Take place after the Queen have been killed.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 Regler in-game.

Go down 
ForfatterBesked
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Regler in-game.   Fre sep 03, 2010 5:39 pm

- Spil din char’s til fulde, bare fordi du har et problem med en anden person som er på siden, så lav vær med at bruge din char til at få hævn.

- Du kan ikke styre andres handlinger!!!! Ved mindre at du og den anden char’ har en aftale om en bestemt kamp eller hændelse.

- Hvis du ikke kan skrive mere end: han kom gående. så er der intet for den anden at svare på.. vi forventer ikke noveller, men mindst to linjer så tården ikke bare består af: han sagde hej. OBS!! Vi ved godt nogen er ord blinde eller har andre grunde til måske ikke at kunne skrive så langt, eller linene, hvis i har det og nogen er efter jer, så skriv til Admin eller miss. Megan, så tag vi hånd om det, da dette er et RPG for alle!

- Når din person snakker skal der ”omkring”.. når din char tænker skal i skrive [I]skråt[I/]..

- Om i skriver i nutid eller datid er op til jer, men vi gider ikke: jeg gik hen af gaden, her skriver vi i tredje person ental: han gik hen af gaden.

- I må gerne skrive i flere tråde af gangen, men kun i et land, så hvis du skriver i England, så er du i England.

- Og ja! Man må gerne ha’ sex på siden, men det er altså ikke alt hvad siden skal handle om og nogen gider ikke læse det, så skriv lige [IFSS] = ikke for sarte sjæle, i overskriften.

- Vi ved godt folk gerne vil ha' lejligheder og alt muligt.. men for at det skal blive nemt for jer, har vi valgt at i hver land er der en Kategori som hedder "Boliger" hvis i ønsker en lejlighed der, så kan i skrive til Admin eller Miss. Megan - sende en 'bolig ansøgning' og så vil de lave den til jer.

- Ha' det sjovt!! ^^

- For at folk har en idé om hvor stærke de forskellige er, skal i læse det nedstående, kopiere code’en og sætte den nederst ind i jeres profil.------------------------------------------------------------------


Info:
- Alle får 45 point som de kan dele ud over deres char’s evner.
- I det ned stående skema står hvad der er normalt for mennesker og vampyre.
- Der er self. nogle ting hvor menneskers evner er svagere end menneskers, men der er dog også positive ting ved mennesker.
- 4 ~ 5 er ’normalt’ hvor du så kan putte op til 10 og ned til 0 – fx hvis din char er meget svag eller hurtigt bliver sur, så er det et lavt tal du skal skrive, hvis din char er en virkelig stærk vampyr fx så skal du skrive et højere tal, fx 9

Hurtighed: Dette kommer igen på om dit menneske træner eller ej, dog skal i ikke give mennesker over 7 da vampyre jo er overlegende på det punkt, ved mindre altså de ikke er særlig gamle og derfor ikke har fundet deres styrke.

Styrke – fysisk: Dette kommer igen på om dit menneske træner eller ej, dog skal i ikke give mennesker over 7 da vampyre jo er overlegende på det punkt, ved mindre altså de ikke er særlig gamle og derfor ikke har fundet deres styrke.

Styrke – physisk: menneskers kan være svær, så det er op til jer om det er en ringe/lavt tal eller en stærk/højt tal.. men med vampyre, ældre vampyre er tit meget stærke, mens at vampyre som lige er blevet bid, eller ikke har levet som vampyr i over 25 år, er tit noget svage og bør derfor lytte til den der har bidt dem, hvis ikke de er blevet forladt..

Syns evne: her kommer en af de svære, for om natten ser vampyre, så godt som mennesker gør om dagen, så begge parter kan ha’ et højt tal eller et lavt, så i skal gerne skrive (dag-tal / nat-tal) så folk kan se det.

Hørelse: Vampyre har tit en rigtig god hørelse, hvilket vil sige et højt tal, men mange mennesker har jo også tit en ganske ude mærket hørelse, så de fleste mennesker har gerne 5 måske 7, men tænk nu lige over det..

Lugte sans: vampyre har i teorien ikke den bedste lugte sans, men samtidig kan de lugte blod på lang afstand, så en vampyr har for det meste ikke højere end fem, mens at nogle mennesker har højere, når det kommer til de dufte som bliver båret med vinden.

Empati: empati er at sætte sig ind i andres følelser, forstå hvorfor de. Fx er vrede eller sårede. Dette er også noget af det som mennesker er langt stærkere i end vampyre er.

Tempramang: tempramang er hvor hurtigt din person kan blive vred, hvis din char. Har en meget kort lunte så er det et lavt tal, hvis din char så godt som aldrig bliver vred, så er det et højt tal.

Ydre skønhed: ikke alle finder bleghed smukt, nogle kan bedre li solbrændte piger som ikke liner et lig, hvilket vil sige at vampyre ikke så tit har højt i dette, mens at mennesker godt kan være meget smukke/højt tal.

Skema : https://2img.net/h/i179.photobucket.com/albums/w316/Amaya_050/Point.jpg

Hvad du skal ind sætte:

..45 point til at fordele..

Hurtighed: 0-10

Styrke – fysisk: 0-10

Styrke – physisk: 0-10

Syns evne: 0-10

Hørelse: 0-10

Lugte sans: 0-10

Empati: 0-10

Tempramang: 0-10

Ydre skønhed: 0-10
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Regler in-game.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Queen Of The Damned :: Regler om siden, samt racerne.-
Gå til: