Take place after the Queen have been killed.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 Miss. Megan - Qeensway 31.

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 7:30 pm

Han smilte let da han var nået over til hende, og med lukkede øjne trykket sig lidt ind til hende. Han bliver så lidt misfornøjet da hun rejste sig for at tænde for pejsen da han heller ville varme sig ind til hende selvom han vidste hun havde en kold krop. En nøgen kold krop. Tankerne var ved at vågne i ham og han kroppen var også en smule vågnet. Men endnu mere vågnede han da han pludselig følte at hun tog ham op i sine arme hvilket fik ham til at spærre sine øjne op og glo undrende omkring som om han ikke havde en anelse om hvor han var før at han rørte det varme vand med enden. Han gav et lille gip fra sig men syntes nu det var ret behageligt varmt. Han så stille ned og kom i tanke om sine bokser og sine strømper. *så vidt jeg ved så bader man da ikk med sådan nogle ting på?* tænkte han kort og uden hvidere igennemtænkende tanker trak han sine bokser og strømper af og lagde dem ved siden af da de alligevel var blevet våde. Han følte en blid kold hånd stryge hans kind, og et stort smil skabte sig over hans slanke ansigt og de tynde kinder. Blikket fra de trætte øjne hævede sig op mod Megan hvor der så begyndte at komme en rødlig kulør over hans kinder. "Lyder dejligt" sagde han stille og lagde hovedet ind til hende. Han kom til at tænke på noget og kløede sig let på kinden "var det i orden at jeg kom i det hele taget?" mumlede han med et halvt uskyldigt blik mod hende, han ville jo gerne havde puttet sig ind til hende normalt for han tænkte at det sikkert ville føles ret godt, og nu var 'undskyldningen' der jo nærmest. Han sad lidt og syntes boblerne nu var ret sjove, næsten som det lille barn han ikke havde haft så meget lov til at være, men stadigvæk med en voksen udstråling i øjnene som var vågnet mere og mere op, trætheden havde forladt dem lidt efter lidt og han begyndte at ligne sig selv igen, med sin normale glatte hud på sin veltrænet krop og øjnene der udstrålede en stærk sjæl i hans krop. Han så lidt ned og lagde sig lidt bedre ned i vandet for det kunne dække ham mere. "Megan.. hvad er planerne for idag??" spurgte han hende så stille? Noget skulle de vel snakke om nu hvor de havde tid til hinanden. Og han ikke var i skole eller hun ved sit 'arbejde'.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 7:45 pm

Hun ser lidt væk da han begynder at tag sine boxer af.. hun havde jo med vilje ladet ham beholde dem på efter den lille episode på hospitalet.. dog ser hun blot roligt ned på ham igen og smiler roligt.. hvis hun havde kunne ville hendes kinder nok være lidt farvede grundet en rødmen, men hun kan jo ikke rødme.. såå.. "det var fint du kom her ned.. du havde en grund til det.. og jeg skal nok f det ordnet så du kan sove i dit værelse i morgen.." siger hun ganske roligt.. hun lader en hånd glide igennem sit hår og sidder i den silke tynde morgenkåbe som hun havde taget over sig.. med kun de ganske små trusser inden under.. "planer? tja.. jeg har ikke noget jeg skal i dag.. eller.. nat.. hmm.. det er altså forvirende.." mumler hun lidt.. hun pleger jo at sige dag til natten, for det er jo hendes dag.. hun sukker lidt før hun ser ned på ham.. "hvorfor? havde du noget særligt i tankerne kæreste?" spørg hun roligt.. hvis han har noget han gerne vil, så vil hun jo gerne hjælpe ham med det.. hun ved bare at hun skal søger for de er hjemme til når gaven til ham kommer.. så hun håber mest på hun kan få ham til at ville blive hjemme.. men det bliver jo nok liiiidt svært hvis han er opsat på at komme ud af den ene eller anden grund.. hendes øjne bliver lidt fra værende og det er tydeligt at hendes tanker er mange steder på en gang.. ellers pleger hun ikke at blive så fraværende..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 8:04 pm

Han så på hende og stille smilte han blidt og varmt, med sit kærlige smil. Hans kinder havde nu allerede fået en god rød farve over dem og han lignede en genert ung mand som nærmest skulle til at spørge sin udkårende ud til en romantisk date for første gang. Selv øjnene havde en smule generthed over sig da de så ned i vandet igen og han lod en af hans fingre glide rundt i overfladen blidt så der kom små ringe i vandoverfalden så det var svære at se ned i vandet. Han smilte over det hun sagde og glæde sig nu alligevel til at hans værelse ville blive ordnet så han kunne få det varmt igen der inde. Hvilket mindede ham om at han var glad for at hans instrumenter ikke var der inde mere for så havde de sikkert været iskolde og træet havde sikkert været ødelagt af kulden, hvilket fik ham til at blive lidt mere rolig også i brystet. Han kunne ikke lade være med at fnise let da hun fandt nat og dag forvirende at skulle sige, da han fandt det ret sødt ved hende og så op på hende med hvalpe øjne "tja siden der ikke er noget varme i mit værelse mere, må jeg så gerne blive her lidt?" spurgte han hende med et rigtigt bedende udtryk, hvor han så havde tungen lidt ude "så kan jeg tjekke dit værelse lidt ud for har jo aldrig set det før" sagde han og fniste. Han så på hende og opdagede hendes lidt fraværende og kunne se på hende at det var tankerne som gik i hendes hoved, "hvad tænker du på Megan?" spurgte han hende undrende imens han lagde sine arme om hendes slanke liv og så op på hende. Han nød at kramme hende, det var sådan en vidunderlig tryk følelse han fik hver gang han lagde sine arme om hende, næsten som var de bundet sammen med stærke kæder. Det var en vidunderlig følelse var det. En vidunderlig tanke at han var i nærheden af hende. Han var nu også ret glad for samtidig at det kun var dem i slottet lige nu. Han tænkte at hvis der havde været andre nu havde han sikkert ikke været lige så intrasandt at være sammen med men håbede nu lidt på han ville kunne blive det. Han tænkte at han sikkert bare måtte arbejde hårdt for at få hendes øjne på ham og hendes tanker på ham.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 8:26 pm

Hun vågner lidt op af han spørg hvad hun tænker på.. hun havde godt hørt det med om han måtte blive, men ikke ordenligt.. "ikke så meget.. bare.. at der vist kommer nogle vare senere og..... lidt på Logan.." siger hun roligt, i hendes øjne er der en tydeligt trist tone, dog smiler hun så stille over hans arm som kommer omkring hendes slanke liv og gør hendes morgenkåbe gennemblødt.. "og.. du må gerne blive her nede.. jeg skal bare lige ordne det med varmen på dit værelse i løbet af den næste tid.." siger hun roligt og lader en finger glide ned over hans hals, lige hvor hans pulsåre er.. hun kan mærke hvordan blodet dunker under hans hud.. det er virkelig lokkende, men hun gør ikke noget, hun smiler blot kærligt til ham.. hun ser lidt over på ilden, hun vil bare sikre sig ser der nok drænde før hun igen ser på Toby.. "hvad har du selv i tankerne kære Toby? hvordan har det gået i skolen og med Sukii? i virkede til at være gode venner?" spørg hun ganske roligt.. hun bekymre sig jo for ham, lige som hun bekymre sig omkring Sukii og Logan.. skønt hun har råbt af ham.. hvilket faktisk giver hende en rigtig dårlig fornemmelse i maven af at tænke på, dog prøver hun bareat fokusere på at hun er sammen med Toby lige nu..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 9:00 pm

Han så på hende og kunne ses lidt på ham at det ramte ham lidt da hun nævnte Logan. Han var ikke helt over med ham og vidste at det nok ville blive svært da han ikke rigtig troede ham og Logan havde noget de over hovedet kunne enes om endnu på nogen punkter. Deres første møde havde jo ikke endt så synderligt godt på nogen punkter over hovedet. Han kunne mærke at han hendes morgenkøbe blev gennemblødt og lidt drillende lod han lidt vand glide ned af den oppe fra. Han regnede med at hun i det mindste havde bh under den for toppen og derfor ikke tænkte over hvor meget den morgenkåbe ville vise af hende. Han så op på hende da hun så nævnte at han godt måtte blive der nede og smilte så stort til hende, hvor han gav hende et godt kram "tak" mumlede han varmt og smilte bare stort til hende og det var tydeligt at se på ham. Han kunne tydeligt føle hendes finger på sin hals, og havde nu efter den tid de havde levet sammen lært at hun nok gik lidt efter blodåren, hvor han lidt drillende også der strakte halsen lidt mod hende og så lidt udfordrende på hende. Han fik så et undrende blik da hun begyndte at snakke om skolen og om hvordan det gik hvor han kort så tænkende ud og dunkede sig let på hovedet "så skal hjernen igang" sagde han fnisende, hvor han så smilte stort til hende "ai, det går faktisk godt syntes jeg selv, lektierne bliver lavet 'host' og de er da søde nok i skolen" sagde han tænkende hvor han "Og med Suki går det godt nok, vi hjælper sådan hinanden med lektier og sørger for vi ikke kommer i problemer sammen" sagde han og smilte til hende "og bagefter skole går hun jo så lige hjem til Logan" sagde han og nævnte faktisk navnet 'Logan' på en lidt synkende måde ved at det var tydeligt at han stadigvæk ikke helt havde accepteret Logan. Han tænkte lidt og så på Megan "jeg har et spørgsmål.. hvad skal man gøre hvis der sker overfald på skolen?" spurgte han hende undrende og havde selv mest af alt bare lyst til at slå idioteren en ordenlig en men vidste at det kunne man blive straffet for på en eller anden måde. Men selvfølgelig hvis hun syntes det var okay så ville han da glædeligt gøre det. Især efter hvad han havde set en af dagende.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 9:16 pm

Hun sidder blot og lytter til hans ord, hans spørgsmål og at Logan bliver nævnt gør at hun kort bider sig selv lidt u underlæben.. hun savner ham nok meget, men siger intet omkring det, men nikker bare.. "det har hun altid gjordt.. hun føler sig meget tryk i hans nærvær.. det var jo grundet ham at hun stadig er i live.. ellers havde hun og det hvis hun var heldig, endt på et børnehjem eller at en anden vampyr havde fundet hende.." siger hun roligt og se lidt på sin egen morgenkåbe som godt og vel er blevet gennemsigtig, hvilket gør at det er tydeligt at hun kun har trusser på.. "hmm.. kunne du ikke bare sige at jeg skulle tag den af?" spørg hun og sender ham et drillende små grumt smil.. hun ser lidt på ham, før hun lader sine læber spredes.. "hvis der sker overfald? altås.. normalt ville jeg jo sige at man skulle hjælpe sine venner hvis det er dem der er i problemer eller forsvaresig selv.. men.. at overfalde en uden at de har gjordt noget er jeg meget imod.." siger hun rolsig som hun rejser sig.. langsomt lader hun sin morgenkåbe glide ned som hun går hen til en knage hvor hun så hænder den op.. dette gør at han kan se hendes fuldt blottede ryg og de små trusser.. som hun så vender sig.. ildens legende flammer glider nærmest over hendes hud uden at røre hende.. "nu laver du vel dine lektier ikke? for ellers er jeg jo nød til at lave endnu strengere regler.. intet med at komme her ned.." orderne glider over hendes læber som hun nærmest svæver hen til boblebadet, hun går stille op af de små trapper og går så stille ned i vandet og ligger sig nærmest på siden, med sin ene arm oppe på kanten som hun ser på ham..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 10:20 pm

Han så på hende og smilte lidt og lyttede til det hun fortalte ham hvor han alligevel ikke kunne lade være med at smile bare lidt om det med at hun faktisk ikke var endt på børnehjem og ikke var taget af en vampyr. Han sukkede og holdte lidt igen med at indrømme at det var godt at Logan så var der for hende. Han så så pludselig undrende på hende da hun spurgte om hun ikke bare kunne tage 'den' af hvor han så pludseligt opdagede at hun faktisk ikke havde nogen bh på og hendes morgenkåbe var blevet helt gennemsigtig. Hans kinder blussede op til fuld rød farve og han følte en lidt svimmelhed i hovedet over synet som han endnu ikke havde set over hovedet, eller bare tæt på. Han sank en dyb klump imens han følte blodet stige til hovedet og ned til benene, hvor han tydeligt kunne mærke huden strækkede sig. Han hørte ikke meget af det hun sagde bagefter da han havde travt med at prøve at tænke på andre ting og prøve at se lidt væk. Men det var mere end bare svært, for ikke nok med at han var begyndt at små savle så hvis han ikke passede på ville 'WOW du har nogle flotte bryster!' ryge ud af munden på ham. Han kom så en smule ud af trancen hvor han så op på hendes øjne hvor han så begyndte at komme på rette tanker igen. "jeg tænkte mere på... hvis man nu havde set nogen gøre det mod en anden.. og siger det til læren.. men der slet ikke sker noget og de bliver ved.. er det så.. i orden at tage loven i egen hånd, som man siger?" spurgte han hende undrende hvor han så undrende på hende da hun så rejste sig. Han begyndte nu igen at virkelig rødme da hun smed kåben og havde nu bogstavlitalt tungen ude. *Holy Shit Mamma! What a body man!!!!* hvor han skyndte sig at lukke munden før at hun havde vendt sig mod ham hvor han så for alvor kunne mærke blodet strømme ned mellem benene. "e-e-hm jo lektierne bliver skam lavet, men man har meget lyst til ikke at lave dem med vores lærer" fik han hurtigt sagt imens øjnene blot stirrede savlende på hende. Han rødmede endnu mere da hun så kom ned i vandet til ham og sad på den måde. Øjnene var en smule nede på brysterne men havde også lidt sin interesse på hendes øjne. Han fandt dem så varme, dybe, intesse at se i. Det var som honning på et sår, behageligt, og dejligt.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 10:52 pm

Hun ser roligt på ham og ligger skam godt mærke til hvor hans blik har det med at hvile meget, men enlig genere det hende ikke.. hun finder det enlig lidt sjovt at kunne ha' den reaktion på nogen.. det er jo over 100 år siden hun er blevet kigget sådan på af andre end ham.. hun tænker lidt over det han siger før hun spreder sine læber.. "tja.. hvis lærene ikke gør noget ved det.. jeg ville nok syns personen var en helt, hvis han sådan stod op for andre og hjalp dem, dog uden at skade dem som er problemet, mere end det er nødvendirgt.." siger hun roligt.. hun tøver lidt og vælger at drille ham lidt og læner sig mere hen mod ham så hendes bryster også bliver mere synlige end hvad de var før.. "jeg ved godt lærene ikke altid er lige søde.. men du er da en god dreng og laver dine lektier, ikke? jeg vil hellere give dig..... godbider fordi du gør noget rigtigt, end at straffe dig fordi du ikke opføre dig ordenligt.." siger hun som hun ligger en hånd på hans mave.. hendes hånd er kold som altid og lader den stille kærtegne hans mave.. blidt.. roligt.. som den begynder meget langsomt at glide ned af.. ned mod hans underliv.. "hvilket minder mig om.. du har da opført dig meget pænt på det sidste... måske.. kunne du gå hen til Sukii og Logan i morgen.. og undskylde overfor Logan?" spørg hun roligt, som hun er kommet langt tættere på ham..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 11:07 pm

Han så en smule savlende på hende imens han hørte hvad hun sagde med et halvt øre hvor han så til sidst så op på hendes øjne. Han rødmede let og kløede sig i nakken, og det var tydeligt at han var begyndt at tænke over noget, men så lod det slippe hans tanker. Han smilte til hende og blev så overrasket da hun lænte sig mod ham så hendes bryster blev mere synlige for ham end hvad de ellers havde været hvor han så rigtig begyndte også at få sommerfugle i maven nu. " s-selvfølgelig har jo lært at høre efter for en gangs skyld " sagde han rødmende og så på hende med vildt røde kinder hvor han så begyndte at synke en klump da hun begyndte på det med Suki og Logan, han kom nu også i tanke om at hun ikke kunne lide at han ikke gjorde som hun bad ham om og at han hun så sikkert bare ville holde afstand fra ham hvis han sagde 'nej' til det. " d-d-det skal jeg nok " sagde han rødmende og så på hende og tænkte at det sikkert så ikke ville være så svært igen at skulle bare sige 'undskyld' til Logan og Suki. Han var nu mere lidt nervøs for at skulle være alene med Logan og håbede nu ikke at Suki 'IKKE' var hjemme for ellers ville han nok være så ubeskyttet som noget over hovedet kunne være på denne jord. Han sank en dyb klump og gispede faktisk en smule over hendes kærtegn over hans bryst med hendes kolde hånd og begyndte at få endnu flere sommerfugle da hun så lod sin hånd glide ned af hans mave langsomt. " jeg skal nok sige undskyld til ham" gispede han rødmende og bed sig rødmende i læben og tænkte ikk ret meget over at der så nu ikke var nogen vej tilbage for ham, og han havde bare at gøre det for ellers ville han nok heller ikke slippe levende fra det hvis han kom hjem til Megan uden at havde gjordt det som at være alene med Logan.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 11:28 pm

Megan kan ikke lade vær med at smile små grumt.. nu havde han lovet det.. og hun havde jo ikke tvunget ham, måske logget lidt, men langt fra tvunget ham.. hun læner sig helt ind til ham, så først hendes bryster bliver presset ind mod hans brystkasse og så hendes mave, lettere ind mod hans mave/side.. hun lader sin hånd lide helt ned.. lige over starten på hans penis, hvor hun begynder at nusse ham.. "godt.. det gør mig meget.. meget.. glad.." hvisker hun stille, dog har hun flyttet sit ansigt lidt.. og som hun siger fra det første 'meget' og de sidste to ord.. er hendes stmelle.. forførende.. tændende.. og hvis man skal være helt ærligt.. lidt som om at hans penis allerede var på vej op i hende.. som om hun virkelig var liderlig efter ham.. og alligevel.. drillende.. hun napper ham stille i øreflippen, som hun så stille lader små kys, glide ned langs hans kæbe.. med over hans hals.. videre ned over hans brystkasse, hvor hun blidt makere med sine tænder engang imellem.. som hun forsvinder under vandet.. hendes hår dækker hvad der enlig sker der nede.. men han vil kunne mærke hvordan hendes fringre glider omkring hans panis.. hvordan de begynder at lege med den.. som hendes tunge glider over hans penis hoved.. og det gode ved det hele er jo.. hun behøver ikke luft.. hun behøver ikke at stoppe midt i det hele.. hun kan blive ved med at drille ham så længe hun lyster..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Fre nov 19, 2010 11:59 pm

Han så på hende og rødmede stort da han så følte hendes bryst blive presset mod hans brystkasse hvor han også kunne mærke hendes hånd der var gået helt ned til hnas penis og begyndt at nusse ham hvilket straks begyndte at sende ham strømme af nydelse helt igennem kroppen til tåspidserne. Det havde været 'for' længe siden at nogen sidst havde rørt ham, og i det hele taget fået lov til det, siden han ellers normalt var ret streng mod den slags.. Han begyndte helt at stamme stort da hun sagde 'det gjorde hende meget... meget.. glad'. "D-d-d-det g-g-glæder m-m-ig" gispede han let kæmpe rødmende og måtte holde om den ene side af badekaret for at 'holde fast' i noget så han ikke følte han midstede sin forstand helt. Hans blik var om hendes ansigt, det forførende smil, tænderne, han følte virkelig at hun bare var liderlig efter ham hvilket fik en utrolig rar følelse i ham til at vokse som om der var nogen som gerne 'ville' ham og ikke bare tænkte ham som en ganske normal ven. Han smilte ret nydende da hun nappede i hans øreflip og små kyssede ham. Det var en virkelig dejlig følsese hun bragte i hans krop. Indtil at hun så forsvandt under vandet med hovedet hvor han begyndte at stor rødme og få store sommerfugle i maven, *hvad vil hun dog under vandet??* tænkte han utrolig rødmende og bed sig hårdt i læben over synet for han vidste hvad der var der nede i vandet, lige imellem hans ben. Han mærkede så tydeligt også hvordan hun tog hårde fat og legede mere med hans penis, hvilket han ikke troede hun nogen sinde ville få sig selv til at gøre på denne jordklode. Og det var ikke værre da han så pludseligt følte hendes tunge om hans penishoved og gav lige frem et støn fra sig hvilket han ellers ikke gjorde helt normalt, ud over hvis det Virkelig var godt, hvilket dette bestemt var for ham. Han greb hårde fat om kandten til badekaret imens stønnende tvang sig ud mellem hans læber og det var tydeligt at se under vandet også da hans ben bukkede og strækkede sig nydende over det hun gjorde og lignede nærmest en som var ved at flyve til himlen nu. *J-j-jeg havde aldrig troet jeg skulle opleve dette!!!!!*tænkte han stor rødmende og havde ikke en chance for at holde igen.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Lør nov 20, 2010 12:39 am

Hun høre godt hans tanker og finder ham så sød.. at han har det på den måde.. han fik hende jo nærmest til at lyde som en uopnåelig gudinde som kun var der for at drille ham.. okay det var måske lidt dril, men enlig var det også fordi hun virkelig havde lyst.. hun bliver ved med at lade sine slanke fingre lege midt med hans penis, mens hendes tunge også har en gansti pirrende leg igang med hans penishoved.. som hun stiller lader en hånd glide ned og begynde at lege med hans pung.. virkelig massere den godt, dog uden at skade ham.. hun slipper dog ganske stille, som hun stille lader en hånd glide igennem det våde hår og kommer langsomt og drillende op.. hun sætter sig over skrævs på ham og ligger sine hænder på hans brystkasse.. hun begynder stille at lave små bevægelser med sit underliv, som gør at hans penishoved rammer i mod hendes åbning men... hun har jo stadig trusser på, hvilket vil sige.. at han ikke kan komme op i hende.. dog da hun kort løfter sig lidt igen, forsvinder trusserne og de kan snart ses ligge i boblerne ved deres ene side.. hun ligger igen sine hænder på hans brystkasse og begynder igen at bevæge sig underliv, så hans penishoved igen møder hendes åbning.. hun presser liiidt ned, men ikke nok til at han kommer op i hende.. hun læner sig samtidig frem og begynder at kysse ham på halsen.. og.. han har jo nærmest tigget hende om at bide ham.. så.. nu hvor hun ikke er særlig sulten.. så.. kan hun måske efterkomme det ønske.. hun ligger stille sine læber nær hans øre.. "..nu gør jeg som du har bedt om.. men hvis det gør for ondt.. så skal du sige det.." hvisker hun blidt, som hun stille lader sine læber glide ned over hans hals.. lader sine tænder komme frem og hans roligt sætter hun så tænderne i ham som de til sidst er kommet helt ind hvor de skal være.. hun smager meget forsigtigt på hans blod, kun nogle få dråber, da noget der minder om et støn kommer fra hende.. hans blod.. var så sødt.. det er tydeligt han ikke har drukket mens han har været der hos hende.. altimens hun bliver ved med at lade sit underliv lege med hans penis hoved, ved sin åbning..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Lør nov 20, 2010 1:26 am

Han rødmede dybt, tankerne gik hele tiden rundt om hvad hun mund lavede under vandet og hvordan det mund så ud at få så meget nydelse som han gjorde lige nu, det var jo næsten ikke til at bære at få så meget nydelse på en gang. Dette var tydeligvis første gang han havde følt det så godt som nu hvor hun arbejdede på hans værktøj. Han kom kort til at tænke på om hun virkelig gjorde det som hun faktisk 'ville' have ham eller om hun bare drillede ham og pirrede ham for sjov. Men som det føltes der så føltes det ikke for sjov men virkelig liderligt og intenst. Han gav et let højt gisp da hun så pludseligt greb om hans pung hvilket på ham var et utroligt følsomt punkt ved ham og virkelig fik savlen til at løbe ned af mundvigen på ham og øjnene til at fyldes med nydelse igennem marv og ben. Han så så da hun kom op af vandet og havde virkelig et rødmende men også et virkeligt tændt blik der lå på hendes øjne. Han kunne se hele hendes bryst parti nu, begge store bryster der så så indbydende ud som hendes øjne var. Han havde aldrig troet at 'himlen' ville være så vidunderlig som den var nu. Et gisp, heftigt gisp, gled over hans læber da hun nussede hans penis hoved mod hendes underliv, hvor til hans lidt ærgelse hendes trusser stadigvæk sad på, de våde, gennemsigte trusser der alligevel var gemt under vandets overflade, hvor han så fik et let chok da han så de gled op af vandet, hvilket jo så betød at hun ikke havde trusser på mere. Rødmen blev nærmest så kraftig som den kunne over hans kinder da han så mærkede hendes underliv igen, og vidste nu at hun slet ikke havde trusser på og virkelig bare pirrede ham direkte hud mod hud. Han kunne tydeligt mærke hendes meget lidt pressen og skulle nu til at presse igen før at han hørte hvad hun så sagde til ham. Let nikkede han så til hvad hun sagde hvor han var lidt undrende om hvad det kunne havde været det han havde bedt om hvor han først kom i tanke om det da han følte hendes læber mod hans hals. Han rødmede stort og en glædensbrus gled over hans hjerte som fik alt i ham til at virke som en vidunderlig eng med blomster og solskind og kun de to på, alene og forelskede. Det var hans himmel. Han følte så tænderne mod halsen, følte hvordan de prikkede, og til sidst kom helt ind i halsen på ham. Øjnene blev store og munden åbnede sig på hvid gab. Men ingen ord kom ud mellem læberne, kun en stønnen der fylde hans stemme ud så han ikke kunne sige noget. Han kunne nærmest ikke tænde på andet nu. Hendes tænder som virkeligt nydende havde bordet sig i halsen på ham, det var en helt anden følelse end hvis han havde skåret sig eller noget. Dette var virkelig nydende. Og med hænderne på hendes vel formede røv gav han et gisp fra sig og trykkede sin egen penis meget, meget lidt op i hende så bare hovedet gled op for at nu pirre hende, han vidste jo ikke hvor lang tid siden det var hun havde haft nogen i sig over hovedet.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Lør nov 20, 2010 1:51 am

Megan er lidt nervøs for om det vil gøre for ondt på ham.. men efter som han ikke skriger eller prøver at komme fri går hun ud fra at han var okay.. hun overvejede meget om hun skulle sætte sig helt ned over eller hvad hun skulle gøre,, men lige nu prøver hun jo bare at gøre det rigtig godt for ham, så godt som hun nu engang kan.. hun nyder at mærke hans hænder omkring hendes baller på den måde, det tænder hende virkelig meget enlig.. men da han trykkede sin egen penis lidt op i hende, så bare hovedet glider op i hende, spærre hun sine øjne op og kommer til at suge, hvilket giver hende et endnu større chok.. hun ville jo ikke drikke af ham på den måde.. så hun giver meget hurtigt slip og sætter sig nærmest bag ud.. hendes mund er stadig åbe, hvilket vil sige hendes tænder kan ses og lidt af blodet glider fra hendes tænder, ned af hendes mundviger og drypper videre ned på hendes bryster.. og efter som hun sætter sig tilbage.. presser hun sig hele vejen ned over hans penis uden det rigtig var meningn, hvilket også gør at et højt meget tændt og pirrende støn kommer fra hende.. hun vender sig ansigt lidt ud til siden, lidt væk fra ham.. hvis hun havde kunne rødme ville hun havde gjordt det.. hun kan ikke lade vær med at stramme ind omkring hans penis som hun sidder og små hiver efter vejret.. hendes øjne havde været lukkede, men nu åbner hun dem stille og et sort, nærmest rødt skær er i hendes øjne og det er tydeligt at det har gjordt hende sulten, at komme til at bide sådan i ham, eller rettere at spise af ham på den måde..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Lør nov 20, 2010 2:17 am

Toby så mod væggen og havde et vildt nydende blik i sine øjne, som var helt opspæret men som stille sank i et virkelig roligt og nydende blik der udstrålede en varme som ikke havde været set før i de ellers så hårde øjne. Han nød også at føle hendes baller, de kolde faste baller som fingrene kunne tage godt om og massere en smule med fingerspidserne, og sprede og samle lidt for at pirre hende mere end hvad hun ellers blev pirret. At hun sugede, fik ham til at få en vildt underlig følelse i kroppen, ikke på en tømmende måde, men mere på en afkræftende måde, det var som lidt af hans egen energi kom ud i hende sug. Men ikke noget som gjorde ham så meget ud over at give ham et ordenligt tryk på nydelsen, og ikke mindre da hun satte sig bagud hvor han så tydeligt kunne føle at hun da trængte helt ned over hans penis hviklet han heller ikke havde regnet med at hun ville men som virkelig fik et støn ud mellem læberne på ham som var et svar på at det var virkelig en vidunderlig overraskelse, stønnet var liderligt, og let savlende. Hans blik gled mod hendes, og stille fokuserede ud på hele hendes krop, synet af hende, hele synet af hende, fik selv hans penis til at vokse en smule i breden, han havde aldrig i sit liv set nogen så sexet som Megan var lige nu. Det var simpelthen det mest frække han kunne havde tænkt sig til, blodet på tænderne, blodet der gled ned af hendes mundvig, blodet som dryppede ned på hendes utrolig velformet bryster som bare skreg efter ham. Og måden hun så væk på hjalp ikke lige frem med at gøre det mindste pirrende, og frækt, hvor så stille så mod hendes øjne, stille blev fanget i hendes blik, dybt fanget. Stille lod han så sin ene hånd glide kærligt nu over på hendes kind, det ømme blik der nærmest tiggede om at blive set i var stadigvæk fanget i hendes øjne.. Han lod hovedet glide tættere på hendes, og meget blidt men kærligt også lod han sine læber trykke sig mod hendes i et dybt kys, der blev endnu dybere da han trykkede læberne mere mod hendes og lagde armene blidt om hendes slanke liv og trykkede hende ind mod sig imens han trykkede sit underliv endnu mere mod hendes så hans penis blev trykket lidt mere op i hende end før.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Lør nov 20, 2010 2:40 am

Hun har aldrig prøvet noget linene.. varmen fra hans penis som nærmest spredersig i hele hendes underliv og måden de voksede på gjorde det ikke bedre.. for.. grunden til at den jo står op er at blodet blober langt hurtigere igennem dem.. hvilket vil sige at hun mærmest kan mærke hvordan den dunker, nok mere end han faktisk selv kan.. dog da han prøver at vende hendes ansigt tøver hun lidt, før hun lader ham.. vende sit ansigt.. hendes øjne er så godt som srote, med et rødligt skær i dem.. hun er enlig lidt bange for hun har skadet ham.. men da hans læber rammer hendes lukker hun ganske stille sine øjne og gengælder kysset utrolig kærligt og længslene.. hun ligger sine arme omkring hans hals og trykker sin overkrop ind til hans.. hun kommer med et støn mod hans læber som han trykker hende endnu længere ned og slipper forsigtigt kysset som hun ser ham i øjnene.. "..undskyld Toby.. d-det var ikke.. med vilje.." kommer det helt stille over hendes læber.. og alligevel er det tydeligt der er noget helt andet over hende.. og det er meget tydeligt der at hun virkelig er vampyr som lever af blod.. at det har haft en ret stor efekt på hende, mere end hvad mad jo enlgi har på normale mennesker..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Lør nov 20, 2010 2:52 pm

Han bed sig hårdt i læben før kysset, og fik derfor bidt lidt hul i sin læbe og havde ladet sit blod glide over læberne og gøre dem smagfulde af hans søde blod. Han nød hendes arme om hans hals og gengældet af det kærlige og længslige kys der kom hvilket fik et suk igennem halsen på ham og ud mellem hans varme smagfyldte læber. Hendes overkrop der blev presset mod hans føltes vidunderlig, den kolde hud der pirrede hans så intenst. Hans kinder blussede helt op da hun sagde 'det ikke var med vilje', han syntes hun så vildt sød ud når hun sagde det på den måde og hendes øjne der glimsede så smukt og uskyldigt. Han syntes hun virkelig var nuttet lige nu som hun var. Han kunne ikke holde igen nu, det var næsten for godt til at være sandt og let trykkede han sig så ind til hende og denne gang var det ham der nappede hende let i halsen og let markerede med sine tænder på hendes hud mens armene trykkede ham ind til ham godt og varmt og forsigtigt begyndte han så også at bevæge sin nedre del en smule for at få lidt gang i den. Hvilket blot fik ham til at gøre det en smule mere. Han mærkede hvordan blodet løb der nede og virkelig fik den til at stramme ud og stødende fik også følelsen af blod til at glide rundt i hende vidste han og håbede det ville give hende lidt nydelse oven i. Let gispende slap han så nappet hvor han så på hende "ingen undskyldninger kære" hviskede han hvor han lod sit sorte hår glide lidt til siden fra de varme øjne der så ind i hendes og stille kom tættere på for at lade deres læber mødes i et hedt kys.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Lør nov 20, 2010 5:44 pm

Megan kan smage blodet på hans læber, hvilket gør at hun strammer endnu mere ind omkring hans penis, den søde forførende smag, som giver hendes lyst til at bide ham igne, denne gang ikke for at gøre hvad han ville ha' men for at drike hans blod.. men hun holder igne, hun vil ikke risikere at skade ham.. hun nyder det virkelig og nyder at mærke hver en bevægelse han laver, selv når det bare er hans hænder som bevæger sig lidt.. hun blotter sin hals for ham og føler sig nærmest beruset, hvilket hun kun har været to gang i løbet af hendes liv.. altså sit menneske liv, så det er jo mange hundrede år tilbage.. da han taler til hende ser hun ham stille i øjnene og kan mærke en form for lykke i sit bryste.. hun har aldrig haft det så godt før.. dog kan hun se noget at blodet som løber ned af hans hals, fra hvor hun før havde bid ham.. hun kan lute det og kan ikke stoppe sig selv, eller ikke nok efter hendes mening.. hendes tunge glider op over hullerne.. hun lader sine læber plante små kys der om og har virkelig svært ved ikke at bide ham igen.. hvilket ogs gør at meget langsomt begynder hendes negle at bore sig lidt ind i hans ryg.. ikke meget.. men han vil kunne mærke hvordan hun selv begynder at bevæge sig undrlib utrolig intenst som hun også kærtegner hans hals virkelig meget.. hun lader et lettere hårdt mod stød, i orhold til ham, hvilket vil sige at han kommer så langt om i hendes om det er fysisk muligt, hvor hun strammer godt ind.. og så.. pludselig stoppe og nærmest sætter sig op og kigger op mod loftet.. hun kan høre dr er nogen der bankr på, men det vil han jo ikke kunne høre.. hun har ikke lyst til at gå.. men.. hun kan lugte det er et menneske og ikke et hvilket som helst menneske.. hun ser hurtigt på Toby som hun kysser utrolig lidrligt på munden, da hun så kommer på benene, hvilket vil sige at han ikke længere er i hende.. hun kommer hurtigt ud af vandet, får fast i en tykkere morgenkåbe.. "jeg kommer t......" desværre havde hun så travlt at han ike ville kunne høre det sidste; jeg kommer tilbage, bare giv mig fem minutter.. hun kommer op til hoved døren og åbner.. hun lader en hånd glide igenem sit hår, som en mand kommer ind.. tydeligvist et menneske, en der er omkring de 28 - 31 år gammel, en man nok mere ville forvente at se med Megan.. blond hår og et stort smil som han kalder Megan søde og at det er godt at se hende og at han har de to pakker med, hvor han lidt efter kommer ind med to kister.. ikke store nok til voksne mennesker.. men måske til 13 - 15 årige?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Lør nov 20, 2010 6:09 pm

Han nød hendes måde at blive tændt på, hendes måde at stramme om hans penis på, lige præsis på den måde han elskede. Han gav et let højt gisp fra sig da hun så slikkede hans hals og følte nu ikke at det lige frem var blodet hun slikkede men kunne mærke da hun kyssede hans hals at det var lige på der hvor hun havde bidt. Hvilket nu ikke gjorde ham noget, tvært i mod så nød han det og nød samtidig at føle at hun også ville ham da han følte hun støde igen med underlivet. Et intenst gisp gled fra hans læber da han følte hendes negle i ryggen på ham og bore sig ind i huden hvilket nu faktisk gjorde en smule ondt, men mere på en stimulerende måde hvilket fik ham til at give et let bid i hendes hals hud hvor han rødmede dybt bagefter at havde gjordt det. Han fik så store øjne da han pludselig følte at hun trak sig væk nu fra ham, hvor hans øjne fik et ret trist og undrende blik om hvad hun dog skulle. Han havde ellers været så tæt på at komme som en mand over hovedet kunne havde været. "j-j-jame???" stammede han gispende og lettere væltede ud af badet, *SHIT HAR JEG GJORDT NOGET GALT!?!?!?* tænkte han og tog sig gispende til hovedet hvor han skyndte at se sig omkring efter noget han kunne tage om sig. Men det eneste som var bare en smule tørt i forhold til hans underbukser og strømper var den morgenkåbe Megan havde haft på før. Han samlede den hurtigt op og trak om livet bare så hans underliv var dækket.. næsten.. morgenkåben var stadigvæk ret gennemblødt og gennemsigtig så hans penis kunne ret godt ses hvis man så ned på den direkte. Men han var nu lige glad, han ville bare finde ud af hvad det var som skete lige nu for at hun bare var gået på den måde kunne han ikke forstå. *shit shit MEGAN!* råbte han i sine tanker og skyndte sig op af trapperne til hoveddøren hvor han kunne høre til sin undren at Megan snakkede med en herrer hvor han kom let glidende ud på grund af sin fart til at stå og glo undrende på Megan og den flot klædte herrer i kun Megan's morgenkåbe og kløede sig i håret efter at havde gloet ned på kisterne der lå på gulvet. "Eehhh..... Ups?" kom det flovt og rødmende fra ham hvor han så trådte let bagud for at komme der ned igen efter den flove entré. "j-j-jeg g-g-går i-i-igen" stammede han og vinkede let til manden og skulle til at gå med hastige skridt tilbage til hendes værelse.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Lør nov 20, 2010 6:28 pm

Magan var vikrelig tilfrds over at de allerede var kommet og smiler blot til manden, hun har kendt ham siden han var 15.. og han ved godt hvad hun er.. men han er ike bange for hende, for hun har aldrig bidt ham eller noget idn stil, faktisk tjener han gode penge ved hende.. kisterne var at det smukkeste mørke kirsebærstræ.. hun ser dog hurtigt han på Toby da han pludselig stod det og smilte skævt.. *min morgenkåbe? hvorfor i al verden..... hvor.. er han enlig nuttet..* tænker hun og tag sig lidt til den ene kind, mens manden glor underligt på Toby.. "jeg viste ikke du havde fået endnu et barn Miss. Megan.." soger han roligt som Toby var ved at gå.. megan kommer dog meget hurtigt om bag Toby, ligger sine arme omkring ham og holder ham tæt som hun hvisker i hans øre.. "ikke gå elskede.. de er til dig.. en lille gave til.. en ganske særlig ven.." hvisker hun blidt, dog lettere forførende før hun ser hen på manden.. "han er ikke min søn.. det er Logan.. men han er lige så vigtig for mig som Logan er.." siger hun ganske roligt.. manden nikker blot roligt.. "kan jeg ikke få dig til at orden varmen ope på det store værelse også? du skal nok blive betalt rundhåndt.." siger hun roligt.. manden smiler blot "det gør jeg jo altid Miss. Megan.." siger han roligt før han går op på værelset for at ordne varmen.. Megan vnder så stille Toby mod sig.. "jeg syns ikke min hvidemorgenkåbe klæder dig.. vi skal ha' købt en som du kan passe ordenligt, så der ikke kommer besøgende.." hvisker hun kærligt og hentyder til at 'den' jo ville stikke ud hvis det gik helt galt.. hun tag blidt han ene hånd og trækker ham hen til kisterne.. "åben dem.. de er til dig kære.." siger hun rolit og slipper hans hånd.. nede i kisterne ligger de guitare han selv havde tegnet, lavet fra bunden og med et mærke med Toby's navn i den smukkeste skrift, at det er en sjælndn Toby kolektion, hvor dr kune findes to af slagsen, fra dette år..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Søn nov 21, 2010 7:56 pm

Han blev ganske rød om kinderne da hun sagde 'elskede' hvilket fik hjertet i hans bryst til at slå dobbelt så hurtigt som normalt, var han virkelig nu hendes elskede?? Han kunne overfalde hende kyssende med hendes forførende stemme der gled lige i halsen på ham og fik ham til at synke en klump, men en hvis herrer som stod og så på dem var nu i vejen for at det kunne ske. Han så sig så undrende tilbage over sin skulder og så let undrende mod de to kister der lå på gulvet og så på Megan undrende "begge to??" spurgte han hende undrende og tænkte kort *jeg vil da meget heller have dig elskede* og rødmede en smule mere ved tanken. Han rødmede over det Megan sagde til manden i starten og syntes det var rigtig sødt sagt og bed sig let i læben *wow.. jeg betyder så meget for hende?* tænkte han og havde ellers været en smule misundelig på Logan at han havde været så dybt i Megan's hjerte. Han fik et let sukkende smil på læberne da hun fik sendt manden afsted for at lave varmen i Toby's værelse, for så kunne de være alene igen. Han rødmede så stort da hun begyndte at nævne hans tøj og så ned af sig selv "ååh syntes du ikke jeg ser godt ud i den da ?" kom det så lidt drillende fra ham pludseligt hvor han viftede med hofterne lidt hun ville kunne se 'værktøjet' vrikke nede under den hvide morgenkåbe. Han måtte let humpe efter hende da hun gik over mod kisterne, da han ikke havde været forberedt på det og så nu en smule nervøst på kisterne *mund der gemmer sig et lig i dem???* tænkte han og blev nu ret meget mere nervøs for at over hovedet røre dem. Men han måtte jo gøre det, for det var noget til ham, og det var heller ikke lige frem nu han ville vise sig som en svans over for Megan. Især ikke efter hvad de havde lavet for blot kort tid siden. Tanken fik rødmen kraftigt tilbage på de ellers lige rødaftaget kinder. Stille tog han så fat i låget på den første af kisterne hvor han sank en dyb klump *mummie mummie mummie* kunne han ikke lade være med at tænke nervøst til at han så lagde kræfterne i og stille åbnede det faktisk lidt tunge låg og indholdet stille mere og mere kom til syne hvor man tydeligt kunne se øjnene på ham blev større og større til de næsten så ud til at ikke kunne mere i frygt for at poppe ud af hovedet på ham. Selv munden hang direkte ned over det som han da fandt i hans kiste. Låget blev nærmest slået op og hurtigt greb hænderne ned og meget forsigtigt og rystende trak han en helt bestemt el-guitar frem. En el-guitar som var helt og 100% efter hans tegning. Det så nogen gange ud til han skulle til at besvime men han gjorde det ikke. Ikke endnu. *jeg forlader aldrig værelset igen.. der skal spillet 24/7 hele året non stop* tænkte han vildt passivt og var bare fokuseret på den guitar. Det var bestemt ikke det han havde regnet med på nogen som helst plan!

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Miss. Megan
Admin
avatar

Antal indlæg : 81
Join date : 30/08/10
Age : 28
Geografisk sted : By your side - where you'll never see me, in your shadows..

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Søn nov 21, 2010 8:33 pm

Hun hør godt alle hans tanker og finder det lidt sjovt at han virkelig tror at hun ville give ham lig.. som om hun var en eller anden sindsyg kælling som rendte med yngre fyre og dræbte folk og.... okay.. måske var det lidt sandt.. hun dræber jo folk.. hun spiser af forbrydere som ikke vil blive savnet og hun har lige være.. ja halvt om halvt sammen med Toby som er hendes familie.. hun sukker stille.. når hun tænker over det virker det virkelg forkert.. hun sukker lidt som han begynder med at kænke mumie.. hun ryster lidt på hovedet og sukker opgivende.. hun er jo helt forkert i hovedet.. at hun kan tænke sådan omkring Toby.. det virker helt forkert i hendes hoved.. han var jo hendes familie.. hende.. okay hun er ikke kød og blod mere, men alligevel.. hun smiler da hun så høre hans tanke omkring den ene guitar.. hun syns det er sødt at han tænker på den måde omkring den.. "husk nu også at åbne den anden.. og.. der bliver ikke spillet 24/7.. du har skole.." siger hun roligt.. hun ligger sine arme lidt omkring sig selv som hun bare står og ser lidt på ham.. dog kommer hun til at tænke på det manden sagde.. hendes søn.. Logan.. hun lukker sine øjne lidt.. hun har savnet ham så meget og gør det stadig.. hun hader sig selv for at havde bortvist ham.. hun har stadig den bamse han engang vandt til hende.. hun har sovet med den de sidste nætter.. men havde ikke nået at tag den i går.. hun var for træt og var bare faldet i søvn kort efter..hun mærker det ikke engang selv, men en stille blod tåre glider ned over hendes ene kind som hun sukker..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 72
Join date : 28/08/10

IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    Søn nov 21, 2010 9:51 pm

Han så undrende på hende og rødmede stort og kom nu i tanke om også at hun kunne læse tanker, da hun sagde det med at han ikke måtte spille '24/7'. Han kunne ikke lade være med at smile og kunne næsten nu gætte hvad der så var i hans anden kiste han havde fået. Hurtigt smuttede han over til den med guitaren i den ene hånd. Stille begyndte han så at løfte på låget. Det var ret meget tungere end det anede for han havde kun en hånd til at hjælpe sig men efter lidt kæmpning gled den så op og afslørede i et lysskær den ande gave der var kommet specielt til ham. Han fik endnu større øjne nu, den ANDEN guitar han selv havde tegnet og designet! Han kunne næsten ikke fatte sine egne øjne nu, det var næsten for godt til at være sandt, og det var de to aller største gaver han nogen sinde havde fået matreielt. Han stod nu med begge guitaren i favnen imens han vendte sig nærmest halvtudende mod Megan og skyndte sig ind til hendes favn og kunne ikke holde igen "Tusind tak!!!!!" kom det halvkvalt fra ham hvor han knuede sig ind til Megan imens han knuede guitaren ind til sig. Han var virkelig igennem lykkelig i hjertet lige nu. Det var en af hans største drømme der var gået i opfyldelse syntes han. Han så så stille op på Megan og opdagede hendes blodtåre der gled ned af hendes smukke velformede kind, hvor han så stille lod sin tunge blidt glide af hendes kind og stryge blodtåren der gled ned som en lille misser og lagde hovedet blidt og kærligt ind til hendes bryst. "Megan du betyder alt for mig" hviskede han stille og smilte blidt hvor han så let sendte hende et lidt drillende smil "og ja det kom ud af mine læber og ikke kun en tanke" sagde han og blinkede til hende fnisende. Han fik så pludselig store røde kinder da han følte at den hvide morgenkåbe han havde om livet gled op, og siden han holdte begge sine splinter nye guitare, hvor han så følte til sidst hvordan det gled ned om hofterne på ham og ned om anklerne og afslørede hans under dele som Megan havde haft fat i for ikke så lang tid siden igen, hvilket havde været som himlen for lille Toby.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://queen-of-the-damned.vampire-legend.com
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Miss. Megan - Qeensway 31.    

Tilbage til toppen Go down
 
Miss. Megan - Qeensway 31.
Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Queen Of The Damned :: England :: Boliger-
Gå til: