da han trak hende indtil sig, og rødmen som gled over hendes læber fik blot smilet til at brede sig endu mere på hans yderst kønne ansigt - Det var simpelthen fantastisk hvordan den røde farve på hendes kinder kunne lyse hele hendes smukke ansigt op.
Logan gik videre med hende, hånd i hånd - Han følte den varme, bløde hud mod hans, han følte hvordan den skrøblige lille hånd omringede hans, han mærkede hendes små, tynde fingre, og hver en følelse som hendes hånd gav ham, føltes yderst fantastisk. De grønne øjne som havde betragtet de mange par som nu kom til syne rettede sig nu opmærksomt ned mod Sukii igen da hun snakkede, og hendes ord fik ham undrende til at rynke ned på hans øjenbryn. En permanent partner? En anden vampyr? Mente hun sig selv, eller en helt anden vampyr? "Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener, men... Jeg har aldrig rigtigt tænkt over alt det... Jeg har aldrig tænkt over at finde en anden vampyr, en som mig.." Et skævt smil gled over hans læber som de grønne øjne nærmest helt tænkende blev vendt ligeud igen mens han snakkede, og dog vendte de sig atter mod hendes smukke ansigt da han igen snakkede, med sit hoved lagt blot en anelse på skrå "Hvorfor spørger du om det?" Spurgte han med et mildt smil. Hans tanker gled meget kort hen på Megan, hvordan havde hun det mund? Nu hvor han vidste at hun også savnede ham, følte han at det var meget lettere at tilgive. Som man sagde, live and let live. Han elskede Megan, han elskede hende som hun var hans mor.
Logan blev ved med at gå med Sukii's hånd i sin - Han fik stadig blikke af de mange piger som ham og Sukii gik forbi - Og var det mindre de forførende, lokkende blikke nu. Det var mere de skuffede blikke, over at han havde en pige på hans side, dette fik blot Logan til at smile. Drengene som de gik forbi sendte de samme blikke hen mod Sukii, og Logan forstod det skam godt. Sukii var den smukkeste pige han nogensinde havde set, ikke kun det men hun var sexet, lækker og 100% uimodståelig. Hvis hun nogensinde ville blive vampyr, ville hendes skønhed være dræbende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 2:16 am

Hun ser stille ned og er enlig et sted lykkelig for at han ikke har overvejet at få en anden vampyr ind i sit liv, hun ville hade hvis han havde gået og kigget efter en at dele hele sit liv med.. hun ser rødmende på ham da han spørg hvorfor og skal enlig til at svare ham, da hun ser en af pigerne der sender et lidt forlangt blik efter Logan.. og der ser Logan nok noget han ikke har set før, det mest hadske blik som siger; jeg dræber dig hvis du nærmer dig! hvilket faktisk får pigen til at bakke bag ud.. og falde over en kantsten.. dog ser Sukii så bare hurtigt op på ham med sit uskyldige smil.. hun ligger ikke engang mærke til de fyre som kigger efter hende.. og det er faktisk meget tydeligt.. at hun virkelig ikke indser at folk kigger efter hende.. at hun kun har sine øjne på ham.. "ikke for det store.. jeg.. tænkte bare at.. når du har levet så længe med din... ehm.. Miss Megan.. så... kunne det jo være du.. lede efter en som ikke var.. familie på den måde.. men.. måske.. på en anden måde.." siger hun ganske stille og krammer sig ind til hans arm, hvilket jo gør at hendes bryster bliver klemt godt ind til hans arm.. som de går videre og stille drejer ned af en gade, hvor man kort efter kan se det store skilt ; Dirty heart.. hun smiler stort da hun ser skiltet, slipper hans arm og løber hurtigt der hen og kigger ind af vinduet.. hun liner virkelig e lille pige foran en slik butik.. hun ser tilbage mod ham.. "kom nu!!" griner hun og hopper lidt op og ned.. hvilket gør at hendes bryster laver sine bløde hoppende bevægelser..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 2:40 am

De to øjenbryn over de grønne øjne som tilhørte Logan, blev overrasket skudt til vejrs da han så hvordan hadet nærmest lynede fra Sukii's øjne og direkte hen mod pigen som havde sendt blikket hen mod Logan - Hvilket så ud til at få hende til at midste balancen, og falde over en kantsten. Logan havde aldrig troet at hans Sukii havde sådan en side i hende.. Men nu hvor han vidste det fandt han det nu ret.. Hot? Han kunne ikke lade være med at lade et smil røre hans læber af hans tanker, "Og jeg som troede du var en lille, uskyldig pige." Sagde han med et drillende smil, til hendes uskyldige facade som hun straks strålede mod ham.
Logan smilede af hendes ord, han kunne simpelthen ikke lade være, "Det har jeg jo også fundet." Sagde han med et smil, og et kort nik ned mod hende, for at bekræfte at det var hende som han snakkede om. Måden Sukii krammede sig indtil hans arm fik ham virkelig til at måbe - Det var efterhånden virkelig lang tid siden de havde været sammen for første gang, og Logan havde vist glemt hvor uendelig lokkende Sukii kunne være. Det her ville nok være et problem med stedet de nu gik hen, "Dirty heart" lød ikke ligefrem som en uskyldig tøjbutik. Logan stoppede op da hun slap hans arm og begyndte at løbe, han lod hende løbe - Og betragtede hende smilende som hun løb hen til butikken som hun havde snakket om. Det var næsten umuligt for Logan at tage sig sammen igen da han så hvordan hun hoppede, hvilket igen huskede ham på at han vist havde glemt hvor lokkende Sukii var... Det her ville være svært.
Han gik med et bestemt smil med hende hen til butikken som hun havde stoppet op forean, som hun var så ivrig for at komme ind i. Han åbnede smilende døren for hende og ventede til at hun var inde før han selv trådte ind, synet af butikken fik straks hans underkæbe til at hænge. En undertøjt butik. Sukii ville have undertøj, og Logan skulle se hvordan det sad på hende. Dette var både godt og dårligt. Godt, for Sukii ville nok se utrolig godt ud i det. Og dårligt, for Logan var langt fra sikker på at han kunne holde sine fingre væk fra hende. Han vendte sit blik mod hende og lod et smil krydse hans læber "En undertøjs butik..." Sagde han med et smil og lod så sit blik glide rundt endu engang "Noget du kan lide?" Spurgte han så med et smil, "Slå dig løs - Jeg vil købe hver en ting som du vil have." Sagde han så med et smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 5:21 pm

Sukii smiler blot meget uskyldigt da han spørg om hun ikke var den lille uskyldige.. "hvad mener du?" er enlig det eeste der kommer fra hende, før hun så er løbet hen til butiken.. hun smiler stort da han begynder med om der er noget hun kan li og at han nok skal betale.. hun begynder hurtigt at rende rundt og hun minder lidt om en vampyr, for så er hun et sted.. og så er hun det næste.. en ekspidient som ikke havde set Sukii og Logan sammen, men kun havde set Logen kommer roligt hen til ham.. "undskyld mig mr? er der noget jeg kan hjælpe dem med?" sprg hun roligt med et venligt smil.. og med en ring på fingeren så det er tydeligt hun allerede er gift og enlig bare passer sit arbekde.. hendes blonde hår er sat pænt op og de gr øjne er nærmest rug at kigge på og alligevel mget smukke.. men Sukii kan jo ikke se ringen og står mget hurtigt igen ved Sukii og krammer sig meget tæt ind til hans arm og smilr kærligt op til ham.. det er enlig ret tydeligt hvis man tænker over det.. at hun virkelig prøver at gøre dt klart for alle at han er hendes, uden at det enlig skal line det.. frøkenen smiler blot og.. "hjælper de deres.. ehm.. veninde? med at finde tøj?" det er tydligigt at hun ikke tør kalde hendes søster eller kæreste.. at hun ikke fil fornærme nogen.. Sukii bliver ved med at holde sig tæt ind til Logan.. hvilket gør at hendes bryster er presset godt ind mod hans arm og hans hænd er lige uden for hendes underliv..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 6:33 pm

Logan fulgte smilende Sukii med blikket da hun beyndte at rende rundt i butikken, det så virkelig ud til at hun var spændt på at være der - Og siden hun var så spændt, kunne hun få hvad end hun ville have. Logan havde nok penge. Logan's opmærksomhed blev dog revet fra den smukke Sukii da damen snakkede til ham - Han lod kort blikket glide hen af hende, og han kunne ej lade være med at smile da han fik øje på ringen på hendes finger. Ægteskab. Det var et af de smukkeste ting nogensinde, at gifte sig med en som man elskede. Logan havde aldrig rigtigt tænkt på ægteskab for ham selv - Han havde vel aldrig rigtig troet at han var det værd. Før Logan havde mødt Sukii, havde han aldrig været forelsket, dette var hans første gang nogensinde - Første, fantastiske gang. Logan var forelsket.
Han smilede roligt til damen som vist havde noget af et liv siden hun var gift, heldige kvinde. "Hmm.. Ehm, ja. Det-" Hans sætning blev standset idet Sukii igen var på hans side, krammet indtil hans arm. Logan havde faktisk intet imod at Sukii ville gøre det klart for alle at han var hendes - Det var jo hvad han ville have, blot at være hendes. Ved damens næste sætning lod Logan kort sit blik glide hen mod Sukii, før de grønne øjne igen rettede sig mod damen, og et smil spredte sig over hans læber "Ja, jeg hjælper min kæreste, med at finde noget tøj." Sagde han med et halvt hævet øjenbryn og sendte så endu af de uimodståelige smil hen mod kvinden "Hvis vi får brug for hjælp skal vi nok sige til - Ligenu tror jeg at vi er okay." Sagde han så med et kort, bekræftende nik.
Uviden om hvor tæt hendes underliv virkelig var på hans hånd flexede Logan fingrene så de ganske kort snittede hendes underliv og fik ham til at knytte sin hånd igen af ren reflex. Hans blik blev derefter rettet mod hende og han fik sig selv til at smile selvom dette blot gjorde alting meget hårdere - At holde sig væk fra Sukii var som at gå igennem helvede, det var simpelthen umuligt. "Find dig noget og gå hen for at prøve det. Kald på mig når du har fået det på, så kommer jeg hen for at se det." Sagde han med et stille smil og bed kort ned i sin læbe, og lod så roligt sit hoved glide på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 7:33 pm

Sukii kan mærke hvordna rødmn glider ind over hendes kinder da Logan kalder hende for sin kærste, ikke at han har spurt, men at.. han gør det så klart at hun kun er hans.. hun bliver virkelig lykkelig over det og putter sig meget tæt ind til ham.. hun bider sig hurtigt i underlæben da hans fingre rør hendes undrliv.. siden de har været sammen har hun haft en utrolig træng og siden han jo ikke har rørt hende har hun selv måttt gøre det.. så at hans hånd endelig er så tæt på hendes underlig.. det var virkelig ret.. kvinden nikker med et venligt smil, som hun vender sig om og går tilbag til disken.. sukii ser stille op på Loga og giver ham et utrolig kærligt kys på munden før hun render videre og der går ikke længe før hun forsvinder ind i omklædnings rummet som er dejligt stort.. hun gfår hurtigt sin skoleuniform af og hænger den pænt op.. hun har taget en masse forskelligt, men der er et særligt sæt hun vil prøve vførste.. de er nogle ganske små trusser, som liner en gstreng for fra, mn som ikke er det.. og så er det ikke en bh, men nærmest et lille korsage.. og lige som de sorte trusser, er det helt gennemsigtigt, pånær hvor lige hendes bryster er.. og så de blodrøde blonder som ellers sidder der omkring.. hun smiler stort og ser sig lidt i spejle.. hun har altid godt kunne tænke sig sådan en.. det mindser hende om de kjoler mis. Megan altid går i.. bare mere.. afslørende.. hun tag stille sin paryk af og putter den ned i sin lille taske og pufer lidt op i håret.. hun vender sig stille og samler stille sine hænder på sin ryg.. vrider lidt i sine fingre.. "..Logan.. kom lige og så.. jeg ved ikke om den passer.." siger hun, som om det bare var en bh eller noget i den stil.. men i det korset er dr kun lige dækket til op over hends nippels og den lille farve som er der ude omkring.. hvilket vil sige resten af dem, er presset lettere sammen og er fuldt synligt..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 8:14 pm

Det var lang tid siden de sidst havde været sammen, og Logan havde derfor ikke haft noget som kunne stille hans lyster helt - Hvilket nok var grunden til at det var så svært for ham at holde sig væk fra hende ligenu. Logan smilede mildt ned til Sukii og gengældte roligt kysset som hun plantede på hans læber - Det føltes faktisk utroligt godt, at være i stand til at kysse og holde om hende udenfor deres hjem. Det var nærmest som om at en drøm var gået i opfyldelse - og til trods for at hans hjerte ikke virkede længere, var det nærmest som om at hver gang han blot så hende gik hans hjerte direkte amok.
Logan forblev hvor han var da hun fandt tingene hun ville have, og forsvandt ind i omklædnings rummet - Så kunne han blot vente. Imens han ventede lod han roligt sit blik glide rundt i butikken, der var en masse af ting som han var sikker på ville se perfekte ud på Sukii. Der var ikke alt for mange personer i butikken, og personerene som var der, var damer. De fleste som var der sendte ind imellem lettere undrende blikke hen mod ham siden han blot stod der med sine hænder foldet med en tålmodig mine forean ham, og ind imellem sendte damerene smile hen mod ham. Han skænkede dem ikke mere end et, ligegyldigt blik.
..Logan.. kom lige og så.. jeg ved ikke om den passer.. Idet han hørte Sukii's stemme blev det uimodståelig ansigt trukket ud i et smil og han bevægede sig straks hen mod omklædnings rummet hvor Sukii var - Logan vidste slet ikke hvilket syn han gik i møde ligenu, men han havde en følelse at det ville overvælde ham. Han åbnede døren til hendes omklædnings rum og trådte ind - Hans blik var rettet ned mod gulvet, og blev kun hævet op på hende idet døren blev lukket bag ham igen - Og idet hans blik faldt på hende, frøs han straks på stedet, tydeligt paralyseret af synet. Han stod og stirrede på hende lange sekundter, stod blot og stirrede på hende med et tydeligt måbende blik. Han havde glemt hvor sexet hun rent faktisk var, og dette gjorde hende blot endu mere sexet. Logan bed ned i sin læbe og lod stille sit blik glide op og ned af hende "...Wow..." Mumlede han måbende, og kunne først nu flytte på sig.
Han bevægede sig langsomt hen mod hende, nærmest lettere forsigtigt. Han stoppede op forean hende og lod stille sin hånd hæve sig op på hendes kind som han stille bed ned i sin læbe, og lod så stille sin hånd glide videre ned af hendes hals. "Det sidder perfekt på dig... Jeg havde helt glemt hvor sexet du er..." Sagde han med et drillende smil da han stille strøg sine to fingre hen af hendes kraveben.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sukii J. Tansiena

avatar

Antal indlæg : 65
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 8:35 pm

Hun rødmer en del og virkede helt rolig.. men inden i sprang hendes hjrte unrdt af lykke.. et sted er hun virkelig stolt.. at hun kan få ham til at reagere sådan og at se på hende på den måde.. hun bliver dog lidt usikker ovar hans ord.. havde hends krop ikke været vær at huske på? hun bider sig lidt i underlæben og får et lidt tøvende blik.. "..kunne du ikke huske min krop?" spørg hun ganske stille.. det er tydeligt at han får hende til at blive lidt usikker omkring sin egen krop, da han sigr det på den måde og liggr derfor armene lidt omkring sti selv.. hun ser lidt ned, men rødmer dog da han rør hende.. hun tøver lidt, før hun lader sig hoved glide på skrå, sådan at dne side hvor kravebenet han rørte siddet i bilver blottet.. "..er min.. krop ikke god nok ?" spørg hun stille.. det er tydeligt at hun begynder at nærmest trække sig lidt tilbage, prøver at gemme sin krop lidt.. hun er jo kun omkring de 16 år og der er man tit ikke helt sikker på sin krop.. og det til tros for at hendes krop er fuldt udviklet.. bløde fyldige bryster, som bliver trykket mere sammen som hun holder omkring sig selv.. og så med sin stramme lille røv.. *har han virkelig glemt min krop? er den ikke god nok? måske er jeg for stor selv om han ikke siger det.. han prøver sikkert bare at være sød..* tænker hun noget tøvende, før hun forsigtigt ligger en hånd op på hans brystkasse..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Logan

avatar

Antal indlæg : 66
Join date : 05/09/10

IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   Lør nov 20, 2010 10:09 pm

Logan kunne godt høre hvordan hendes hjerte bankede hurtigt mod hendes bryst, han kunne tydeligt høre hvor lykkelig hun virkelig var, og hvis hans hjerte også kunne banke ville den nok banke ligeså hurtigt som hendes, hvis ikke hurtiger. Blikket i de uimodståelige grønne øjne blev dog hurtigt undrende da han så tøven og usikkerheden i hendes kropsholdning, havde han gjort noget galt? Måske havde han gået for hurtigt? Sagt noget forkert? Han bed ned i sin læbe og fortrød straks alt hvad han havde gjort, selvom han ej vidste hvad der overhoved var galt. Hendes ord slog ham tydeligt overraskende, om han ikke kunne huske hendes krop? Jo. Self kunne han da det, men det havde været lang tid siden de sidst havde været sammen, han blev jo blot overrasket over hvor smuk hun virkelig var - Det var jo trodsalt lang tid siden han sidst havde set hende med så lidt tøj på, men dette huskede ham blot på det igen, bekræftede hans tanker.
Hans hånd hvilede nærmest paralyseret ved hendes kraveben mens tankerene fløj rundt i hans hoved - Og før han nåede at svare hendes første sætning havde hun snakket igen. Om hendes krop ikke er god nok? Havde han ikke lige sagt at hun er sexet? Hans øjenbryn rynkede sig stille ned mod hans øjne, og hånden ved hendes kraveben knyttede sig, de grønne øjne fokuserede sig på hendes ansigt "Det skal du aldrig tro. Aldrig i dit liv." Startede han med en dybt seriøst stemme - Sukii skulle aldrig i sit liv tro at hendes krop verken var god eller smuk nok. Sukii var den smukkeste pige han nogensinde havde set. Hånden som hun havde knyttet flexede sig stille igen og flyttede fra hendes kraveben og op i hendes hår - Hans fingre lukkede sig stille om en lok af hendes bløde hår, de grønne øjne var stadig på hendes ansigt. "Det er bare så lang tid siden.... Hvad jeg prøvede at sige..." Han bed ned i sin læbe og lod så ganske stille hans frie hånd glide omkring hendes liv, og trak hende så indtil sig til hun stod helt op af ham - Hånden som havde haft fat i hårtotten gav slip og lod hårtotten falde om bag hendes ryg, og lod så ganske stille hånden glide fra starten af hendes hals og ned, og stille videre ned af hendes side, "At du er den smukkeste, lækreste, mest fantastiske, sexede pige jeg har set i hele mit liv... Du må aldrig tro andet..." Sagde han så ganske lavt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: What would it take, for things to be quiet?   

Tilbage til toppen Go down
 
What would it take, for things to be quiet?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Queen Of The Damned :: England :: Big Ben-
Gå til: