Take place after the Queen have been killed.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 Racer på siden

Go down 
ForfatterBesked
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Racer på siden   Fre sep 03, 2010 5:37 pm

Vampyr:

Vi ved godt der er mange meninger om hvad vampyre kan og ikke kan, men her er reglerne omkring dem på denne side, følg dem tak!

Vampyre kan ikke gå ude i højlys dag, men.. hvis solen ikke længere kan ses, altså kun det sidste lys kan ses, så kan de godt være ude, for solens dræbende stråler er ikke fremme.

Vampyre har øjenfarve lige som mennesker, de har ikke røde øjne normalt, det er kun når de spiser eller lige har spist.

Vampyre kan flyve, men her ikke vinger eller noget i den stil, de kan også kravle på vægge og lofter.

Vampyre er stærke og den slags, men hvis en 30 årig vampyr møder en 300 årig og de begge har 10 i styrke, så er den på 300 stærkere, de der er mere erfaring bag.

Vampyre begynder ikke a brænde op af kors og træ kors dræber dem heller ikke.. de kan godt gå i bad, men.. de kan ikke tåle rent sølv eller helligt var, hvilket vil sige vand, velsignet af en præst..

Vampyres hud er meget kold og selv om de har drukket blod, bliver de ikke varmere af det.

Hvad angår at blive gravid, en mandlig vampyr kan godt gøre en menneske kvinde gravid, hvis han bider hende i halsen og sprøjter en særlig væske ind i dem. MEN! En kvindelig vampyr kan ikke gøres gravid af en menneske mand.. og det er kun kvinder der bliver gravide her inde, mandlige vampyre bliver ikke gravide.

Vampyre har nærmest to par hjørne tænder, de inderste er lettere spidse, men ikke noget voldsomt, da de kun er til at holde fast med når de spiser, mens de yderste hjørnetænder er dem som ’vokser frem’ og trækker blodet ud af mennesket. Dette er dog kun i over munden, i under munden har de kun to normale, lettere spidse hjørne tænder.

Vampyre ældres, men ikke som mennesker, de kommer højst til at line en på nogen af 30, ved mindre de er blevet bidt som menneske – ældre end 30, fx 45 så vil de se sådan ud for evigt. Ergo hvis et menneske bliver bidt som 12 årig, så vil personen kommer til at se ældre ud, men de vil måske først line en på 13 når de er nogen af 30 år..


Menneske:

Mennesker er der ikke så meget at skrive om, da vi jo alle ved hvordan vi er i virkeligheden.. dog er der få ting som man skal ligge mærke til.

Hvis en kvinde bliver gravid med en vampyr, vil hun begynde at ha’ en større smerte tærskel og vil begynde at kunne se bedre om natten. Og disse ting vil hun også begynde efter hun har født. – barnet bryst fødes dog ikke på den måde, kan ikke tåle lys og er faktisk ellers på alle måder som en vampyr, så det er endelig faderen som skal tage sig af barnet.

Nu hvor at mange mennesker er blevet mere beviste om vampyre, så ved de jo godt at det kan være farligt at rende rundt om natte, så dem der tror på vampyre går nok med noget sølv hvis de husker det ikke overdrive, som om de har en hel brynje af sølv!

Det findes nogle råd som holder øje med vampyre, hvis din person er det, så skriv det i din profil så vi måske kan lave en særlig aftale om hvilken vampyr din char holder øje med, hvis det er hvad du har lyst til?

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Racer på siden
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Queen Of The Damned :: Regler om siden, samt racerne.-
Gå til: